Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Buzau (https://forum.4tuning.ro/192-buzau.html)
-   -   Diverse Discutii (https://forum.4tuning.ro/192-buzau/16804-diverse-discutii.html)

keemo 18-05-07 22:25

Re: Diverse Discutii

mai ..cauta ...da nu la buzau .. n'am auzit p nimeni din buzau sa isi cumpere bilet ptr FIA GT 3 :)..asa.... k mai cauta cumparator ...

giubau_v8 22-05-07 13:47

duminica a fost gratuit...am fost si eu..super tare cursa, cu cateva incidente, depasiri ....zgomotul motoarelor infernal( ma cam doare urechea dreapta :P)...ce sa zic...suuuuper tare frate

nu_stiu 22-05-07 23:14

giuban`e vroiam sa te intreb , u parca ai alte gume pe spate(parca 205), au loc, nu iti ating de suportul de la arc sau de aripa????

giubau_v8 23-05-07 01:36

nu ating...am intarit suspensia ;)

nu_stiu 25-05-07 00:21

adik sta cauciucul deasupra aripei???da si mie o poza cu masina ta sa o vad

giubau_v8 25-05-07 08:55

cauta si tu la sectiunea dacia...dacia 1300 (urata da e a mea) :P...sunt cateva poze pe acolo

Monica_bz 28-05-07 15:47

of of of... am citit de ma dor ochiiiiiiiiiiiiiiii si am ajuns la o singura concluzie.... ma mir ca in Bz exista bani sa fie net... sa nu mai vb de tuning de masini... lumea nu are un milion sa vina la FIA GT si se vb de tuning si de "dream cars" ca Nissan Skyline... TRIST

giubau_v8 28-05-07 15:59

vad ca ai venit suparata rau pe forum....orice om are dreptu sa viseze

giubau_v8 28-05-07 16:01

Re: un loc unde sa ne adunam?

intereseaza-te...tu ce masina ai?...te-ai nascut cumva in bemweu?

wsn_asf 28-05-07 16:04

Eu am fost :))

wsn_asf 28-05-07 16:16

Daca nu sunt prea indiscret de ce esti tu asa suparata???

DragosT 28-05-07 16:18

Re: un loc unde sa ne adunam?

Exista o sectiune unde lumea se prezinta a.i. sa se stie cine cu care discuta si de pe ce pozitii. Te deranjeaza muzica - gen sau cu ce este produsa- (impartaseste-ne din ce sonorizare posezi), nu esti multumita de tuningul local (tu anume ce modificari ai adus la vehiculul pe care speram ca-l posezi, unde le-ai facut, cu ce piese etc.), loc de adunat, vb lui giubau, intereseaza-te. la april stau doar motociclistii acum. Bine ai venit!
PS-ma mir ca se aude muzica tocmai din olanda

siadimet 28-05-07 23:25

Quote:

Originally Posted by Monica_bz (Post 922079)
of of of... am citit de ma dor ochiiiiiiiiiiiiiiii si am ajuns la o singura concluzie.... ma mir ca in Bz exista bani sa fie net... sa nu mai vb de tuning de masini... lumea nu are un milion sa vina la FIA GT si se vb de tuning si de "dream cars" ca Nissan Skyline... TRIST

uite ca avem totusi net,si asa,cu posibilitatile astea limitate,eu am participat la mai multe curse decat ai vazut tu(live sau la tv,sau adunate).si am fost si la fia gt.si sunt la a 3-a masina tunata in decurs de 3 ani.si vor mai urma multe.ASA CA TACI!!!!!!!!!!

TzuTzu77 28-05-07 23:28

ce i-ai zis-o:lol::lol::lol:

giubau_v8 28-05-07 23:44

hai mai baieti...a venit si ea..nu cunoaste...intampinati-o si voi cu bratele deschise ;)....dupa ce ca e printre putinele fete de pe forumuitati..
incep eu...bun venit pe forum....:P

All times are GMT +2. The time now is 18:45.

- Copyright 2026 4Tuning