![]() |
Re: Machetele mele - VENOX
Cobra m-a lasat cu gura cascata... superba!!! Lasa-ma sa ghicesc de unde o ai:-P Doar o mica nelamurire am, din ce an e?, n-o gasesc nicaieri... Iar Corvette-ul este din 2006 First Editions, nu?
|
Am si io o Cobra ca aia. Doar ca nu mai are parbriz si arata ok si asa (tvr challenge style) doar ca a ramas protuberanta de la plasticul care prindea parbrizul de caroserie. Trebuie sa-l pilesc cumva. Masinuta sa aflat intr-un set din 2003 cu alte masinute printre care Mustang Cobra GT 2003, un fel de masina avion si inca vreo 2....
|
Intr-adevar e din 2003 B-Day 5-Pack
Mai jos si imaginea cu el: http://www.southtexasdiecast.com/hwg...pack/57018.jpg |
De unde o ai nu stiu, dar e superba Cobra! Corvette e ca si al meu din 2006.
|
Quote:
|
Nu e din set, e de la mine. Bafta cu prezentarile Vlad.
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Re: Machetele mele - VENOX & CO
9 Attachment(s)
Macheta ce urmeaza sa o prezint face deasemenea parte din colectia prietenei mele, ea aduna oldtimers.
Bugatti Type 55 1932 (1/24) Bburago |
Foarte frumos bugatti;)Am si eu unu identic doar ca este albastru;)Spor la colectionat:D:D
|
Arata mai bine la tine decat la mine:lol:
Sa-l stapanesti sanatos:D |
Frumos Bugatti-ul Type 55! Chiar e al prietenei tale? Foarte tare, pune o poza de grup cu toate machetele ei oldtime, ca-s curios sa vad :D
|
Foarte frumoasa macheta, frumoasa si schema de culori, felicitari pentru prietena ta. Apropo, de ce nu-si deschide si ea un topic daca e pasionata?
|
Quote:
|
Frumos bugati:) Pacat ca e clasic :D Hai mai arata-ne dinastea mari :P
|
Foarte, foarte frumoasa macheta;-)
Poza a treia credeam ca e o poza veche, cu masina reala:lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 22:32. |
- Copyright 2026 4Tuning