![]() |
Re: Oltcit Club 11 - VL 02 ABU
Quote:
|
Totusi mai are itp sau a expirat?
:???: |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Pai daca e expirat din februarie nu trebuie sa mergi cu masina direct la RAR ?
Parca asa imi zisese tata...ti'a expirat ITP'u,nu mai ai ce cauta la ITP,RAR'u e prima destinatie. PS: aia e fosta mea evacuare? :twisted: |
Poti merge fara probleme la orice statie itp si cand este expirata verificarea;
mare grija ce le spui la itp,nu zici alb nici un ruptul capului,spui crem deschis :lol: |
Quote:
Quote:
|
Pff abia astept s'o aud
|
Si cand or sa vada aia la rar ca n-ai itp ce-or sa zica? O sa il faci la ei aproape garantat.
|
Quote:
|
Pai daca cei de la ITP au i'zis ca trebuie :)) tu ce faci ? zici contrariu ?
|
ba da, va trebui sa mergi cu masina la rar pt schimbare de cculoare, iar cel putin cei din bucuresti sunt dusi cu pluta au frecat ieri la un lonjeron la mine 10 min ca sa vada vopseaua originala bej :chainsaw::chainsaw: asta se intampla in romania daca vopsesti o masina ca la carte adica cheala, cum ai facut tu si eu, iti racaie cu smirghelu munca.....
|
Pff astia isi bat joc :shock:
Pai si tu ce faci ? O vopsesti din nou din cauza incompetentei lor ? Astia cred ca pot face ce vor |
mai nu e treaba de reviopsit e nici un cm patrat dar e ideea in sine eu m-am chinuit sa-mi fac compartimentul motor sa arate calumea si vine ala cu surubelnita si il freaca... ai grija la astia ca sunt bulangii vad oltcit si ii doare in pix
|
3 Attachment(s)
am vb,si merg doar cu actele ;),itp-ul il fac in alta parte.in alta ordine de idei,am facut un filmulet cu zgomotul facut de ambreiaj(stiu imi bate o axa cu came,si interiorul nu e gata;)),poate va dati seama de la ce e.am reglat cum a zis iulica mai sus(partea filetata e la jumate),dar deja pedala e foarte moale pana la jumate dupa care incepe sa se intareasca spre final.idee e ca face zgomotul/huruitul asta doar la miscari usoare de pe loc fata/spate,in mers nu mai am treaba plec chiar cu scartait de roti fara sa vreau,culmea si cu rotiile astea mari
https://www.youtube.com/watch?v=9GNM0bBBipA |
| All times are GMT +2. The time now is 02:08. |
- Copyright 2026 4Tuning