Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - 1.8 IS Limited edition (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/152355-e36-1-8-is-limited-edition.html)

urs_e30 07-04-10 21:29

Re: E36 - 1.8 IS Limited edition

Quote:

Originally Posted by Gyo*TDS (Post 3256698)
ceva numit blocant?:twisted::-)

eu cred ca i sa blocat picioru pe acceleratie :)) ...

Marian_nebunu 07-04-10 21:30

Quote:

Originally Posted by Gyo*TDS (Post 3256698)
ceva numit blocant?:twisted::-)

este lsd 25% Carcasa mica cum a zis "jakal":)

unu care a avut foarte multe masini pe mana si nu cu motoare de 1.6 :) si stie ce am eu pe masina !!! el merita tot respectu nu baietii de pe google:)

Serghei_325 07-04-10 21:30

mariene sunt de partea ta

Marian_nebunu 07-04-10 21:35

Quote:

Originally Posted by Serghei_325 (Post 3256723)
mariene sunt de partea ta

crede-ma sunt satul de "suferinzi cu masini de 3000 d euro care merg incet cu ele zici ca au BENTLEY !!!

eu mi-am luat pisica sa ii rup gura !!! sa imi fac damblaua nu sa o tin ca pe o "bijuterie de masina de 3000 d euro care in 2 ani o ia rugina"

totusi,masinile vechi sunt doar de rupt nu de figuri ;)

e ca si cum i-ai pune unei babe de 80 de ani tocuri si minijup pana la gaoaza cu o pereche de kiloti tanga !!! si mergi cu ea la petrecere si spui "uita coaaaaaae ce gagica mi-am tras"

hai frateeeeeeeee:peace: sa fim seriosi
LASATI-O MAI USOR CU TASTELE SI ARATATI FAPTE !!!
EU CEL PUTIN PANA ACUM AM ARATAT !!!

dr_pricop 07-04-10 21:36

mariane ce ai frate ?daca zici tu ca trage masina inseamna ca trage dar nu tr sa jignesti lumea pe aici cu instructiuni si google,motoare de 1.6 etc.poate persoanele astea sunt bune in alte situatii cand "cunoscatorii"nu prea iti dau de cap la anumite probleme.asa ca linisteste-te si inceraca sa numai jignesti pe nimeni.numai bine

Marian_nebunu 07-04-10 21:37

Quote:

Originally Posted by dr_pricop (Post 3256756)
mariane ce ai frate ?daca zici tu ca trage masina inseamna ca trage dar nu tr sa jignesti lumea pe aici cu instructiuni si google,motoare de 1.6 etc.poate persoanele astea sunt bune in alte situatii cand "cunoscatorii"nu prea iti dau de cap la anumite probleme.asa ca linisteste-te si inceraca sa numai jignesti pe nimeni.numai bine

nu faceam absolut nici o referire la tine !!!

tu imi ejti prieten si stiu ce iti poate capu ;) stai chill :D stiu eu de ce "jignesc" :)

stii si tu florine "prostul nu e prost destul pana nu e si fudul " daca vrei sa te lamuresc dai maine un telefon si iti spun cum sta treaba de ce sunt eu "atacat":)

dr_pricop 07-04-10 21:48

mariane frate iti vb ca unui prieten asa ca stai si mai gandeste-te.sprinter este prietenul meu si crede-ma ce stie el despre bmw la 19 ani nu stiu multi la 30,parerea mea.2.nu stiu care e treaba intre tine si el dar si tu zici ca ai avea m3.fiecare si-a cumparat o masina cum a putut si investeste in ea cum poate .poate mai tarziu sprinter isi pune un motor mai mare si ramane raca intre voi aiurea.cat despre mers usor cu masina de zici ca este BENTLEY ma numar si eu printre ei ,si de trecut la fapte nu prea am inteles ce ai vrut sa spui.numai bine

remus_bv 07-04-10 21:57

Suspensia aia este de M din 2 motive, flansele excentrice au fost puse doar pe M si biletele stabilizatoare de tipul ala la fel, din pacate arcurile acum au fost taiate si amortizoarele desfacute, nu mai e stock e "tunarita"

