![]() |
Re: TXA
1 Attachment(s)
27 ianuarie autostrada ... a treia cursa inainte sa vina echipaju', se vede ca pleaca bine TXA dar la a 2-a DGH ii zice pa
|
deci:masina mergea in 5 doarece azotul a topit o bujie,in drum spre locul stiut de noi toti ne-am mai tras o data,mi-ar fi placut sa filmezi atunci,dar in fine poate crede lumea ca vreau sa ma scuz,nu este asa ci doar spun adevarul,daca timpul tine cu noi remediez si eu problema adica sa inlocuiesc bujia pe care trebuie sa o comand ca nu o are nici un magazin pe stoc si mai iesim iar la joaca,pana atunci no coment..........
|
Re: TXA;)
lasa ca fiecare are randu lui...nu tre sa fii suparat ...din cate stiu l-ai ars si tu o data...si cine stie ce mai face si jupanu la DGH pana iti vine tie bujia...in fine..asteptam urmatorul episod:arrow: pana atunci spor la treaba!:D
|
am uitat... am inteles ca s-a filmat in seara aia pe autostrada cu camera ... eu unu am filmat cu tel .. daca aveti filmari puneti si voi pe forum ...
|
am fost cu el in masina prima data cand am venit la facut grav
|
nu mai vb ca eu am fost aseara cu el in masina si prima data cand s-au tras la facut
|
nimic oficial....nu va suparati dar si la fotbal e la fel...poti sa dai 5 goluri daca 3 sunt din offside se pun doar doua asa si in cazul vostru , sau de fapt al lu TXA s-a pus doar ce a vazut lumea acolo la loc...deci pana data viitoare DGH e sef;)):))):)))
|
masina mergea in 5 bujii nu mai vb in cateva zile vedem cine e stapanu ursilor
|
Fra-m:re:Sandel
Nu stiu cine e sandel,ce prietenie e intre el si marius,dar e urat sa te minti singur,poate imi spui si mie cand m-a facut grav?eu nu stiu si cred ca nici marius;a venit in spatele meu,la bara din spate cand i-a dat nos,la a-4-a,dar nu cred ca a trecut in fata sau asa tin eu minte si nu eram nici beat si nici nu am probleme cu memoria sau nu sunt genu care nu recunoaste.Am spus sa ne dam pe 1000m fara nos si pe viteza finala cu nos si nu o sa dau inapoi niciodata.va salut si va respect
Ps:nu exista regele ursilor sau sefu' ursilor sau cum zice sandel stapanu(fiecare e stapanu lui),si nici odata nu-ti subestima adversaru cand nu stii ce-i poate pielea |
vorbaria multa strica zic eu,prima data cand ne-am dat la startul dat de tine frate(dgh)am stat bine de tot 1,2 si la a 3 capat cand botul masinii mele era la oglinda ta din dreapta si am dat a 4 am trecut in fata dar tu mi-ai spus ca ai franat,in partea cealalta cand am ajuns si ne-am dat am simtit imediat ca ceva este in neregula si am banuit ce este si clar ca nu avea cum sa traga la parametrii normali,dar in fine frate nu stiu la cine te referi spunand ca se minte singur,la mine?pana la urmatoarea intalnire care va fi curand daca si starea vremii ne va permite esti mai bun am spus asta,in rest numai bine si ne vedem si auzim pe strazi.......
|
Fra-M:Re: TXA
Daca citeai bine titlu vedeai la cine m-am referit,sincer imi pare rau ca nu i-am dat viteza finala si ca am franat,data viitoare nu o sa mai fie asa,pt ca asa ies discutii.te salut
|
vom vedea data viitoare cand se va filma sa nu mai existe discuti
|
acum am vazut titlul............
|
Fra-M
Raman fara cuvinte......
|
fratilor, poate vin si eu ca arbitru neutru;):)
si inca o intrebare,...0-200 Km/h in 13 s cum ar fi??? :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 08:00. |
- Copyright 2026 4Tuning