![]() |
Re: Delta Speedline Challenge 3 - AMANATA pt. 25 Octombrie 2009
Multumim tuturor participantilor la aceasta editie "Delta Speedline Chalenge" ca au avut incredere in noi si au venit sa faca inca un show la Tulcea.
Multumim tuturor celor care ne-au ajutat sa realizam acest eveniment reusit. Multumim conducerii aeroportului pentru sprijinul acordat si de aceasta data. |
Quote:
|
Felicitari inca o data pt cursa de la A.C.S Speedline Motorsport. In legatura cu timpii, eu cu Geox m-am ocupat de ei si am trecut exact timpii pe care i-am primit,pe aceia i-am bagat in calculator. A fost bine ca vremea a tinut cu noi, de dat m-am dat si eu...putin dezamagit..insa la anu sper sa pot mai bine... In rest totul a iesit foarte bine.
|
1 Attachment(s)
Tinem sa o felicitam si pe BomBoniK singura participantă!
|
Multumesc mult !
Edit : Felicitari inca odata! o intrebare .. nu stiu daca aveti treaba "voi" dar intreb. In Braila se mai organizeaza curse pe 402 M? ca au fost din cate imi amintesc doar indemanare ultima oara! (scuzati off topic) |
3 Attachment(s)
Quote:
|
12 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Mai vin si eu cu 3 poze. Scuze de intarziere.
ps. sper sa postam in curand castigatorii la toate grupele. |
12 Attachment(s)
Quote:
|
Espero GNT e pericol mare, mi-a zis FLYu ca fuge dar nici chiar asa :)
Nu ma asteptam, a fost o surpriza placuta. Felicitari! |
1 Attachment(s)
Quote:
|
mdea... cursa per total cred ca a fost ok... mai putin afisajul de care se vorbea... modul in care se dadea startul... culoarul 2 cu dalele inclinate... ora pana la care s-au facut calificari fata de ora anuntata.... cat despre honda care a castigat s1... no offence dar nu prea conteaza cati cai are... grupele sunt pe cilindree nu? S1 e locul lui... despre altii nu are rost sa comentez eu aici ca se stie fiecare ce a facut si cum si cat de corect a fost.... ma refer la cei care au facut ceva.... si pana la urma cel putin la grupele mai mari... si-au cam meritat locurile...singura discutie ar putea fi pe locul 2 la s5 pt ca plecat o masina intre timp.... ah si inca ceva.. apropo de piramidal... m-am uitat in regulament exact sa vad daca e cum a spus cubanez mai sus... dar pt mine pirmaidal inseamna 1-8(A), 2-7(B), 3-6(C), 4-5(D); A-D, B-C.... nu de alta dar cum a-ti spus mai sus se iau timpii alaturati si aia nu se mai numeste piramidal.... si asa spun si organizatorii pe care ii felicit pt cursa dar aici am impresia ca exista o problema... locul 1 se poate da cu 2, 3 sau 4 abia in finala... asa ca pt Cubanez tin sa subliniez ca nu ai facut decat sa intaresti convingerile celor din gl... pt ca nu e cum ai spus tu.... citeste regulamentul... 1 se da cu 4 si 2 cu 3...
|
16 Attachment(s)
si citeva poze de la mine,,,,,,,,daca are cineva poze cu pisica rosie de gl va rog sa-mi transmiteti!multumesc:D
|
Asta a fost o cursa Si cu bune si cu rele, cele bune o sa le pastram iar cele rele o sa le indreptam.
Azi incerc sa pun toti timpii in calificari . inca putina rabdare ca abia am incheiat si eu toate conturile . Va multumesc |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:44. |
- Copyright 2026 4Tuning