![]() |
Re: Golf 3 - 1.8 - DJ-93-ANT
Quote:
Merci de parere :P Quote:
Quote:
Eu mananc numai COARNE ma :)) Nu e al meu. Nu il vazui in poza... asta e... :)) |
Eu sunt de acord cu stickerele, e ok marimea, adica e la limita. In schimb la toba dadea mai bine ceva cu 2 iesiri, orientat in sus... :)
|
foarte frumos golfuletul,bafta cu proiectul
|
10 Attachment(s)
Quote:
Stickerele le-as da jos doar daca as gasii un altul mai frumos cu Ground Zero sa pun pe toata luneta. Quote:
Cat despre masina... s-au mai facut ceva lucruri la ea. In momentul de fata este goala pe dinauntru, nu mai are scaune, mocheta, fete de usi, banchete... nimic... doar tabla . Luni merg sa ii fac tablaria pe ea. Podeaua pe unde e ciuruita, praguri, aripi fata, luneta + vopsita partial (pana o sa vina o schimbare de culoare in certificat :D ) Jantele au fost vandute si acum astept sa imi pice ceva frumos pe mana. Ori ceva foarte lat, ori ceva foarte... BBS 8) Am un nou prieten in portbagaj si anume Ground Zero Hydrogen 30x. La incinta m-a ajutat mult teddyb- si Stage1 de pe forum, iar prin intermediul acesta le si multumesc mult de tot! Urmeaza o a 2-a baterie in portbagaj si sa ii fac BIG 3 (pentru cunoscatori). Tot pe saptamana viitoare am sa-i antifonez podeaua masinii + portbagajul, iar la fetele de usi urmeaza sa incerc o "smecherie" de insonorizare propusa tot de maestrul teddyb. Acum o sa pun mai multe poze cu masina + 2 filmulete. Intr-o poza e prietena mea (pe care o iubesc mult! stiu ca o sa citeasca aici) care ma tot batea la cap ca vrea sa ma ajute, vrea sa ma ajute... si i-am dat de lucru pe acolo, iar dupa ceva "munca", a luat-o somnul pe scaune prin masina si cu capul atarnand pe prag :lol: https://www.youtube.com/watch?v=_KPn7AJ2MkY https://www.youtube.com/watch?v=zTI1Ar-90qQ Enjoy! |
Hidrogenu zice ceva.. dar Corsa aia verde strica pozele :lol:
|
Sa innebunesc, ce organizare... Unu taie palul...unul bate cutia si domnisoara lipeste vata :lol: bravo ba ! mi-a placut :D
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
hai sa bag asa un "teaser" :>
as baga toata povestea, dar imi e o lene sa scriu... poate imi fac maine dimineata timp sa compun o poveste... un post dinala lung cum imi place mie :lol: |
Opa opa :D, cutremut...ce sa fie, ce sa fie. Borbet A ?
|
Quote:
|
Da, A-uri sunt
16" , 7,5J et 25 fata si 9J et 15 spatele ca si gume, ma gandeam sa pun 195/45/16 pe spate (9j) sa fie strech de tot, dar imi e cam frica cu presiunea mare mereu... Ca intr-o saptamana vine bot de vento, hayon clean (nu, nu o sa scot suportul de numar pt ca nu imi place) + bara spate modificata si astept sa vand toba si sa imi pun un cutout la roata spate+ alte maruntisuri... Sa auzim de bine ! |
Quote:
eu din ce am vazut pe 8.5 , 9J am vazut 215/45 , 215/40 |
Vezi ca maine facem farurile, iese polishu la buze ?
|
Quote:
|
Exact ce a zis si alex majoritate pun 215.40
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:36. |
- Copyright 2026 4Tuning