Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E46 - Bagged (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/186089-e46-bagged.html)

Ms-02-TPI 05-03-12 22:30

Re: E46 - Bagged

Foarte frumos ce e pe aici! tot respectu si bafta in continuare :D

bujuKYL 06-03-12 13:40

multa, multa munca si asteptari peste masura! ce faci tu acolo e opera de arta!:D:rolleyes2

tupeu 28-03-12 08:32

2 Attachment(s)
update: am polishat pana la urma stingatoarele :) urmeaza sa le montez...

tobesport 28-03-12 12:13

Quote:

Originally Posted by tupeu (Post 4953685)
update: am polishat pana la urma stingatoarele :) urmeaza sa le montez...

ce inseamna sa n-ai treaba :)) , altii se chinuie sa faca o buza si tu polishezi ce prinzi glumesc

Roly94 28-03-12 14:35

La inceput lumea se tot indoia de evolutia masinii,de lookul ei,de tot.Acum,ai lasat pe toata lumea cu gura cascata,pe nivel national,chiar...global as putea spune.Pasiune,ce sa mai zic.

crysty.bobok 28-03-12 14:54

Quote:

Originally Posted by Roly94 (Post 4954163)
La inceput lumea se tot indoia de evolutia masinii,de lookul ei,de tot.Acum,ai lasat pe toata lumea cu gura cascata,pe nivel national,chiar...global as putea spune.Pasiune,ce sa mai zic.

Zici tu ? Mie nici acum nu īmi plac pragurile + că jantele īmi par prea mici cel puțin pe spate se vede grav! Īn rest arată bine, modificări subtile și de efect!

tigermotorsport 28-03-12 17:22

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4954183)
Zici tu ? Mie nici acum nu īmi plac pragurile + că jantele īmi par prea mici cel puțin pe spate se vede grav! Īn rest arată bine, modificări subtile și de efect!

ii ok daca tie nu iti place, la marius tre sa placa in primul rand, si faptul ca masina e apreciata chiar pe stance nation si e prima din romania prezentata la ei inseamna ca masina place si e la nivel international.... normal, si eu as gasi elemente care sa nu imi placa, da nici nu trebuie sa imi placa, tine de gusturi.... spor

crysty.bobok 28-03-12 18:29

Quote:

Originally Posted by tigermotorsport (Post 4954383)
ii ok daca tie nu iti place, la marius tre sa placa in primul rand, si faptul ca masina e apreciata chiar pe stance nation si e prima din romania prezentata la ei inseamna ca masina place si e la nivel international.... normal, si eu as gasi elemente care sa nu imi placa, da nici nu trebuie sa imi placa, tine de gusturi.... spor

Am zis eu altceva ?
Contează că e apreciată pe stance nation ? Daca da, de ce?

tupeu 28-03-12 19:50

Eu zic ca conteaza doar pentru faptul ca le-am atras atentia, pentru ca sunt masini care is cunoscute doar pe strada lor. De jante ce sa mai zic... atat doar ca o sa fie pe masina niste jante "unice", asta pe viitor, ca pana acum am dat tot ce am avut pentru masina, deocamdata am nevoie de un pic de relaxare "financiara" :) ma bucur de ce am acuma, mai avansez cu proiectul unde se poate, va doresc si voua spor la modificari ;)

tupeu 28-03-12 19:59

3 Attachment(s)
sa mai pun niste poze, am pus stingatoarele :)
mai trebuie aranjat un pic, nu stiu daca polisez manerele sau nu de la stingatoare, e cu semnu intrebarii :P

Roly94 28-03-12 20:09

Poate ca o sa zic o prostie mare :)) dar vara,cand se va incalzi masina,portbagajul,nu vor aparea complicatii din cauza presiunii in stingatoare?

tupeu 28-03-12 20:15

pfff ce sa zic... in butelii sunt 14 bari, sunt testate pana 18 su 20 de bari, chiar daca o sa se mareasca presiunea nu cred ca o sa treaca de 20 de bari, mi se pare imposibil.

apropo, crysty.bobok, intamplator am vazut ca ai materiale de tapiterie, ce crezi ca s-ar potrivi la mine, si in portbagaj dar si in interior? :)

Nosfer 29-03-12 03:01

sa ne anunti dinainte la ce show-uri o sa mergi cu masina anu' asta sa nu dam si noi pe acolo ca n-avem sanse :))) Mai ales daca ai in plan si sa pui niste jante unice pe ea, chiar o sa fie perfecta masina :shock:

alexufo 29-03-12 12:41

portbagaj personalizat..frumos!

crysty.bobok 29-03-12 14:02

Quote:

Originally Posted by tupeu (Post 4954643)
pfff ce sa zic... in butelii sunt 14 bari, sunt testate pana 18 su 20 de bari, chiar daca o sa se mareasca presiunea nu cred ca o sa treaca de 20 de bari, mi se pare imposibil.

apropo, crysty.bobok, intamplator am vazut ca ai materiale de tapiterie, ce crezi ca s-ar potrivi la mine, si in portbagaj dar si in interior? :)

Eu am doar modelele din topic adresate in general grupului VAG!
Pentru portbagaj ar merge piele ecologică, așa am văzut că mai folosesc unii, momentan am doar roșie dar pot aduce orice culoare!

All times are GMT +2. The time now is 15:24.

- Copyright 2026 4Tuning