Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Opel Speedster vs. ...? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/14863-opel-speedster-vs.html)

CZR 04-12-07 22:41

Re: speedster vs ????????

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 1230326)
Sunt convins ca ai avut o concurenta acerba si la Suceava (??!!) si la Oradea, :)) Tocmai ca stau in public ar fi trebuit sa te vad mai bine ... Cat despre respect ... chiar daca ai avea nevoie de el nu ai stii cum sa-l capeti. Mult succes la curse indiferent de incadrarea lor din punct de vedere juridic.

lucian,ce ai facut tu pt lumea curselor?
tu te iei de toti,doar k e democratie?
cine sa te respecte p tine mai lucian?
participi la curse?...NU...
ai o masina tunata...felicitari...cum zice si toba...tot o dacie e...
ce ai vrea tu? sa ma inchin in fata ta?fa-ti o masina sa ma bati pe 400m si vorbim
la suceava...mergeam cu 1,4 atunci... ia dovezi... https://www.youtube.com/watch?v=3P2iihUJpk0

k si la oradea cu o sapt mai devreme knd am batut un s2000 in finala,neputand sa ma inscriu la grupa mai mare,unde mentionez k timpii erau pe pozitia 2 la general,dupa un evo 9 rosu

Lucian 04-12-07 22:46

Calimero inteleg perfect ce spui ... numai ca mi se paer improriu sa spui ca ai AMESTEC bogat din cauza bujiilor . Nu stiu cum sa ma exprim exact pt a ma intelege. Eu vad amestecul si factorii care-l influenteaza ca ceva variabil , reglabil controlabil. Ca din cauza bujiilor amestecul nu este in intregime sau deloc aprins e una ... sa spui ca DIN CAUZA bujiilor ai amestec bogat ... ar insemna ca din cauza bujiilor poti avea si amestec sarac.

CZR 04-12-07 22:49

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 1230358)
Calimero inteleg perfect ce spui ... numai ca mi se paer improriu sa spui ca ai AMESTEC bogat din cauza bujiilor . Nu stiu cum sa ma exprim exact pt a ma intelege. Eu vad amestecul si factorii care-l influenteaza ca ceva variabil , reglabil controlabil. Ca din cauza bujiilor amestecul nu este in intregime sau deloc aprins e una ... sa spui ca DIN CAUZA bujiilor ai amestec bogat ... ar insemna ca din cauza bujiilor poti avea si amestec sarac.

probabil florin iti va explik mai bine...dupa kre sa postezi aici sa vedem dak esti in stare sa t faci singur d ras...tu guru al meknicii...
knd o sa ai tu o masina cu tehnologie relativ noua...inkrkta de electronik si senzori si impinsa demult peste limitele constructive sa-mi zici cum reactioneaza
pana atunci nu-ti face tu griji pt mine...d bine d rau,p mine ma stie lumea,sunt om al strazilor,tu esti un tastaturist

Lucian 04-12-07 22:52

Quote:

Originally Posted by caracatitza (Post 1230342)
lucian,ce ai facut tu pt lumea curselor?
tu te iei de toti,doar k e democratie?
cine sa te respecte p tine mai lucian?
participi la curse?...NU...
ai o masina tunata...felicitari...cum zice si toba...tot o dacie e...
ce ai vrea tu? sa ma inchin in fata ta?fa-ti o masina sa ma bati pe 400m si vorbim
la suceava...mergeam cu 1,4 atunci... ia dovezi... https://www.youtube.com/watch?v=3P2iihUJpk0

k si la oradea cu o sapt mai devreme knd am batut un s2000 in finala,neputand sa ma inscriu la grupa mai mare,unde mentionez k timpii erau pe pozitia 2 la general,dupa un evo 9 rosu

Nu as putea vreodata sa sustin financiar o masina care sa stea cu a ta. Nu stiam ca vorbim de nivelul financiar aici. Cat despre participarea mea la curse ... hai sa facem un pariu aici .. pe un forum public si sa vedem cine va avea mai multe succese la cursele legale , fiecare la grupa lui in 2008. Asta daca tot vrei competitie . Nu am nevoie de plecaciunile tale. Dar la orice vorba aruncata trebuie sa te astepti la pareri pro si contra mai ales cand vorbele le arunci pe un forum. Faptul ca parerile mele nu au fost aceleasi cu ale tale macar apreciaza ca am facut-o intr-un mod civilizat fara intentia de a jigni. Altfel ma faci sa cred ca asocierea ta cu o anumita etnie de catre Pepy nu avea legatura cu culoarea pielii. O seara placuta si ceva Magne B6 !

