![]() |
Re: Need For Speed ...NEW
Quote:
|
nu ma fac yo mare si le preiau compania!:evil: si atunci o sa fiu primul care joaca acele jocuri:twisted:
|
keep dreamin'!:D
|
gata cu offtopicareala... cred ca o sa cer rangul de moderator pe forumul de jocuri ;)
anyways... poate ca pana luni dimineata o sa avem demo-ul. dar dupa ce zic cei de pe NFS-Planet, demo-ul e cam de aruncat la veceu.. driftu e nasol si grafica e cam sifonata in gameplay totusi eu am sa astept, si am sa joc demo-ul pentru a-mi face o parere proprie... revin cu pareri dupa ce fac rost de demo |
Ceva ce nu stiu deja...how in the name of Holy Bible faci drift cu 150 la ora in vful muntelui fara sa patesti nimic...si pt lucky cand o sa ai vreo 20 miliarde de $$$ ma anunti ;)...sorry andrei de offtopic :lol:
|
Cei de pe Nfs-Planet se refera la Demo-ul pt X-Box poate pe noi ne asteapta altceva .... De ex. Demo-ul la MW a fost la inaltime avand cahllenge-uri din joc. NFS Carbon o sa fie cel mai tare de la Porsche incoa'.......
# 1 Porsche # 2 NFS MW # 3 NFS U 1 # 4 NFS U 2 # 5 NFS High Stakes (4) Topul meu :D |
am ramas socat :shock:
sa va uitati la filmul 25 de pe NFS-Planet... http://nfsplanet.com/nfsc_movies.php?lang=eng can't wait to play the game! |
Da,TEAM WORK,tha magic wordz!!!No comment dar daca ar pune in multiplayer cursele astea si cu posibilitatea de a comunica cu msg[a la CS] ar fi extraordinar...
|
1 Attachment(s)
am gasit prin pc un wallpaper mai vechi ptr nfs porsche ...
:)) |
1 Attachment(s)
..... dar-ar dracii .. am mai gasit una ..
=)) |
Si ce ar trebui sa insemne asta???Porsche-ul 911 e frumos foc,restaurat in 2 ani dupa ce l-a pilotat Walter Rohrl...parca a fost si la vw fest :rolleyes2
P.S.:Masina chiar arata ca din nfs porsche ;) |
Tocmai am vazut si eu filmuletul....2 words:No comment:shock:
|
in ritmu asta, daca o sa avem demo-ul pana de craciun e bine... si jocu full la anu`
cica EA ar fi zis ca scoate demo-ul NFSMW pe la jumatatea lunii octombrie, si l-au scos pe 10 noiembrie asa ca la o data de 30 sept/1 oct adaugam vreo 15-20 de zile si ajungem la mai multe date posibile (14-20 oct) cele mai apropiate unui release sunt 17, 18, 19 si 20 oct demonstrati-mi ca nu am dreptate, si dati un link inainte sa dau eu unul (chiar daca e mai devreme de 14 oct ;)) |
Sa apara cand o fi[de aparut va aparea candva:cu o saptamana inainte de full :lol:]...pt cine are timp si moare de plictiseala sa se uite pe forumurile EA si va gasi o multime de informatii ;)
|
Am si eu o intrebare:cine a vazut din ultimu` film un bug foarte mare,care exista si in mw,dar nu in halu` asta???
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:25. |
- Copyright 2026 4Tuning