![]() |
Re: Megane RS facelift Vs Golf V Gti
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
asa, si sunt mai multe masini nemtesti pe strada, sau sunt mai multe masini frantuzesti pe strada. Ce-i cu asta? Din concluzia asta cu ce ma aleg?
"Oh ce de golfuri pe strada!!, inseamna ca sunt foarte fiabile si performante, imi iau si eu" "Oh ce de cliouri pe strada!!, etc" Daca va alegeti masina pentru ca e mai des intalnita, nu cred ca are rost sa continuam discutia... |
Quote:
Oameni buni, nu mai vb daca nu aveti habar. pe langa ca aratati ca vb gura fara voi, va faceti si de rahat. |
Quote:
Iar ca in germania nu ai vazut tu masini frantuzesti...mai bine nu scriu nimic, dar evident sunt mai putini in comparatie cu VW. Incepeti o aberatie care nu are nici un rost, eu am scris numai faptul ca nu ma vazut atat de multe masini germane (VW) la Budapesta decat la noi, asta are 2 concluzii, una ca romanul pa rand e mai "simplu la gandire" ca nu sta sa gandeasca ce masina sa cumpere, iar celalta e ca afara multi bu de aia cumpara masina ca asa zice majoritatea... |
Quote:
|
eu vorbeam de golf4. eu zic sa te uiti cat costa un golf V trendline 2.0 tdi de nou: in jur de 22000 de euro in germania. Pe care il gasesti dupa un an si ~30k km la 16.000 de euro. Devalorizarea e deci de ~6000 de euro.Este evident ca multi pe aici vorbesc doar ca sa se afle in treaba, compara mere cu pere doar ca sa le iasa compot. Mai ales cand vb printre altele de fiabilitatea rs-urilor, crezand ca masina asta are ceva in comun dpdv al fiabilitatii cu restul renaulturilor, uitand ca masina e asamblata intr-o locatie separata,manual daca nu ma insel. Dar asa e, cand multi vorbesc din folclor si dintr-o samanta la scara blocului
|
Quote:
|
Uite unde era Rollsul Renalultului...In Rs..cum de nu l-am vazut pana acum..
|
Quote:
|
Pai cum faceti voi comparatie intre Gti si Golf 5?Cand cineva face comparatie intre Megane si Rs repede sariti in sus..Si la gti 80 % din elemente is schimbateeeeeeeee....Dupa parerea mea Renalut e cea una din cea mai slaba marca europeana..Nu sunt de parere ca masinile germane sunt cele mai bune, am una frantuzeasca sunt multumit de ea, o am de 3 ani si nu am schimbat mare lucru dar Renalult...
|
mai du-te... si in pasaj la metrou cu pejoul tau
|
Quote:
nu stiu cum e renault rs insa stiu 2 frati cu 2 gti-uri cumparate in acelasi timp. noi. Statistica dupa 25k km unul si 47k celalalt: - unul din ele a avut blocul motor fisurat, s-a schimbat pe garantie, insa dupa mult mult tambalau, inclusiv amenintari cu dat in judecata - amortizoare spate schimbate la amandoua, la primul chiar de 2 ori. Si in service s-a recunoscut ca a fost defect de fabricatie - al doilea a avut nu stiu ce problema cu geamurile electrice, din cand in cand dadea rateu si ramaneau geamurile deschise, nu vroiau sa se inchida - ca sa nu zic de la al doilea i s-a dus displayul central, nu mai afisa nimic pe el. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning