Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   E39 - black bmw (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/142777-e39-black-bmw.html)

Skillzu 17-01-11 20:41

Re: E39 - black bmw

Quote:

Originally Posted by quze (Post 3989733)
Idem SAX, daca nu le-a reconditionat nu-si fac banii.

De fapt, isi fac banii, da nu in RO

Romania are alte reguli ?
Adica produsul merita banii , dar la noi nu, ca noi nu vrem decat ieftineli.
In cazul de fata, in care una e sparta, clar nu merita.
Dar daca ar fi avut doar indoituri superficiale si zgarieturi, ar fi meritat toti banii pana la ultimul eurocent si fara gume.

Sunt Hartge modulare pe 19". Hai totusi sa nu ne cacam pe noi, sunt jante de peste 2000€.

Si sa nu mai zic ca nu mai are nimeni, o arzi cam exclusivist cu ele.
Nu mai visati la jante de 1343J cu 21423" si grave, si firma, si ieftine.

Vrei calitate, platesti.
Nu toata lumea e proasta si nu stie ce are si e dispusa sa vanda pe 2 acadele.
Mai exista si astia, dar sunt ocazii, si asta nu inseamna ca trebuie sa ai pretentia ca toti sa fie gaste.

quze 17-01-11 21:23

In romania nu sunt bani, si stii bine, noi cautam mocaciuni, din fire.
Ca sa iti dai seama mai bine, vezi ca fac acusi anu de cand sunt la vanzare. Bine, vanzatoru e un taran infect dupa cum mi-a vorbit ultima oara, da asta e partea a 2-a.

crysty.bobok 17-01-11 21:44

Quote:

Romania are alte reguli ?
Adica produsul merita banii , dar la noi nu, ca noi nu vrem decat ieftineli.
In cazul de fata, in care una e sparta, clar nu merita.
Dar daca ar fi avut doar indoituri superficiale si zgarieturi, ar fi meritat toti banii pana la ultimul eurocent si fara gume.

Sunt Hartge modulare pe 19". Hai totusi sa nu ne cacam pe noi, sunt jante de peste 2000€.

Si sa nu mai zic ca nu mai are nimeni, o arzi cam exclusivist cu ele.
Nu mai visati la jante de 1343J cu 21423" si grave, si firma, si ieftine.

Vrei calitate, platesti.
Nu toata lumea e proasta si nu stie ce are si e dispusa sa vanda pe 2 acadele.
Mai exista si astia, dar sunt ocazii, si asta nu inseamna ca trebuie sa ai pretentia ca toti sa fie gaste.
Romania nu majoritatea romanilor da ... din pacate ! Nu sunt multi care stiu sa aprecieze !!!

Quote:

In romania nu sunt bani, si stii bine, noi cautam mocaciuni, din fire.
Ca sa iti dai seama mai bine, vezi ca fac acusi anu de cand sunt la vanzare. Bine, vanzatoru e un taran infect dupa cum mi-a vorbit ultima oara, da asta e partea a 2-a.
Hai ca m-ai facut curios :D ce ti-a zis baiatul ? l-ai intreabt daca sunt strambe , sudate etc .... ? Maine o sa iau si eu legatura cu el !

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3985473)
ma sunt cativa dar trebuie organizat ...marea majoritatea nu intra pe forum ...

Tocmai am pierdut un set de OZ Mito pe 17 de 8,5j cu 10j , mor de oftica :cry2::cry2:

Jantele au ajuns la un baiat din bucuresti coleg de forum cu noi si le da pe 1500 euro fata de 400 euro cat imi ceruse fostul proprietar .. 1500 euro este un pret corect de altfel avand in vedere ca sunt 3 bucati de 8,5j si 2 de 10j !!!

SAX1987 17-01-11 21:51

Suna-l maine pe ala si o sa te lamuresti ca e batut in cap :shock:
Mie mi-a zis ca daca nu le vinde le pune pe E90 ul sau E60 care si-l va lua odata ! Nici macar nu mergea cu ele in mijlocul verii , asa bune erau !
Intreaba-l cate sunt sudate si cate trebuie sudate :D sa vezi daca se agita ..

Sa-mi zici daca o sa iti mai ofere 2 gume de 285 "cadou" in banii aia !

quze 17-01-11 21:56

3 Attachment(s)
Ne-am luat de la negocierea de pret, omu nu intelegea in ce mai intra 300 euro, adica: suruburi, polisat, indreptat, vopsit... una e sudata, etc.

Si ceva poze cu starea din vara.

Skillzule, vezi si tu cum stau pe masina, cum arata jantele, cat costa niste buze ca sa le faci 11 pe spate si sa treci 9.5 pe fata si zi-mi la ce pret ajungi.

giuliomak 17-01-11 22:24

Jantele au ajuns la un baiat din bucuresti coleg de forum cu noi si le da pe 1500 euro fata de 400 euro cat imi ceruse fostul proprietar .. 1500 euro este un pret corect de altfel avand in vedere ca sunt 3 bucati de 8,5j si 2 de 10j !!![/QUOTE]

scuze dar cred ca nu ai inteles bine,am zis in cazul in care o sa le dau... oricum dk ma hotarasc vei fi printre primi anuntati,in cazul in care mai esti interesat...bafta

apropo: frumos 5-er,dar nu sunt de acord cu carbonul la o asemenea masina(e doar o parere personala si o kestiune de gusturi )

crysty.bobok 17-01-11 22:27

Quote:

Suna-l maine pe ala si o sa te lamuresti ca e batut in cap
Mie mi-a zis ca daca nu le vinde le pune pe E90 ul sau E60 care si-l va lua odata ! Nici macar nu mergea cu ele in mijlocul verii , asa bune erau !
Intreaba-l cate sunt sudate si cate trebuie sudate sa vezi daca se agita ..