Lucian 04-12-07 22:55

Mda ... se pare ca ai o viteza mai mare la tastatura decat mine. Am un motor fabricat de Renault pt Volvo dupa un proiect Porsche. Nu stiu daca ai mai multi senzori ca mine si chiar mi se pare infantila comparatia. Te asigur ca exista pana si senzori de temperatura a aerului in admisie. Vad ca ai trecut la ofense deci ... m-am convins de ... culoarea caracterului tau. Te trales te bahtalo ! (scuza-mi gramatica , nu cunosc limba)

Lucian 04-12-07 22:55

Om al strazilor :))))))))))))))))))))

pepy 05-12-07 02:19

Quote:

Originally Posted by caracatitza (Post 1230226)
vineri ai fost sunat din kiseleff,k sa fie martori,sa nu mai suferi pe net k fug eu de tine sau de oricine altcineva...nu am facut-o niciodata,contrar minciunilor spuse de tine pe acest topic
sambata ai stat iar cu kpul in nisip,duminik lafel
luni am vb cu lucian pe mess in jurul orei 14,moment in kre probabil ai aflat si tu si m-ai sunat pe la 15
REPET...LUNI AM VB CU LUCIAN
unde ai stat 3 zile?
dak voi aveti cercul vostru de aplaudaci,ma bucur,mie mi s-a scarbit de toti
ai avut okzia sa dovedesti k esti tare,schimbasem bujiile kre erau kuza amestecului bogat...si masina era ok...te-am sunat...te-ai dat lovit?ce ins asta?
k ma faci,nu...?!? k aia la tine in club asa vb pe la colturi...
p.s. in ciuda tenului meu mai negricios,nu sunt tigan...multumesc de remark
cum e sa fii pe locul 2,doare?

ZIIIITTTTTTTTT!!!! pitic mic , negru si urit!!!!
ai pomenit ceva de o suma si o data, iar astept sa spui ceva concret.
daca nu ai ceva concret de spus te rog nu mai posta pe topicul asta, ca il strici !

Ford_V6 05-12-07 10:46

Luciane . . . nu inteleg de ce te tot agiti . . .e clar ca omul e paralel cu ce se intampla intr-un motor termic dar are bani, ii baga in masina care merge mai mult sau mai putin tare . . . depinde de cati senzori are . . . .

Raceri d'astia care se duc cu masina la service si baga 20.000 in ea si vin si se dau rotunzi . . . a se scuti . . .

blazeyblaze 05-12-07 11:24

ba fratilor....e atat de greu sa respectati gramatica limbii romane ?
cezar eu cred ca ai luat-o pe aratura....vezi te rog frumos care e subiectul threadului si gata....

Lucian 05-12-07 11:38

Quote:

Originally Posted by Ford_V6 (Post 1230959)
Luciane . . . nu inteleg de ce te tot agiti . . .e clar ca omul e paralel cu ce se intampla intr-un motor termic dar are bani, ii baga in masina care merge mai mult sau mai putin tare . . . depinde de cati senzori are . . . .

Raceri d'astia care se duc cu masina la service si baga 20.000 in ea si vin si se dau rotunzi . . . a se scuti . . .

Stiu ... dar nu ma agitam ... initial am incercat sa calmez spiritele dar cand am vazut cu cine incerc sa fac asta ... am inceput sa ma amuz copios .

UGA 05-12-07 19:12

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 1231026)
Stiu ... dar nu ma agitam ... initial am incercat sa calmez spiritele dar cand am vazut cu cine incerc sa fac asta ... am inceput sa ma amuz copios .

O sa iasa cu bataie pe aici,e adevarat ca e urat afara si cu totii ne plictisim...:) dar fairplay domnilor.....

UGA 05-12-07 19:19

"da...si marturie poate depune florin de la master tuner kre a depistat defectiunea.cred k makr in el aveti incredere,nu"

Mie i-mi plac ambele masini,insa......ce ai scris mai sus ma face saizbucnesc in ras...parerea mea

yoda 06-12-07 10:55

Quote:

Originally Posted by pepy (Post 1230633)
ZIIIITTTTTTTTT!!!! pitic mic , negru si urit!!!!

:lol: :lol: :lol:

flipper 10-12-07 07:12

Ma bag si eu chiar daca nu am nici o sansa. 2.5 24v se misca ok pentru soselele noastre.

AlecsM 10-12-07 10:10

dhomneee ce face masinili astea din oameni neoamnei ! bah...cata kterink ma ?!?!??!?? deci asta e de pus la sectiunea funny =)))

All times are GMT +2. The time now is 07:49.

- Copyright 2026 4Tuning