![]() |
Re: Street Racing Squad
Sunt obosit nea Leo..l-am plimbat pe TAZZ prin tot cartierul Militari...i-am aratat masini din ce in ce mai frumoase cea mai tare fiind Speedster-ul UFO:twisted:...Oricum Fortza SRS si Fortza Leo SR..si ala mic:lol::lol::lol:!!!!
|
Quote:
nu ma intereseaza de unu si altu ce firme are sau nu una la mana eu lucrez ,si cand am un timp liber plec cu masina la incarcat , oare sti cum e sa faci intro zi bacau dus intors plus un curiereat de 4 descarcari asa ca e vineri , daca tai frunze la caini nu mai vb , o sa ma vezi si la fata stai calm ....eu nu stiu daca ai avea masina la pamant ce ai alege intalnirile sau masina scz-ma da am venit la o intalnire si ca o nesimtire si pt voi cei care ati fost la afi ati plecat fara a anunta ca plecati si ce zici am venit degeaba ....asa ca nu mai vb de nesimtirea celuilalt membru ca nu esti in stare .daca nu mai vazut u nu inseamna ca nu ma vazut nimeni sau nu mi-a vazut masina cei ce au vazut masina stiu despre problema si au vazut si ei iar daca e sa fiu exculs asta e o zi buna in continuare e alegera clubului mai sunt si alte cluburi .... nu eu am venit la club ci voi ma-ti contactat |
Quote:
|
sper k nu o dam in cearta pe forum. idee a fost ca tu, ionut, ai zis ca iesi la 18 de la munca, si noi ne intalnim la 20:30, deci parerea mea si a tuturor e ca puteai sa treci putin pe la carol. am inteles ca zici ca esti obosit dupa o zi grea, dar toata lumea e obosita vinerea pt ca unii muncesc altii cu scoala etc. cum s-a mai spus, un membru a venit in timpul programului, a prins o pauza mica si a venit, eu am venit tocmai de la snagov doar sa fiu prezent... klkn a venit direct de la munca etc. acum, fata de toti care au sacrificat cate ceva, tu ce scuza ai? bafta SRS
|
eu chiar nu am nimic cu ionut...ptr ca...
1.Nu stie locatia 2.Momentan masina lui e pe bara... 3.E de treaba omu'...ce aveti cu el domne'?:lol:!!! |
1 Attachment(s)
SALUT, OAMENI BUNI HAI SA VEDEM DE DRUMUL CLUBULUI SI SA PUNEM LA CALE DE UN GRATAR SI POATE IESE CEVA FRUMOS CU CATEVA POZE ARTISTICE SI O CATERINCA LA IARBA VERDE:bat: SUPUNEM LA VOT SI -O PUNEM DE-O LISTA CU CEI DORITORI SA PARTICIPE LA PASCUTUL PASUNILOR MIORITICE:peace: NR:1 LEO.SR
|
vine si tanku :D
|
HAI CU LISTA NR:1 LEO.SR
|
NR:3 GRIN:twisted:
|
LISTA IARBA VERDE
|
hai sa facem altfel... fiecare care se va inscrie pe lista, sa copieze lista si se adauga la final...ok?
|
De acord
|
Quote:
|
mama......
cam pe la ce ora sa fie?sambata am toata ziua ocpuata,daca s-ar putea duminica,ar fii perfect.daca nu,vad din ce tai si vin.Deci: NR:1LEO.SR NR:2 TANK NR:3 GRIN NR:4 TAZ SAMBATA ASTA MAI ESTE SI E36 Meeting!!!! de la 17 la 19 parca:-?? |
yo zic intai sa ne strangem si dupa stabilim unde si cand. ca sa avem timp sa ne facem programu
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:53. |
- Copyright 2026 4Tuning