![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
uuu...ZUZ e looow:lol: sa le porti sanatos alex8)
|
Quote:
ps. matheo stie sa monteze arcuri ? :))) |
@valitataye : Multumesc :-)
@B-61-KYS : Mersi nenea pentru primire :D. Stie,stie le are cu astea :))) |
Moama ce tarziu ajung si eu sa fac pozele :( Treaba asta.. Of! Bah ce pot sa zic... pot sa mai zic ceva? ARATA CRIMINAL! :twisted: Sa le topai sanatos :D Caterinca si cu Zuz celalalt. Tre sa vin la tine intr-o zi, dar sa fie si NXdev, si Andrei cu Clio, etc. Sa facem una mai mare asa :D
|
Lasa Liviule mai bine mai tarziu decat niciodata :-). Multumesc pentru urare si pentru mesaju' ala tot cu topai :D. Veniti cand vreti man...imi dai un telefon inainte si stabilim ;)
|
Bravo Alex, Zuz`ul a primit picioare mai scurte 8) ai o bila alba de la mine:D bafta multa8)
|
2 Attachment(s)
Mersi Cosmine...Bafta si tie. Inca 2 poze cu ZUZ sunt facute cu telefonul. Astazi m-am apucat de jante. E greu ca nu am mai multe table pe ce sa o las ca sa le fac toate 4 asa ca am inceput usor am pus rezerva si am dat o roata jos...si momentan fac cate una. Poze cu janta va urma maine probabil.
|
Ce bine ii sta low :(..te invidiez..ce culoare faci jantele ?
|
Jantele le fac negru mat + buza alba.
|
Buna ideea.O sa iasa exact ca-n VT :D.
|
eu cred ca o sa dea aiurea cu buza... mai bine alb complet
|
@NXdev : Sa vedem cum o iasa...
@old_boy : M-am gandit si la alb complet dar totusi...prea MULT alb. Oricum vad cum o sa dea cu buza si daca imi plac, raman asa. Daca nu le fac alb complet ca nu ma doare mana. |
Quote:
|
da eu zic sa la faci direct albe... sa vezi cum dau... ca e greu de mascat... si daca nu iti plac albe maschezi si faci miezu negru... oricum e mai usor...
|
tot pe bloc le vopsesti ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:21. |
- Copyright 2026 4Tuning