Re: Intalnirea "babelor" - Mures
Quote:
Originally Posted by kopatz
(Post 2966793)
pozele,pozele ....hai NZN-ule nu mai fi asa lenes:)
cosibmx-am o mare rugaminte la tine ,eu pentru difu ala MNC ce cutie sa-i fac sa sune mai bine sa scot din prostia aia.Ma refer la marimi,si din ce material(ce fel de lemn)ca ma gandesc ca nu din pefeleu :)).
|
pai in primul rand nu stiu despre ce difuzor e vorba. incinta se poate face din pal, mdf, hdf...mai multe materiale. acum depinde pt ce faci incinta si cum vrei sa sune si depinde si de difuzor. sunt mai multe feluri de incinte. unele sunt facute sa sune tare..altele sunt facute sa sune clar altele se fac sa sune undeva intre celelalte doua feluri. conteaza foarte mult parametrii difuzorului, ce fel de muzica asculti si alte si alte chestii. baga id-ul meu de mess cosibmx si mai vbim acolo. in principui eu pot face orice fel de incinte si pot sa aduc cam orice componenete pt sistemele audio(amplifuri, boxe, subwoofere, kituri instalare, adaptoare, distantiere...cam orice) multi ma cunosc si foarte multi au facut sisteme audio la mine de la noi din oras. am sa pun si ceva poze cu ceva lucrari de-ale mele. o seara faina
|