![]() |
oricum NU O SA FIE INTERESANT. :( :( :( unii se distreaza altzii nu.
LA MULTZI ANI CATALIN. SA AI TOT CE ITZI DORESTI. ETC. |
clujul are potentzial. asteptam si altzi membr de acolo.
|
LA MULTI ANI !!!!!!!!!!!!!
|
La Multi Ani :dance: SI bafata la examen pe care stiu ca o sa-l iei :wink:
|
hh....La Multi Ani si din partea mea..:)) cred ca eu o sa beau ptr toti membrii...la un loc..daca ei nu sunt aici in Bucuresti..lasa ca sunt eu..:))
|
aopleuuuuuuuu nu pot sa cred
am schumacher pe strazile patriei :( acuma va trebuii sa-mi duc racheta in casa, da cum o bag pe usa? :(( oricum bafta si la multi ani inca o data ca ti-am urat si dimineata pe mess :p |
la multi ani doarr4u17 (acuma ar trebui sa fie doarr4u18 :P ), tot c iti doresti, ii mai urez la multi ani si membrului din suceava PoToS care si-a serbat si el majoratu ieri :) si au participat si catziva membrii Crazy Drivers. la multi ani si tie mertan!
p.s da vad ca baietzii din crazy drivers petrec non-stop :D |
nu potzi sa pui filmele deoarece tr sa fie in format .rar, adica tre sa le arhivezi! :twisted: ajteptam in continuare filmele :D
|
mersi kamikaze. la multzi ani potos. :bunch:
|
da unu de la dim sport nu ai cautat?
|
asteptam mai multe detalii.
|
daca tot vine vb de petreceri, ce ati zice de un Revelion Crazy Drivers? :peace:
|
din cate stiu eu, DimSport face flashtuning.. :roll:
|
cred ca e prea devreme pt detalii.. :roll:
|
only4me18 iti doresc si eu la multi multi ani...(langa masina ta si)...sa-ti iei permisul...k sa vi la plimbarica promisa :lol: ...ce sa-ti mai zic...poezia pe care toata lumea o stie?..nu cred k are rost...(iti zic eu ce am de zis pe mess :wink: ) kiss ya' sweety... :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:19. |
- Copyright 2026 4Tuning