Sa-mi zici daca o sa iti mai ofere 2 gume de 285 "cadou" in banii aia !
Maine chiar o sa il sun ... nu era decat una sparta care treuie sudata ? sau sunt mai multe ?

Quote:

Ne-am luat de la negocierea de pret, omu nu intelegea in ce mai intra 300 euro, adica: suruburi, polisat, indreptat, vopsit... una e sudata, etc.

Skillzule, vezi si tu cum stau pe masina, cum arata jantele, cat costa niste buze ca sa le faci 11 pe spate si sa treci 9.5 pe fata si zi-mi la ce pret ajungi.
pe fata dau destul de naspa ... chiar sunt cruios cat costa 2 buze pt jante de 19 .... te-ai interesat tu quze ?

crysty.bobok 17-01-11 22:36

Quote:

scuze dar cred ca nu ai inteles bine,am zis in cazul in care o sa le dau... oricum dk ma hotarasc vei fi printre primi anuntati,in cazul in care mai esti interesat...bafta

apropo: frumos 5-er,dar nu sunt de acord cu carbonul la o asemenea masina(e doar o parere personala si o kestiune de gusturi )
Mersi ... inca nu sunt hotarat in legatura cu folia ... s-ar putea sa fac si trimurile tot in negru lucios ... vedem ce o sa fie !

Dupa cum am mai zis jantele isi merita banii din plin ... dar daca mai pun 500 iau acelasi model pe 18 de 9j cu 11j parca si poate mai negociaza putin !!!

Skillzu 17-01-11 23:22

Quote:

Originally Posted by quze (Post 3995786)

Bossic, nu vorbim de cazul asta, in care ala e un tzaran retardat si vinde niste jante sparte si lipite cu poxipol.Pacat ca sunt sparte si sudate, ca altfel chiar si de la tzaranul ala si-ar fi meritat banii.Si lasate in setup-ul asta, cu niste distantiere si aia era.Bagate sub aripi ca la balamunc, si aia era.Godfather status.

Stii bine ca e problema fiecaruia daca vrea 11J. Nu inseamna ca daca nu sunt 11J, trebuie sa fie un *** de bani.Am vazut rs-uri care se vindeau mai scump decat altele mai late.Nu te pune nimeni sa dai 1500 pe niste buze.E problema ta si tu stii asta.

Si 11J iti permiti tu sa pui, ca ai un motor care nu simte chiar asa, si ca esti nebun, si stii ce presupune asta.
Dar nu imi spune mie ca oricine poate rula cu 11j ... cred ca stim doar 1 masina facuta cum trebuie cu 11j.Multi cred ca e usor, aaaa, bagam acolo 24324J ca da gravvvv.
Si dupa aia cand pun 11j, si vad ca au nevoie de niste gume SF, ii ia plansu, ca ei nu sunt in stare sa mearga cu ele in halul asta, si le vand, ca 'ii greu sa rulezi rau'.Asta sa nu mai zic ca gume la dimensiunile de care ai nevoie pe 11j sa arate grav, nu prea gasesti SH, si gasesti numai pingele, si noi costa 300 si ceva de euro / bucata ....

quze 18-01-11 08:13

Da ma iti dau dreptate, mai bine de atat nu puteam nici eu sa zic, in fine da-l in pm cu jantele lui, mai gasim noi jante.

crysty.bobok 19-01-11 10:16

Acum am lasat masina la 3MAuto Brasov.... Ma duc mai pe seara sa o iau si revin cu poze , am vazut cum arata trimurile si cu alb si cu negru ... momentan raman asa inca nu m-am decis ... tind spre negru dar parca as cauta unele de aluminium !

Manu_88 19-01-11 20:16

ok am mai pus intrebarea asta dar o repet in speranta ca raspunde careva....pe baiatul care vindea jantele alea il cheama cumva Marius? era din timisoara ma gandesc...astept raspuns.

crysty.bobok 19-01-11 21:05

18 Attachment(s)
Quote:

ok am mai pus intrebarea asta dar o repet in speranta ca raspunde careva....pe baiatul care vindea jantele alea il cheama cumva Marius? era din timisoara ma gandesc...astept raspuns.
Habar nu am ! De ce nu ii dau un Pm ca sa nu mai poluezi aiurea ?

:arrow::arrow::arrow:

Polish : aripa dreapta fata , usa dreapta fata , aripa spate stanga
Nas : Negru lucios
Ornamente geam : Negru lucios
Rama proiectoare : folie carbon
Difuzor : folie carbon

B-99-SAA 19-01-11 21:06

Cere jante... grav... si stii asta :lol:

SAX1987 19-01-11 21:12

Chiar , ar trebui sa terminam cu jantele patrate a lu ala :D

ON: a iesit foarte bine !

A dat jos difuzorul pentru colantare ?

All times are GMT +2. The time now is 14:02.

- Copyright 2026 4Tuning