Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Dictionar/Intrebari/Raspunsuri (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/150-dictionar-intrebari-raspunsuri.html)

Vj_AlecS 11-11-07 13:31

Re: Dictionar/Intrebari/Raspunsuri

Quote:

Originally Posted by smc07 (Post 1194272)
Detii un "exemplar" turbo? :D

ehe....dak detineam...aflam singur:D... deocamdata un Stilo 1.8 16v...

smc07 11-11-07 13:38

Quote:

Originally Posted by Vj_AleX>36Fia (Post 1194337)
ehe....dak detineam...aflam singur:D... deocamdata un Stilo 1.8 16v...

Bun si asa. Cred ca din toata gama Fiat, Stilo e cea mai reusita. Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.
Bafta.

Vj_AlecS 11-11-07 13:47

Quote:

Originally Posted by smc07 (Post 1194354)
Bun si asa. Cred ca din toata gama Fiat, Stilo e cea mai reusita. Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.
Bafta.

Bine zis CRED...eu nu sunt de aceasi parere...parerea mea...k Fiat-ul nu prea e masina...are 38.000 km si am cam multe probleme cu dansa...de la cutie pana la vesnica problema cu partea electrica...scz de offtopic...oricum sper sa am parte de ea cat mai tine..:P ms Bafta si tie

Bogdan_c_Bv 30-11-07 14:26

Sal,am vazut k pe la primele pagini se insista f mult pe tema "cum sa faci un burnout?"

acest raspuns il are chiar acest site : https://www.4tuning.ro/4TuningRO-Nr2/Burnout/burnout.asp

Bulbucan 07-12-07 01:07

cum poti faci un burnout... nu cred k e prea usor sa explici in cuvinte asa ceva + k difera de la masina la masina stilul si toata tehnica asta de a face un burnout...

smc07 10-12-07 20:41

Am si eu o intrebare: am observat de mult ca opel-urile calibra aveau un pret mult mai mic fata de restu pietei, si ca majoritatea nu sunt inmatriculate RO. Am inteles ca nu se pot inmatricula. De ce?... se pot prelungi nr. de inmatriculare straine, dar din cate am auzit cu o suma destul de maricica anual... lamuriti-ma!

einstein1984 10-01-08 12:11

Pai sunt ieftine ca nu platesti aia 5000 de euro taxa de inmatriculare. Si daca vrei sa circuli la noi cu numerle alea vechi, masina ramane pe numele neamtului si-ti face procura sa umblii cu ea la noi. Si daca masina are numere de germania, trebuie sa aiba si asigurarea facuta tot in germania, la pretuirle din germania. Si neamtul ala vrea si el o spaga ca sa tina masina pe numele lui.

susanu20 16-01-08 15:13

sal,ce e ala burnout?plz,mersi

susanu20 16-01-08 15:45

sal,am si eu cateva nelamuriri:ce trebuie facut sa iasa flacara pe toba?
si sunetul ala misto cand accelerezi e de la turbina?sau.....cum e?ast please!

MaTzA 17-01-08 22:35

cauta pe topic...sigur gasesti...

eMH 27-01-08 00:18

susanu,in caz ca nu ai aflat,burnout e atunci cand masina sta pe loc si rotile se invart in gol => muuult fum :X

eMH 27-01-08 00:20

si scuze de double post,in legatura cu flacarile pe toba,nu ma prea pricep,spun ce stiu,va rog nu imi sariti in cap daca nu e corect.Am inteles ca e ceva de genul 1.scoti sitele din toba.Esapamentul o sa inceapa sa scoata un sunet mai...mai gros :D.2.partea concreta,am inteles ca e ceva de genul tii ambreiajul apasat,o accelerezi,dai a doua,o accelerezi,dai treapta intai,o accelerezi (in tot timpul asta ambreiajul apasat,ca sa nu plece masina din loc),si cam asta e...cred :D

Bulbucan 27-01-08 10:20

Bujii NGK cine-mi zice si mie unde gasesc?

eMH 28-01-08 13:00

salut,am si eu o curiozitate,care e faza cu diferentialul spate blocabil? am inteles ca ajuta mult la drift-uri

eMH 29-01-08 18:56

nu raspunde nimeni??

All times are GMT +2. The time now is 16:22.

- Copyright 2026 4Tuning