![]() |
Re: VT Usergroup - Provocari
Quote:
Quote:
|
aaa... deci nu a fost pe IP... ma gandeam ca o fi fost la vreun prieten si s'a inregistrat iar... dar nu a fost asa :|
|
Quote:
|
blowwind .....ink nu ai ales pa nime sa iti ocupe locul nu ? deci se mai poate face inca masina ?:Dsper....deci ma apuc ca sa o faq iara ca data trecuta o iesit jale mare :( ata eete
|
Quote:
|
Quote:
cum vrei sa fie ? iti dau eu idei d masini ... da-mi add la scorpion_logic j mai vb |
GloW: esti in pom, ca-ntotdeauna. S-a dat o masina (in cazu' de fata, BMW seria 5) la modificat, dar rezultatele n-au fost atat de bune ca sa-l scoata pe blowwind din usergroup.
PS: nu mai scrie cu alb, ca zbori iar; scrie normal ! |
ma de ce nu ma lasa ca sa imi pun poza ?:( ca am gatat-o si imi arata asta la Atache file : ``Valid file extensions: 3gp avi bmp divx doc gif jpe jpeg jpg mpg pdf png psd rar swf txt wmv zip`` ceh mama supararii ii ? plsz helpsz
p.s.: maa refeream la masina....cu provocarea lu` blowwind ; |
intri in photoshop... dai save as si alegi de jos acolo JPEG si dai OK
apoi incerci din nou sa uploadezi imaginea |
1 Attachment(s)
da ma ...dar nu ma lasa nici o poza ca sa pun..amu vad ca imi linku,cu
``Manage Attachments`` in fine.....masina ::arrow: sh m-am gandit ca cu jentzile ei arata mai bine :D deci nu le-am mai schimbat....pareri..? sugesti...un rsp blowwind.. ? :-? |
Quote:
facem battle luni ... sa vedem poate se mai inscrie cineva!! |
no bine blow :D dak nici acu` nu ocup ...un loc in VT sa mor de nu ma las de sportu` asta :((
|
1 Attachment(s)
Dak mai e valabila provocarea aia.. ma bag shi io cu BMW M5 "Jeff Gordon" DTM Special Edition .. :D cam lung numele nuh.. :D stiu.. da is fan Jeff Gordon.. shi noh m-am gandit sa-l bag shi pe el pe`acolo.. bafta la restu`.. shi numai bine ..
|
1 Attachment(s)
poate mai e valabila provocarea! ce ziceti ma bag si yo
|
catzi mai multi :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:32. |
- Copyright 2026 4Tuning