![]() |
Re: Street Legal Racing - Redline v2
Quote:
|
Marius, eleronul ala il strica (dar merge dat jos cu usurinta).
Si il mai strica cromul ala din fata si cu grijla aia :( In rest, arata foarte bine! :D Daca poti schimba grila si sa elimini cromul ala cu alta piesa mata in locul ei, ar fi perfect! LE: aa ... si antena Marius, aia nu se poate elimina? Ca nu-si are rostul pe kit-ul asta. :oops: |
Maryuse arata foarte bine......am vrut sa ma uite azi dimineata da am adormit:))
|
7 Attachment(s)
CA tot veni vorba de Drift :> Vreau si eu Mustangul acela:D :) aa da si capa' mi-ai dat pj-ul pt Z33;)
NU VA LEGATI DE GRAFICA |
@Mr.Extasy-toate la timpul lor, vine si grila, doar asteapta, si nu am dormit aseara special ca sa fac bodykitul
@Andu_RacE-ma cam pui la munca :))) o sa fie detasabila antena, grila, asta e stock, una rally e pe vine, plus cea simpla doar grila, plus aia mat care o vrei tu :D @Drift.King-grafica e chiar buna man :) |
2 Attachment(s)
:-P
Mai am vreo 2 de rezolvat.. Si gata cu filtrele. Si trebuie sa vad ce fac cu fisierele class de la filter,cum le modific ?! :-? |
am vaz c pe golan ati pus cusca de protectie si mi sa parut mie sau este cva pt interior si se potrivesc si la alta masina chestilea alea ? :D
|
Ai vazut bine... http://street-legal-mods.com/page-1144.xml
|
1 Attachment(s)
un ford sierra de la mine :D
|
2 Attachment(s)
Scoobyyy :oops:
|
Tare maryuse :) te rog intra pe mes :)) sa vb ceva
|
Salut baieti!Urmaresc topicul inca de la inceput,am si eu SLR dar cred ca este o versiune mai veche!
Daca cineva imi poate da si mie SLR pe PRIVAT(un link ,torrent ) raman dator!Si cu ocazia asta imi spuneti unde trebuie sa pun si masinile luate de pe net... Cu stima,GiuGiu:twisted: |
2 Attachment(s)
"Old but Green" :lol: |
:O:O doamne ce bine arata :O :) bine lucrat marius
|
1 Attachment(s)
cruzin e bun de wallpaper
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:01. |
- Copyright 2026 4Tuning