![]() |
1 Attachment(s)
hai k pun si poze....nu duc viata grea..dupa cum zicea si duduia intr-o vreme..mi-am facut singur viata grea :D
|
canavaro tata, eu zic sa pui mana pe telefon, si s-o suni sa va intalniti, k sa discutati ca doi oameni maturi, nu k doi copii de 14 ani... :wink:
|
Re:
chiar ca.....e cam telenovela....dar,am prins esentialul...
dar probl se pune in felul urmator,din mom ce ea a intrat cu statusul ala \"sunt var-su\",oare l-o fi pus p-asta stiind ca tu vei intra pe ea? aaa si inca o chestie,cand tu ai intrat de pe alt ID.....ea si-a dat seama....vezi tu,e prea mare coincidenta dar pana una alta........pune mana pe tel si sun-o |
eu o tsin doar pe ea pe invisible!!! si ea credea ca stau de tot pe invisible.. ptr toti...ca sa o fac pe ea sa creada ca m-am omorat bla bla..
si cica .daca e varsu on si nu e ea..ies de pe invisible;;) acum secvente din ce-am vb cu eu ea de pe celalalt id roxy: ba.... roxy: astia din nichita roxy: sunteti cam aiuriti te_iubesc_mult_x: face si ea parte din ei? roxy: sa mor eu roxy: roxy? te_iubesc_mult_x: da te_iubesc_mult_x: ea roxy: u o cunosti? te_iubesc_mult_x: nu roxy: stii cat de belea e? te_iubesc_mult_x: adica? ... roxy: si unde iai gasit adresa? te_iubesc_mult_x: plm te_iubesc_mult_x: ti-am zis te_iubesc_mult_x: nu mai retii? roxy: ba da ma roxy: dar in cr cls? te_iubesc_mult_x: mai stiu??am gasit`o am bagat`o pe tel si i`ma dat add roxy: ma.... roxy: ea n e genul care sa o scrie peste tot roxy: d asta sunt cam sacait te_iubesc_mult_x: si ce vina am eu? roxy: c cibne esti roxy: si d unde o ai ..{p el nu cred ca-l interesa de unde am id`ul..decat daca era EA} ..... te_iubesc_mult_x: le are cu fotbalu? roxy: dap roxy: pai joaca roxy: d 4 ani roxy: la profesionisdti roxy: dar roxy: se lasa roxy: anul asta roxy: asaam inteles roxy: ea e stelista roxy: d mult timp roxy: adik? roxy: ma te_iubesc_mult_x: daca iese doctor roxy: ea e draguta cred k sta pacientul doar d placere :)) roxy: uita d boala te_iubesc_mult_x: nu mi se pare febletea dupa lume roxy: :)) roxy: :)) te_iubesc_mult_x: cel putin nu din pozele alea roxy: pai nu e flebetea roxy: dar aratabine roxy: ma! roxy: ee te_iubesc_mult_x: tu ii iei apararaea ca e sti varsu`? roxy: fiecare cujm ii place te_iubesc_mult_x: da te_iubesc_mult_x: nu stiu de ce va place sa scrieti cu moi te_iubesc_mult_x: in loc de eu te_iubesc_mult_x: =))))))))))))))))) aici am prins`o ca e ea {doar ea scrie cu moi in loc de eu }:))) roxy: acum 3 ani....a sta mult plecata roxy: are bani da o incolo roxy: acum roxy: e la bv roxy: in plm roxy: mea roxy: a facut rev roxy: in poiana roxy: si p mine n m a luat aici ahh batea un apropo :))) cu revelionul roxy: da...ma dar ea n genul kre sa tina la careva... roxy: adik roxy: multi roxy: umbla dupa ea./... roxy: ce a m vazut din pretenii mei roxy: si ea abia ] roxy: daca le da atentie roxy: in vara umbla c unul care avea bmw motoare alea alea...si ea nici makar o privire nu i a dat a vb c el...dar atat roxy: adik roxy: a avut roxy: o exp roxy: cam naspa te_iubesc_mult_x: adica roxy: s a indragostit dunul te_iubesc_mult_x: si roxy: si ala a stat c ea doar pt bani si d at...e altfel c baietii te_iubesc_mult_x: aaa te_iubesc_mult_x: adica al aumbla dupa banii ei> te_iubesc_mult_x: bagame=ash ****`n masa de taran te_iubesc_mult_x: care`i ala ma? roxy: unul din plopeni roxy: si fata roxy: d at roxy: n isi mai arata bani roxy: sau alte chestii te_iubesc_mult_x: da l-a cautat mult la plopeni? roxy: el a gasit o roxy: si a vrajito te_iubesc_mult_x: aaa te_iubesc_mult_x: inteleg Aici isi cauta iubirea:))) roxy: ma....ai vreun tip belea... roxy: vreau sa o combin p varmea...am tot incercat c smecherii mei d buc si n a mers...ii sunt dator c m-a ajutat mult c unua.... te_iubesc_mult_x: am de toti aici te_iubesc_mult_x: vrei poze cu baietii? eu zic ca era tot ea:)) 1) nu avea el de ce sa fie asa insistent ca sa afle de unde am id`ul ei 2) nu statea el sa o laude de-aiurea 3) limbajul folosit e al ei unic si inconfundabil 4) decideti voi... Oricum nu am de gand sa fac eu primul pas sa o sun... (ambitia prosteasca...) dar daca nu o sun e la fel de rau .:) Heeelp pls :D:D |
mdap deci numai conteaza ce ati vb pe mess sau cine era
ia legatura inapoi cu ea ca merge bine de tot scoasa la o guma :wink: :evil: |
moshule...baga-te .... te doare mana ???
c'mon man...eu nu cred ca e vorba numa' de ambitie...cre' ca e vb si de timiditate...am i wrong ? |
20% timiditate sa zicem
Restul depinde de curajul meu |
prin faza asta,ca \"te-ai spanzurat\" nu-i dai de inteles decat ca e importanta,ceea ce nu e bine
daca vrei sa te combini cu ea,pune draq mana pe tel,sun-o si iesiti in orash.daca acolo ea \"va accepta\" totul e ok.daca nu.....ata ete,NEXT!!! |
pfuaaa needbrian esti tare auzi NEXT:D lasa l sa se friga :)
cannavaro glumeam:D |
pai da sunt sute alte femei ;...unele destepte alte frumoase..altele cu alte calitati .... dar ea le are pe toate :))
btw : sa ma spanzur ptr o fata= sa cad la picioarele ei |
Re:
Quote:
cam da cam cazi la picioarele ei:D da vezi ca treaba cu femeile frumoase si destepte e cu dus si intors :twisted: :twisted: :evil: sunt frumoase si destepte pana la un anumit punct :twisted: :twisted: :evil: :evil: rar fete care sa iubeasca in ziua de azi mult prea rare asemenea specimene :evil: :twisted: :evil: :roll: :roll: :twisted: :evil: :twisted: :evil: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
ce adevar ai grait :oops: :oops: :oops: :( :( :( asta e altfel de desteptaciune:( :cry: :cry: :? :? :oops: |
ii dai un mesaj ca vrei sa ieshitzi shi ii zici \"auzi draga vrei sa fii cu mine?\" shi ea o sa itzi sara in bratze daka e cum zici tu...nu e greu...
|
Re:
Quote:
da-te la ea...prinde-o cand mai vine cu o amica (chiar daca aia are prieten) si da-te putin la amica ei... efect 100% gelozie pe cea care te intereseaza pe tine ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:39. |
- Copyright 2026 4Tuning