![]() |
pai a fost liniste domnu' moderator ... am zis sa ne relaxam si noi la o bere ... doua ... trei ... fara numar ... inainte de cursa ... asa ca am facut o mica intalnire pe terasa de la club
azi am vazut in slobozia un mitsu evo 9 rosu cu numere de italia ... stie cineva al cui e? |
Re: Slobozia diverse
Quote:
|
era tras azi in spate la diverta .. ar fi frumos un evo in comunitatea noastra :D
|
Astazi am vazut si o solenza alba cu parasolar "Anonymous Motorsport", banuiesc ca tot de mirko facut, pentru cei ce nu stiu Anonymous este un club infiintat in 2006, inregistrat la FRAS, e pacat spun eu sa porti pe parasolar numele unui club care a depus un efort destul de mare pentru a isi face un nume cunoscut si nepatat in Romania.
Mai multe detali despre acest club puteti afla de la Dan (darkyro77) care are cativa prieteni in acel club. |
am fost eu vineri pe la el si pot spune ca sigla "Anonymous Motorsport" o avea deja vectorizata si gata de plotat :))
|
Sunt curios ce probleme ar intampina domnul mirko daca membri "Anonymous Motorsport" ar afla ca emblema clubului lor e la moda in Slobozia
|
dupa ce ca nui mai merge treaba cu folia il mai baga astia si prin tribunale drq. omu da faliment rau de tot
|
ce dreaq ma a ajuns asa rau?:| ca-i mergea bine intr-un timp nu mai facea fata la comenzi:|
|
adevarul e ca el este si singur. nu are cine sa il ajute. probabil le-a onorat, altii au mai renuntat. din cate am auzit are concurenta cu calarasi. sunt acolo cativa baieti care ii cam iau comenzile
|
oricum omu nu este serios ... daca aia din calarasi fac treaba mai buna sunt convins ca ii iau clientii
eu oricum a doua oara nu m-as mai duce la mirko |
Quote:
ca va face treaba.. din pacate el are alte treburi.. :( |
Sebastian SIR, eu te inteleg ca ti-ai tunat Loganu si toate cele...dar mergi in **** mea mai prudent ca aseara era sa dai peste mine ca incercai tu sa iti demonstrezi ca esti sofer si ca esti bun... P.S. o sa fac acelasi lucru,sa vedem daca tu reactionezi mai calm...
|
te-a suparat:)))
|
a?:|unde?
|
Nu conteaza
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:40. |
- Copyright 2026 4Tuning