![]() |
Re: Cum agăti un baiat (pentru fete)
Ehh..ce vrei? femeile sunt mai curioase :D
|
Ma dezamagesti, bluey! Acum nu vom mai afla raspunsul! ce ti-a venit de ti-ai schimbat avatarul? Ah... si daca e animat, de ce nu il pui la semnatura? ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:lol: Doar pentru ca ai o poza interesanta la avatar??? |
Quote:
Si...o sa-mi schimb poza, ca sa nu va mai luati de ea! (personal nu mi se pare una interesanta- it`s just me!) |
Quote:
|
Ok! =)))))
Dap, am vazut din ce club esti :-P |
Vad k ti-ai pus imaginea la semnatura. Daca vrei sa se vada animata trebuie sa dai upload in VB Image Host, apoi o gasesti tot in VBimg la my images, copiezi de acolo linkul(cel cu [img/] ) si ii dai paste la semnatura! succes!!
|
Quote:
Prea vrea toata lumea sa se imprieteneasca cu mine... |
Re: Cum agãti un baiat (pentru fete)
feteleee...stick to the topic...: cum agatati un baiat?
|
uuhhh....cul...a girl topic:D...
io n-am voie sa postez pacilea?? :( oricum... on topic: show him ure boobs glumeam:D |
Vreti sa agatzati un baiat , nu incercati sa-l zapaciti cu telefoane si cu sms-rui ca nu tine (cel putin la mine mai ales daca nu cunosc persoana respectiva) ! Dar depinde de la baiat la baiat ,nush ce sa zic yo nu stau sa fiu combinat ,daca imi place o salt daca nu ma fac ca ploua si nu intzeleg ce vrea sa zica :))
|
cel mai bine e sa nu il faci sa creada esti in limba dupa el...
io nu dau atentzie la asa ceva:D...si de multe ori pierd multe ocazii bune :D |
tocmai ...ca eu sutn de acord ca o fata tre' sa dea de inteles cum sta treaba unui baiat... altfel baiatu stie ce are de facut..sunt unele care desi il plac pe baiat,baiatu saracu le face curte..TOT degeaba...ce asteapta acestea nu stiu! chiar si acele msg din partae fetelor vin bine..chiar si niste vorbe pe net..chiar o privire face 2face.. orice e bine venit parerea mea! :) VOI baieti in loc sa incurajati ca o fata sa fie directa faceti exact invers: sa nu dea msg,sa nu spuna etc etc... BA SA SPUNA .. FETELOR nu tineti in voi ce aveti de zis,fie bine fie rau... astfel LUCRURILE se COMPLICA;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning