![]() |
Re: Dictionar/Intrebari/Raspunsuri
Quote:
|
Quote:
Bafta. |
Quote:
|
Sal,am vazut k pe la primele pagini se insista f mult pe tema "cum sa faci un burnout?"
acest raspuns il are chiar acest site : https://www.4tuning.ro/4TuningRO-Nr2/Burnout/burnout.asp |
cum poti faci un burnout... nu cred k e prea usor sa explici in cuvinte asa ceva + k difera de la masina la masina stilul si toata tehnica asta de a face un burnout...
|
Am si eu o intrebare: am observat de mult ca opel-urile calibra aveau un pret mult mai mic fata de restu pietei, si ca majoritatea nu sunt inmatriculate RO. Am inteles ca nu se pot inmatricula. De ce?... se pot prelungi nr. de inmatriculare straine, dar din cate am auzit cu o suma destul de maricica anual... lamuriti-ma!
|
Pai sunt ieftine ca nu platesti aia 5000 de euro taxa de inmatriculare. Si daca vrei sa circuli la noi cu numerle alea vechi, masina ramane pe numele neamtului si-ti face procura sa umblii cu ea la noi. Si daca masina are numere de germania, trebuie sa aiba si asigurarea facuta tot in germania, la pretuirle din germania. Si neamtul ala vrea si el o spaga ca sa tina masina pe numele lui.
|
sal,ce e ala burnout?plz,mersi
|
sal,am si eu cateva nelamuriri:ce trebuie facut sa iasa flacara pe toba?
si sunetul ala misto cand accelerezi e de la turbina?sau.....cum e?ast please! |
cauta pe topic...sigur gasesti...
|
susanu,in caz ca nu ai aflat,burnout e atunci cand masina sta pe loc si rotile se invart in gol => muuult fum :X
|
si scuze de double post,in legatura cu flacarile pe toba,nu ma prea pricep,spun ce stiu,va rog nu imi sariti in cap daca nu e corect.Am inteles ca e ceva de genul 1.scoti sitele din toba.Esapamentul o sa inceapa sa scoata un sunet mai...mai gros :D.2.partea concreta,am inteles ca e ceva de genul tii ambreiajul apasat,o accelerezi,dai a doua,o accelerezi,dai treapta intai,o accelerezi (in tot timpul asta ambreiajul apasat,ca sa nu plece masina din loc),si cam asta e...cred :D
|
Bujii NGK cine-mi zice si mie unde gasesc?
|
salut,am si eu o curiozitate,care e faza cu diferentialul spate blocabil? am inteles ca ajuta mult la drift-uri
|
nu raspunde nimeni??
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:22. |
- Copyright 2026 4Tuning