![]() |
Re: Counter Strike 1.6
Shobby eu zic sa te maim gandesti oleaca:)))!!Parerea mea!!!!!Dragster bagati pe svr Claudiei daca va lasa 1 vs. 1!!!Bafta !!
|
dragster... jucam :D cand vrei sa jucam ?:D si svr
|
banuiesc ca pe servarul claudiei!Am o intrebare servarul e deschis non stop?Si o mica rugaminte care ridica cs pe un sit ceva pt ca am vazut ca nu mai merge al meu!Si nu prea mas indura sa iau alte variante!
|
Da serverul este deschis non stop , pcp.gemenii.ro dar nu pe asta se joaca meciuri ca asta este public nu e de meciuri :) este full mereu ...si alt server numai deschid decat cand joc si eu meci si de 5 v 5 sau chiar mai multi ....si deschid cand joc si eu ca atunci sunt acasa ....:)
|
daca se poate juca si steam on ma bag si eu :twisted:
|
Quote:
daca ne da claudia serv facem si un demo de aratat la nepoti daca nu jucam pe pglwar :twisted: |
Quote:
mai stii tu cum joaca pgl-isti poate ma fac de ras:shock::lol: hai ca poate o dam cu spectator8)i:D |
In prima runda am jucat la Ct iar tu la tero..x-(...,pe d2 dupa aceea am iesit ca am avut niste probleme!!!Cum sa te faci de ras:)))poate sa ii faci de ras;)..Bafta
|
Multa bafta la toata lumea si UN AN NOU FERICIT!Pentru ca nu ne mai vedem pana la anu!
|
Va doresc un AN NOU FERICIT sa ne vedem si la anu pe servere si dc nu si la
:twisted:TUNING SHOW-uri:twisted: |
LA MULTI ANI TUTUROR SI UN AN NOU FERICIT SI MAI BUN !!! dragster uite id shobby_ams
|
Quote:
22-3 :twisted: dar nu am fost singur am avut poate si noroc cu claudia si andy au jucat si eu bine:twisted: |
Assta asa e ,oricum joci bine bravo!!Se mai aude ceva de meciul 1 vs.1?
|
Quote:
|
vand ca nimeni nimic:???:
porsche te bagi tu la 1?:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 13:54. |
- Copyright 2026 4Tuning