De altfel bara stabilizatoare ar trebui sa aibe in diametru 23.5 mm cea ce este mai subtire decat cea de 2,8 sau 2,5 tds (25 mm) dar din cauza bileletelor forta se descompune in vectori.. etc, oricum rezulta o bara mai rigida doar montata in acel fel, daca se monteaza cu bieletele scurte va fi complet ineficienta

Opportunity 07-04-10 21:58

Ba mariane nebun esti=))) cand ma dai o tura?=))

sprinter 07-04-10 22:08

Bine boss :lol:

liviu tex 08-04-10 00:16

pe mine ma tine vreo 7000euro masina,nu stiu ce sa fac...sa-i dau segmentii pe evacuare de pe acum ca poa's-o ia rugina?? o mai tin putin in starea asta pana'mi iau Bentley! parerea mea ca un e36 atrage mult mai multe priviri pe strada decat multe alte masini noi pe care le diferentiaza doar nr de inmatriculare! asa ca..merg incet sa ma vada lumea!

lucian_bmw 08-04-10 00:26

prietene , te invartisi de 3 ori cu masina si se umfla pasatul in tine ? zici ca cine stie ce drifter esti ! daca esti suparat pe cineva trim . pe prv nu da in toata lumea . asta pt tine ca vad ca esti cam scurt in banda . bafta ....regele soselelor....

urs_e30 08-04-10 00:40

Quote:

Originally Posted by lucian_bmw (Post 3257329)
prietene , te invartisi de 3 ori cu masina si se umfla pasatul in tine ? zici ca cine stie ce drifter esti ! daca esti suparat pe cineva trim . pe prv nu da in toata lumea . asta pt tine ca vad ca esti cam scurt in banda . bafta ....regele soselelor....

nu cred ca era nevoie sa decurgi la asa vorbe ... dar sper ca marian sa te inteleaga si sa nu se coboare si el la acest nivel ... eu unu ii dau total dreptate ... e masina omului e parerea lui face ce vrea cu ea ... ca a dat 3 cercuri ... eu cred ca a vrut sa exprime mai mult prin aceste cuvinte ... ca a fost ud pe jos sa bucurat de masina ... trage frumos etc. ...

ps: dai mariane ca e masina ta ... si e bine ca te bucuri de ea ... nu ca alti il lipesc pe guta pe parbriz si se duc la discoteca ... o mai spala si la rau cateodata :))

lucian_bmw 08-04-10 01:11

la varsta ta ar trebui sa ai alte preocupari ! nu sa imi spui mie ce cuvinte sa folosesc !

urs_e30 08-04-10 03:12

Quote:

Originally Posted by lucian_bmw (Post 3257392)
la varsta ta ar trebui sa ai alte preocupari ! nu sa imi spui mie ce cuvinte sa folosesc !

ma nene pana la urma care este problema cu varsta ? eu nu sunt tot om ... eu nu ti'am spus tie ce cuvinte sa folosesti da chiar nu a fost frumos din partea ta ... si nu stiu de ce a trebuit sa vb asa ... chiar nu siau avut rostu asemenea cuvinte ... pentru ce ? ... in fine puteti sa faceti ce vreti dar macar asa de la obraz ... pute'ai sa ii spui mai pe ocolite sau prin pm eu stiu ... va rezolvati voi ... scz dak te'am deranjat cu ceva ... chiar nu am vrut doar ca na am vrut sa il apar si eu un pic pe marian ca si eu gandesc la fel ca el ... poate ca nu are nevoie de ajutorul meu ... dar eu am vrut sa subliniez ce a zis marian ...

All times are GMT +2. The time now is 16:09.

- Copyright 2026 4Tuning