Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   BMW E30 M50 Turbo vs +/- 400 cp (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/13948-bmw-e30-m50-turbo-vs-400-cp.html)

YCSNHT 01-04-08 15:14

Re: Urs M50 Turbo vs +-400 cai

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 1458452)
Am si eu o intrebare,putin offtopic,daca imi este permis......

Cu WPP-ul am inteles cum sta treaba,dar pe tine cat de rau te bate MTJ-ul???Nu de alta dar sunt oarecum curios.

DAR DE UNDE ESTI TU SIGUR CA MA BATE ??????
CA INCA NU M-AM DAT CU EL:lol::lol::lol:

Lucian 01-04-08 15:55

Razvane eu chiar nu inteleg posturile tale. Momentan masina lui WPP trage intr-un mare fel. In loc sa-l feiliciti ai o pagina de posturi la caterinca.

boh_325t 01-04-08 15:55

eu zic ca cel mai bun lucru care este de facut este sa va dati fiecare cu ce are ..........bineinteles daca are ........si sa lasati in p u .. mea vorbele astea ca pana la urma se ajunge la altceva, este o PARERE .BAFTA LA TOATA LUMEA

GTA 01-04-08 19:19

Quote:

Originally Posted by YCSNHT (Post 1458992)
DAR DE UNDE ESTI TU SIGUR CA MA BATE ??????
CA INCA NU M-AM DAT CU EL:lol::lol::lol:

Pai nu cred ca te-ar refuza Nicu....poate doar daca ai acelasi stil de a vorbi (cu majuscule) si live sau la telefon.Pana una alta nu inteleg de ce vorbesti aiurea de WPP ....vad ca el a aratat ce poate...de la tine nu se vad decat vorbe si amenintari ieftine.

boh_325t 01-04-08 20:51

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 1459314)
Pai nu cred ca te-ar refuza Nicu....poate doar daca ai acelasi stil de a vorbi (cu majuscule) si live sau la telefon.Pana una alta nu inteleg de ce vorbesti aiurea de WPP ....vad ca el a aratat ce poate...de la tine nu se vad decat vorbe si amenintari ieftine.

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::e vil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

andreitentean 02-04-08 01:58

De ce trebuie sa ajungeti sa vorbiti asa unii cu altii!?!
Eu m-am dat cu WPP din mers si am ajuns sa-l rog sa nu puna filmul pe net, asa ca nu va mai ridicati masinile din taste ca este foarte posibil sa cadeti cat mai de sus.
WPP e foarte tare!

UGA 02-04-08 10:00

Quote:

Originally Posted by andreitentean (Post 1460145)
De ce trebuie sa ajungeti sa vorbiti asa unii cu altii!?!
Eu m-am dat cu WPP din mers si am ajuns sa-l rog sa nu puna filmul pe net, asa ca nu va mai ridicati masinile din taste ca este foarte posibil sa cadeti cat mai de sus.
WPP e foarte tare!

Da..si eu sunt curios....poate are cineva material didactic:)) cu STI? sau cu ...evo,lancia toyota,honda...:)):):):)

vec 02-04-08 13:08

Quote:

Originally Posted by GTA (Post 1458452)
Am si eu o intrebare,putin offtopic,daca imi este permis......

Cu WPP-ul am inteles cum sta treaba,dar pe tine cat de rau te bate MTJ-ul???Nu de alta dar sunt oarecum curios.

bai gta ce treaba ai tu in topic-ul asta???? si inuca ceva ......cind razvan a facut urs turbo (mergeati in picioare pe sub pat ) dupa cite am inteles NHT te-a invitata sa te dai cu el pe 5000 e ??????? si nu i-ai raspuns???????? si vede-ti ca si-a luat evo ...asa ca date cu el pe 5000 si vezi ca vei fi mai (sarac sau nai bogat)cu 5000 .....incearca si comvigete singur

vec 02-04-08 13:12

[QUOTE=vec;1460789]bai gta ce treaba ai tu in topic-ul asta???? si inuca ceva ......cind razvan a facut urs turbo (mergeati in picioare pe sub pat ) dupa cite am inteles NHT te-a invitata sa te dai cu el pe 5000 e ??????? si nu i-ai raspuns???????? si vede-ti ca si-a luat evo ...asa ca date cu el pe 5000 si vezi ca vei fi mai (sarac sau nai bogat)cu 5000 .....incearca si comvigete singur......GTA SI INCA O CHESTIE MINORA NICU NU VREA SA SE DEA DE PE LOC PE 402 METRI CU (RAZVAN CU EVOA0 ASTA PT TINE si daca am scris aici inseama ca nu vb timpenii ....ok

