![]() |
Re: Urs M50 Turbo vs +-400 cai
Quote:
CA INCA NU M-AM DAT CU EL:lol::lol::lol: |
Razvane eu chiar nu inteleg posturile tale. Momentan masina lui WPP trage intr-un mare fel. In loc sa-l feiliciti ai o pagina de posturi la caterinca.
|
eu zic ca cel mai bun lucru care este de facut este sa va dati fiecare cu ce are ..........bineinteles daca are ........si sa lasati in p u .. mea vorbele astea ca pana la urma se ajunge la altceva, este o PARERE .BAFTA LA TOATA LUMEA
|
Quote:
Pai nu cred ca te-ar refuza Nicu....poate doar daca ai acelasi stil de a vorbi (cu majuscule) si live sau la telefon.Pana una alta nu inteleg de ce vorbesti aiurea de WPP ....vad ca el a aratat ce poate...de la tine nu se vad decat vorbe si amenintari ieftine. |
Quote:
|
De ce trebuie sa ajungeti sa vorbiti asa unii cu altii!?!
Eu m-am dat cu WPP din mers si am ajuns sa-l rog sa nu puna filmul pe net, asa ca nu va mai ridicati masinile din taste ca este foarte posibil sa cadeti cat mai de sus. WPP e foarte tare! |
Quote:
|
Quote:
|
[QUOTE=vec;1460789]bai gta ce treaba ai tu in topic-ul asta???? si inuca ceva ......cind razvan a facut urs turbo (mergeati in picioare pe sub pat ) dupa cite am inteles NHT te-a invitata sa te dai cu el pe 5000 e ??????? si nu i-ai raspuns???????? si vede-ti ca si-a luat evo ...asa ca date cu el pe 5000 si vezi ca vei fi mai (sarac sau nai bogat)cu 5000 .....incearca si comvigete singur......GTA SI INCA O CHESTIE MINORA NICU NU VREA SA SE DEA DE PE LOC PE 402 METRI CU (RAZVAN CU EVOA0 ASTA PT TINE si daca am scris aici inseama ca nu vb timpenii ....ok
|
Vec-ule tot off-topic ai facut si tu daca e sa fim corecti. Pana una alta pe topicul asta wpp asteapta provocari. Deci .. Sa-l provoace !
|
Quote:
|
Quote:
Eu stiu ca sunteti pe "bisericute" si nu prea va aveti la suflet dar interventia lui YCSNHT pe acest topic pare cel putin inoportuna .Eu personal nu am nici o treaba cu YCSNHT sau cu WPP sau BOH...si nici macar cu tine.Punctul meu de vedere reprezinta punctul de vedere al cititorului neutru care a parcurs acest topic si la un moment dat a sesizat o interventie de prost gust. On topic: WPP-ule cand scot masina te provoc direct si personal ,poate asa nu m-a mai intreaba lumea ce treaba am pe acest topic. