![]() |
Re: E46 - Bagged
Foarte frumos ce e pe aici! tot respectu si bafta in continuare :D
|
multa, multa munca si asteptari peste masura! ce faci tu acolo e opera de arta!:D:rolleyes2
|
2 Attachment(s)
update: am polishat pana la urma stingatoarele :) urmeaza sa le montez...
|
Quote:
|
La inceput lumea se tot indoia de evolutia masinii,de lookul ei,de tot.Acum,ai lasat pe toata lumea cu gura cascata,pe nivel national,chiar...global as putea spune.Pasiune,ce sa mai zic.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Contează că e apreciată pe stance nation ? Daca da, de ce? |
Eu zic ca conteaza doar pentru faptul ca le-am atras atentia, pentru ca sunt masini care is cunoscute doar pe strada lor. De jante ce sa mai zic... atat doar ca o sa fie pe masina niste jante "unice", asta pe viitor, ca pana acum am dat tot ce am avut pentru masina, deocamdata am nevoie de un pic de relaxare "financiara" :) ma bucur de ce am acuma, mai avansez cu proiectul unde se poate, va doresc si voua spor la modificari ;)
|
3 Attachment(s)
sa mai pun niste poze, am pus stingatoarele :)
mai trebuie aranjat un pic, nu stiu daca polisez manerele sau nu de la stingatoare, e cu semnu intrebarii :P |
Poate ca o sa zic o prostie mare :)) dar vara,cand se va incalzi masina,portbagajul,nu vor aparea complicatii din cauza presiunii in stingatoare?
|
pfff ce sa zic... in butelii sunt 14 bari, sunt testate pana 18 su 20 de bari, chiar daca o sa se mareasca presiunea nu cred ca o sa treaca de 20 de bari, mi se pare imposibil.
apropo, crysty.bobok, intamplator am vazut ca ai materiale de tapiterie, ce crezi ca s-ar potrivi la mine, si in portbagaj dar si in interior? :) |
sa ne anunti dinainte la ce show-uri o sa mergi cu masina anu' asta sa nu dam si noi pe acolo ca n-avem sanse :))) Mai ales daca ai in plan si sa pui niste jante unice pe ea, chiar o sa fie perfecta masina :shock:
|
portbagaj personalizat..frumos!
|
Quote:
Pentru portbagaj ar merge piele ecologică, așa am văzut că mai folosesc unii, momentan am doar roșie dar pot aduce orice culoare! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning