Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Machetele mele scara 1/18 (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18.html)
-   -   Machetele mele - radu_rs (https://forum.4tuning.ro/688-machetele-mele-scara-1-18/153457-machetele-mele-radu_rs.html)

FED express 24-11-10 15:48

Re: Machetele mele - radu_rs

si te plangeai de spatiu :eyebrow:
lasa ca e bine, si uite ce frumoase sunt toate acolo, impreuna.

2010 24-11-10 16:52

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3840107)
merci, o sa fie dar mai astept putin... zapada.

:lol: :lol: :lol:

true-true! Pai sa stii ca puteam face o plimbare pana la Buzau... nu-i prea traziu nici acum.

Ma intreb cum ai reactiona sa vezi coloana asta trecand prin fata ta..:?::?:

steaua23 24-11-10 17:43

Hehe ... ti-a ajuns pana la urma. Im adevarat pasionat de Renault-uri.
Laguna coupe nu-ti face cu ochiul ?

radu_rs 24-11-10 18:21

Quote:

Originally Posted by FED express (Post 3840152)
si te plangeai de spatiu :eyebrow:
lasa ca e bine, si uite ce frumoase sunt toate acolo, impreuna.

Merci. Si acum ma plang de spatiu, nu-mi place cum stau inghesuite. :lol.

Quote:

Originally Posted by 2010 (Post 3840293)
Ma intreb cum ai reactiona sa vezi coloana asta trecand prin fata ta..:?::?:

Coloana de Renault-uri?!?! Chiar nu stiu, cred ca le-as trage 100 poze si i-as propune unuia dintre piloti un schimb cu Symbolul meu :evil_laug
Deja mi-am inchipuit... :shock:

Quote:

Originally Posted by steaua23 (Post 3840439)
Hehe ... ti-a ajuns pana la urma. Im adevarat pasionat de Renault-uri.
Laguna coupe nu-ti face cu ochiul ?

Laguna este pe lista, am gasit-o la 210 lei... Urmeaza oricum Clio Williams si Laguna. Nicio graba.
A ajuns mititica.

radu_bv 24-11-10 23:19

Foarte misto Renaulturile....foarte foarte frumoase:!: Deabea astept sa-mi ajunga si mie clioasele sa le tragem niste poze la toate;)

bmwh548 25-11-10 23:31

In ultima vreme nu prea am mai intrat pe topicurile de prezentari asa ca postez si eu (cam tarziu) referitor la numere: fontul e gresit, sunt prea inghesuite caracterele... Iti arat maine la ce ma refer cand ajung la desktop.

CIPONE 25-11-10 23:38

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3840563)
Laguna este pe lista, am gasit-o la 210 lei...

in cazul asta o sa-ti placa una dintre urmatoarele mele prezentari radu...;)
spor.

andreigica 25-11-10 23:49

Misto RS-ul,o sa-l cumpar si eu pana la sfarsitul anului,ca sa aiba un "fratior" Williams-ul!:D

DTH 26-11-10 00:32

Arată bine rău pe raft împreună , aşteptăm mai multe poze pentru ultima achiziţie :)

Cozmescu-Alin 26-11-10 00:47

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3840107)
merci, o sa fie dar mai astept putin... zapada.

:lol: :lol: :lol:

true-true! Pai sa stii ca puteam face o plimbare pana la Buzau... nu-i prea traziu nici acum.

Daca vi la buzau sa anunti man.:D Sa ne strangem mai multi la un pahar de vorba si un covrig de buzau:D.

Oricum foarte frumoasa colectia,ti-am urmarit-o pe toata dar nu am considerat important sa ma bag si eu la comentarii.Acum am facuto:twisted::twisted::twisted:

Haideti la Buzau:D:D:D:D Tot Brasovul la Buzau:lol:

radu_rs 26-11-10 12:18

Quote:

Originally Posted by radu_bv (Post 3841743)
Foarte misto Renaulturile....foarte foarte frumoase:!: Deabea astept sa-mi ajunga si mie clioasele sa le tragem niste poze la toate;)

le tragem o sedinta foto , dar astept sa-mi iau si Clio Williams de Norev. :???:

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 3844912)
In ultima vreme nu prea am mai intrat pe topicurile de prezentari asa ca postez si eu (cam tarziu) referitor la numere: fontul e gresit, sunt prea inghesuite caracterele... Iti arat maine la ce ma refer cand ajung la desktop.

