![]() |
Re: speedster vs ????????
Quote:
tu te iei de toti,doar k e democratie? cine sa te respecte p tine mai lucian? participi la curse?...NU... ai o masina tunata...felicitari...cum zice si toba...tot o dacie e... ce ai vrea tu? sa ma inchin in fata ta?fa-ti o masina sa ma bati pe 400m si vorbim la suceava...mergeam cu 1,4 atunci... ia dovezi... https://www.youtube.com/watch?v=3P2iihUJpk0 k si la oradea cu o sapt mai devreme knd am batut un s2000 in finala,neputand sa ma inscriu la grupa mai mare,unde mentionez k timpii erau pe pozitia 2 la general,dupa un evo 9 rosu |
Calimero inteleg perfect ce spui ... numai ca mi se paer improriu sa spui ca ai AMESTEC bogat din cauza bujiilor . Nu stiu cum sa ma exprim exact pt a ma intelege. Eu vad amestecul si factorii care-l influenteaza ca ceva variabil , reglabil controlabil. Ca din cauza bujiilor amestecul nu este in intregime sau deloc aprins e una ... sa spui ca DIN CAUZA bujiilor ai amestec bogat ... ar insemna ca din cauza bujiilor poti avea si amestec sarac.
|
Quote:
knd o sa ai tu o masina cu tehnologie relativ noua...inkrkta de electronik si senzori si impinsa demult peste limitele constructive sa-mi zici cum reactioneaza pana atunci nu-ti face tu griji pt mine...d bine d rau,p mine ma stie lumea,sunt om al strazilor,tu esti un tastaturist |
Quote:
|
Mda ... se pare ca ai o viteza mai mare la tastatura decat mine. Am un motor fabricat de Renault pt Volvo dupa un proiect Porsche. Nu stiu daca ai mai multi senzori ca mine si chiar mi se pare infantila comparatia. Te asigur ca exista pana si senzori de temperatura a aerului in admisie. Vad ca ai trecut la ofense deci ... m-am convins de ... culoarea caracterului tau. Te trales te bahtalo ! (scuza-mi gramatica , nu cunosc limba)
|
Om al strazilor :))))))))))))))))))))
|
Quote:
ZIIIITTTTTTTTT!!!! pitic mic , negru si urit!!!! ai pomenit ceva de o suma si o data, iar astept sa spui ceva concret. daca nu ai ceva concret de spus te rog nu mai posta pe topicul asta, ca il strici ! |
Luciane . . . nu inteleg de ce te tot agiti . . .e clar ca omul e paralel cu ce se intampla intr-un motor termic dar are bani, ii baga in masina care merge mai mult sau mai putin tare . . . depinde de cati senzori are . . . .
Raceri d'astia care se duc cu masina la service si baga 20.000 in ea si vin si se dau rotunzi . . . a se scuti . . . |
ba fratilor....e atat de greu sa respectati gramatica limbii romane ?
cezar eu cred ca ai luat-o pe aratura....vezi te rog frumos care e subiectul threadului si gata.... |
Quote:
|
Quote:
|
"da...si marturie poate depune florin de la master tuner kre a depistat defectiunea.cred k makr in el aveti incredere,nu"
Mie i-mi plac ambele masini,insa......ce ai scris mai sus ma face saizbucnesc in ras...parerea mea |
Quote:
|
Ma bag si eu chiar daca nu am nici o sansa. 2.5 24v se misca ok pentru soselele noastre.
|
dhomneee ce face masinili astea din oameni neoamnei ! bah...cata kterink ma ?!?!??!?? deci asta e de pus la sectiunea funny =)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:49. |
- Copyright 2026 4Tuning