![]() |
Re: E46 - B 55 RTK 318 ci
Plictisit, arata extraordinar de bine masina, cum iti spuneam si la telefon, ia-ti suspensie, si o sa fie grav... iata rezultatul.
Intradevar ai intrat si tu in randul lumii, sper ca intelegi acum, cand iti spuneam ca merita toti banii. Pentru constantino: La cum este gandita caroseria de BMW, si mai ales de E46, ca masina sa fie perfect paralela cu asfaltul este imposibil ca distanta dintre janta/aripa sa fie egala fata cu spate... tot timpul pentru a mentine paralelismul, pe spate distanta aceasta va fi mai mica decat pe fata. oricum chiar a iesit foarte bine. |
te-am vazut aseara pe la universitate ....arata superb masina :D
|
Quote:
|
arata criminal...bravo bai. deabia astept sa o vad live
|
Quote:
|
In afara de capota aia care nu e deloc pe placul meu (stii cum e cu gusturile...) ai o masina geniala! Felicitari! ;)
|
Rusinica si tie Plictisit, si tie Pake...... Un semn de viata nu stiti sa dati......
A iesit frumos, asteptam sa o vedem live! Bv !!! |
multumesc mult pentru urari :oops:
|
arata superb :shock: imi place mult culoare jantelor :lol:
|
this car is the shit! felicitari :shock:
|
foarte tare masina , respect maxim pentru pasiune si bun gust , am vazut-o si live daca nu ma insel exact cand ai scos-o la pozat, saptamana trecuta ... superba... il citez si pe santos ".... ai UN e46 ,sa vedem ACEL e46 ...." bafta in continuare
|
thanks guys, appreciate it, azi am facut convergenta rotilor, acum e totul nice & aligned
|
http://s2.4tuning.ro/?mmid=91ab8bc807c0607fa A BIG F***ING LIKE!
Acum am terminat de citit si eu topicul. Masina e grava rau,felicitari pt. toata munca depusa si tot stresul banuiesc ... Tot respectu',felicitari :D P.S. - Ca si cireasa de pe tort nu ar merge niste capacele de ventil tip zaruri vopsite in culoarea jantelor ? :D |
te-am zarit sambata la vulcanizare la autosoft ,dementiala masinuta,felicitari;)
era si jeepul :D ala R R M pe acolo. |
mersi x2 :D si yep, that was me ^ ^
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:45. |
- Copyright 2026 4Tuning