Lucian 02-04-08 13:40

Vec-ule tot off-topic ai facut si tu daca e sa fim corecti. Pana una alta pe topicul asta wpp asteapta provocari. Deci .. Sa-l provoace !

boh_325t 02-04-08 14:51

Quote:

Originally Posted by vec (Post 1460789)
bai gta ce treaba ai tu in topic-ul asta???? si inuca ceva ......cind razvan a facut urs turbo (mergeati in picioare pe sub pat ) dupa cite am inteles NHT te-a invitata sa te dai cu el pe 5000 e ??????? si nu i-ai raspuns???????? si vede-ti ca si-a luat evo ...asa ca date cu el pe 5000 si vezi ca vei fi mai (sarac sau nai bogat)cu 5000 .....incearca si comvigete singur

dar de ce nu se da cu wpp pe benzina macar.............:twisted::twisted::twisted:

GTA 02-04-08 15:25

Quote:

Am exact aceeasi treaba aici ca si tine,iar daca ai lasa frustrarea la o parte ai fi observat ca YCSNHT la provocat pe WPP pe 5000E si nu pe mine.Iar daca aveam de gand sa ma bag in seama cu vreun URS turbo de minim 300CP crede-ma ca o faceam ,nu asteptam sa ma roage cineva.Si mai lasa-ne cu "X" sau "Y" care facea din K.K. bici si mai facea si plici cand se incalta 90% din forum cu fesul....atata timp cat vin din spate altii cu proiecte mult mai ample si cu rezultate pe masura prietenii tai care faceau URSI turbo acum 10ani pot sa mediteze linistiti,la o bere,la vremurile de demult.

Eu stiu ca sunteti pe "bisericute" si nu prea va aveti la suflet dar interventia lui YCSNHT pe acest topic pare cel putin inoportuna .Eu personal nu am nici o treaba cu YCSNHT sau cu WPP sau BOH...si nici macar cu tine.Punctul meu de vedere reprezinta punctul de vedere al cititorului neutru care a parcurs acest topic si la un moment dat a sesizat o interventie de prost gust.

On topic: WPP-ule cand scot masina te provoc direct si personal ,poate asa nu m-a mai intreaba lumea ce treaba am pe acest topic.

Salut!

maryo 02-04-08 15:34

VEC -ule ar trebui sa recunosti asa FAIR PLAY ca nu a mers NICIODATA la noi un URS cum merge WPP - ma refer la URS TURBO........asta e adevarul si degeaba batem campii.....
La fel ar trebui sa recunoasca si RAZVAN - ca peste 3 ani il bate pe wpp alt urs e alta mancare de peste - acum merge de RUPE si la momentul actual mie imi pare cel mai tare urs

boh_325t 02-04-08 16:26

Quote:

SCUZE DE OFF TOPIC vecule parca eu asteptam de la tine un raspuns cand ne dam si noi .vad ca pe la altii intrii si dai sfaturi la tine pe topicul tau nimic ........astept astept dar cat ?.........sau nu vrei ?....ca doar suntem doi ursi cu puteri EGALE zicem noi sau zice LUMEA:?::?::?:

YCSNHT 02-04-08 22:54

CUM AM ZIS SI MAI SUS INTR-UN ALT POST.....EU PUN 5000 E ......WPP-ULE TE PROVOC....DAR DOAR PE 5000 E .....

SI DACA VREA SI GTA SA VINA EU NU MA SUPAR ...TOT PE 5000 E

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

All times are GMT +2. The time now is 18:18.

- Copyright 2026 4Tuning