![]() |
Re: Intrebari si raspunsuri
In primul rand trebuie sa dai stickerului o tenta galbuie , sa se "integreze" mai bine.
|
2 Attachment(s)
Quote:
uite, cam asa ... bine nu vroiam pe Mustang dar am pus poza cu el , de fapt vroiam pe Camaro... Pe Mustang a iesit acceptabil, dar pe Camaro e jale... |
1 Attachment(s)
Uite cum l-am facut eu.Fa-ti o idee...:D
Compara ce ai facut tu cu ce am facut eu... Trebe sa ii iei din contrast,ii schimbi rezolutia,ii dai umbre si luminozitate... |
Iar am nevoie de ajutor...
Daca am o masina WRC si vreau sa pun niste noroi pe ea, cum procedez? ( jur ca am cautat inainte sa postez) |
2 Attachment(s)
vezi poate te ajuta asta la ceva ;)
si rezultatul folosirii brush`ului |
Heh, merci, dar cand deschid chestia aia imi intra Photoshopu` si .... atat.:???:
Oricum, am cam dibuit-o eu: am gasit o poza unde era mai "uniform" stratul de noroi si am dat copy/paste, si apoi cu radiera cu flow 1 am "curatat" din noroi... O.T. Poza aia e originala sau e background cu masina? Ca am nevoie de backgroundu` ala daca se poate :-) |
1 Attachment(s)
nu trebuie sa il deschizi cu dublu click !!! e poza facuta de mn :lol: , odata ce ti-am aratat rezultatul folosirii brushului..............................
bg o sa il caut si ti-l trimit @ PM |
2 Attachment(s)
Merci foarte mult de explicatie! In semn de recunostinta atasez doua poze : prima e cu metoda mea, a doua cu brush-urile de la tine.
|
4 Attachment(s)
uite aici dirt daca vrei...
|
pune bg`u stock , k sa poata sa le foloseasca , k asa dak foloseste dirt`u din imaginile de mai sus e c/p de pe vt :lol:
|
Lasa ca am gasit eu... uitati ce am facut https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1215717808
Vedeti mai multe aici... https://forum.4tuning.ro/showthread.p...77#post1638977 |
ma baieti terminati cu off-topicul pe aici...daca aveti vreo nelamurire intrebati si asteptati...dar daca nu aveti...nu mai postati ( mai ales imagini puse aiurea)...ca o luati pe coaja ;)
|
3 Attachment(s)
Am o masina care are bara alba iar masina este albastra mai exact Dacia lu ggd si cand vopsesc masina dau desaturate dar are tot tenta de alb stie cineva cum pot face ca bara sa aiba aceiasi nuanta ca cea de pe masina?
Poze--> |
tre sa tii cont de luminozitate si reflexii...e greu...
|
La reflexi ma gandeam si eu :sad:ms mult
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:31. |
- Copyright 2026 4Tuning