![]() |
Re: Multa munca pentru o...pisi...
vai arata CRIMINAL! culoarea e superba...plafonul moarte curata,jantele nu mai spun ! eu unul as spune ca are ceva numai al ei nu arata ca altele deloc felicatari ! si merita o sedinta foto klumea ;)
|
Quote:
|
crede-ma nu vreau ! ma cunosc cum fac la ceva SUPERB ! ma lipesc de ea :)
|
sincer sa fiu , masina e superba . daca ar fi ceva sa nu imi placa acesta ar fi eleronul....personal nu imi place.....in rest , masina este superba
|
Quote:
|
hmm...sincer sa fiu e singurul eleron care sta bine pe un E36...asta nu neaparat k am eu...
|
e cea mai tare pisicutza pe care am vazut-o pana acu prin ro sincer :shock: :shock:
|
voi la craiova acolo aveti numai masini dastea de zici ca sunt facute pozele??? :)) am mai zis prea frumoasa dar... am un mic dar (nu te lua de a mea ca are mai multe "dar-uri" :)) bara spate mai tre sa lucrezi la ea nu prea merge cu linia de obicei trebuie un pic ma sus ca fatza si pragul dar a ta este prea sus si prea rotunjita fata de praguri si bara fata iar jentile se vad cam aiurea iti dau impresia ca sunt pe 13 mai ales pe spate oricum masina este crima ... nu critic incerc sa dau sfaturi daca sunt paralel zi-mi si ma abtin...bafta in continuare
|
nu aveam cum sa fac bara spate decat pe rotund...dupa aripi...asta s-a putut..asta am facut..la jante nu stiu ce sa zic...nu am ce sa le fac...oricum da altcumva live...
|
Quote:
sooooooooooper tare. |
multumesc frumos
|
mama mamam mama mama :) e perfect nam cuvinte
|
f tare frate :D