Merci, orice sugestie este bine venita. De la tine stiu parca cum se duc zgarieturile de pe barbriz la machete. :)

Quote:

Originally Posted by CIPONE (Post 3844927)
in cazul asta o sa-ti placa una dintre urmatoarele mele prezentari radu...;)
spor.

M-ai facut foarte curios CIPONE, astept cu interes sa vad ce prezinti.

Quote:

Originally Posted by andreigica (Post 3844946)
Misto RS-ul,o sa-l cumpar si eu pana la sfarsitul anului,ca sa aiba un "fratior" Williams-ul!:D

Tie iti trebuie macheta mea si mie macheta ta. :lol: Nu ezita, este o reprezentare buna.

Quote:

Originally Posted by MillionDollarBaby (Post 3845017)
Arată bine rău pe raft împreună , aşteptăm mai multe poze pentru ultima achiziţie :)

Merci Claudia, o sa fie o prezentare cu siguranta. Macheta fiind deschisa la culoare, inca nu am un fond inchis, am doar deschis. O sa cumpar un carton negru sa-i fac pozele.

Quote:

Originally Posted by Emin3m (Post 3845034)
Daca vi la buzau sa anunti man.:D Sa ne strangem mai multi la un pahar de vorba si un covrig de buzau:D.

Oricum foarte frumoasa colectia,ti-am urmarit-o pe toata dar nu am considerat important sa ma bag si eu la comentarii.Acum am facuto:twisted::twisted::twisted:

Haideti la Buzau:D:D:D:D Tot Brasovul la Buzau:lol:

merci maestre, eu as fi de acord sa trag o fuga la Buzau, chiar si intr-o plimbare, nu-i chiar mare distanta din Brasov pana la Buzau.
8)

bmwh548 26-11-10 15:52

1 Attachment(s)
Vezi arhiva pentru numere. Nu mi-au iesit nici mie perfecte, dar fontul e mult mai apropiat de cel "oficial".

PS: daca vrei numere fa o lista cu seturile pe care le vrei si ti le "redactez" gata pentru printare.

CIPONE 26-11-10 17:06

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3845865)
M-ai facut foarte curios CIPONE, astept cu interes sa vad ce prezinti.

Pai...o Laguna coupe...:lol:

radu_rs 26-11-10 20:35

Quote:

Originally Posted by bmwh548 (Post 3846331)
Vezi arhiva pentru numere. Nu mi-au iesit nici mie perfecte, dar fontul e mult mai apropiat de cel "oficial".

PS: daca vrei numere fa o lista cu seturile pe care le vrei si ti le "redactez" gata pentru printare.

Arata foarte bine, iti multumesc. Momentan nu mai pun numere pe machete, las doar cele doua megane cu numar.;)

Quote:

Originally Posted by CIPONE (Post 3846530)
Pai...o Laguna coupe...:lol:

hehe, misto, m-ai nimerit bine cu macheta aceasta. Chiar astept pareri din partea ta, am vazut ca este o macheta buna. O sa o cumpar si eu ca am gasitope renault-merchandising cu 210 lei si Clio Williams.

Cozmescu-Alin 26-11-10 20:38

Quote:

Originally Posted by radu_rs (Post 3847167)
Arata foarte bine, iti multumesc. Momentan nu mai pun numere pe machete, las doar cele doua megane cu numar.;)

hehe, misto, m-ai nimerit bine cu macheta aceasta. Chiar astept pareri din partea ta, am vazut ca este o macheta buna. O sa o cumpar si eu ca am gasitope renault-merchandising cu 210 lei si Clio Williams.

Intr-un weekend,in vacanta de iarna:D,ar fi frumos sa fie zapada afara frumos,si sa ne intalnim asa la un vin fiert si un covrig (de data asta cald):D:D:D

Cu draga inima va astept la Buzau! Hai ca stiu ca acolo la Brasov e numai lume de calitate.:D

All times are GMT +2. The time now is 15:14.

- Copyright 2026 4Tuning