![]() |
Re:
Quote:
|
Aurash: ce urme beton sunt pe tomis...de la tine
Aurash: Psycho: mai sunt ??? Psycho: hahahaha Aurash: este ca e mai multe Aurash: despre ce e vb .. aseara am facut drifturi pe tomis ... .. intrebatzi baietzii ce show .. si ce urmee .. ahahahahaha ... pacat k nu mai tzine frana d mana ... dar tre sa o fac ... k vine 1 mai ... ahahahahaha :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug BYG`ule .. cum faceai in mashinaa bah baaaahh baaahhh subaruu baaaaaaaaaaaaa :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug :evil_laug |
io eram in park mey psycho.io te-am vazut in actiune
si apoi a fost tare si faza cu vento-ul de pol :lol: |
e...ce o sa fac...o sa ma distrez .......indiferent de ce o sa se intample.....o sa fie prea tare......si apoi sper sa mai fie si alte masini al categoria mea :boogy: e......vedem noi!
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
hahahah pai munceam cateva luni sa ii fac lu ala mashina sau ani :) ..... e nasol sa fii shofer sa stai in dreapta ... si sa calci frana .. si sa nu o ai :)) |
Re:
Quote:
hahahah ... na k n`am scapat .. tot m`a vazut cineva ... lewll .... si aseara mai erau urmele :)) |
Dacuma da-ti un telefon daca vreti sa aveti spectatori :D
Si in legatura cu blonda daca ai tico si vrei masina sa te dai vezi ca faratele lui mike.omega are un tico |
bah evo,mike.omega mi se pare mie sau n-are permis??????
taci draq din dejtele alea |
Re:
Quote:
Si a venit la intalnirea trecuta |
are dreptate evo.
|
Re:
Quote:
|
1.Ori uitase ca e la volanul unui cielo
2.Ori orizontul lui se oprea la Cielo |
Re:
Quote:
sau face si asta cum a facut NRG`ul cu VPR`u ... hahaha crede k orice cielo face ORICE OPEL ... dar nu shtia k e SFI :) ahahahahahah si consuma 8.8 in goarna |
:D :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:58. |
- Copyright 2026 4Tuning