![]() |
Re: Masinile voastre desenate de noi
4 Attachment(s)
salutari baieti...am vz lucrarile de prin zona asta...si au fost cateva kiar frumoase..
cand are vreunu timp...il rog sa imi faca si mie o schitza dupa una din pozele pe care le-am atashat.. si..cand o fi gata.. sa o puna aici si sa imi dea un PM..ms frumos si spor la treaba in continuare.. salutari ;) |
o vrei asa cum e slip!?
|
3 Attachment(s)
.................
|
1 Attachment(s)
Quote:
iti si zambeste ! deci vrea tunarealaaaaaaaa !!! :lol: :lol: :lol: |
Quote:
vreau mai mult o schitza... decat forma normala ..desenata ;) color..nu prea ma intereseaza... dak e alb negru.. cu un efect de schitza... adik putin lasat detaliu in spate... si alungit cumva..ca si cum ar fi in miscare..atunci e super ;) am 2 fete care imi deseneaza peretii din camera..dar nu stiu la ce detalii sa se uite la o poza cu o masina.. si aia e o masinutza .. cam cum am eu si mi-ar tihni sa o am pe perete langa mine :D ar fi frumos.. ms de intrebare..si dak te descurci..da=mi un PM te rog.. salutari |
Quote:
sa nu te miri daca incepi sa sughitzi ...cred ca face acatist omu :)))) |
las ca nu il injur !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cine poate sa-mi deseneze si mie peju??????????????????? |
Gheorghe, in primu' rand, varsta care-ti apare sub profil e cea reala ?
In al 2-lea rand, tu stii ce inseamna sa faci un desen ? Stii cat dureaza ? In al 3-lea rand, concentreaza-ti ideile intr-un singur mesaj; nu mai face posturi consecutive. |
1 da am 14 ani
da foarte mult timp sczzzzzzzzzzzzzzzzzz!!!!!!!!! taicamiu ii pasionat de tuning si a vrut sa vada cum ar arata modificat atata tot daca am gresit imi cer scuzeeee |
N-ai gresit cu nimic. Daca vrei sa vezi ceva facut la masina, intr-un timp mai scurt, posteaza aici.
Ai postat poza la ora 15:30, iar la 20:10 esti nerabdator. Incearca sa intelegi ca oamenii au sesiuni, au serviciu, au scoala, nu toti isi petrec timpu' liber desenand sau modificand masini. |
Quote:
|
Quote:
si spor la desenat ! |
2 Attachment(s)
bravo fratilor chiar aveti talent.....va felicit....talentatilor:).....app puteti sa-mi desenati si mie un audi tt roadster 2006...si 2 poze sa va ajute....dak aveti timp dak nu asta e....poate altadata
|
4 Attachment(s)
:D :D si mie imi place sa fac desne cu masini da nu prea am imaginatie
pun poze cu unu din desenele mele avand in vedere varsta pe care o am io de 14 ani io zic ca ii un inceput bun voi ce ziceti?????????? |
mah sa nu radeti de mn
sunt incepator mai am mult ca sa ajung ca alti de pe forum |
| All times are GMT +2. The time now is 04:23. |
- Copyright 2026 4Tuning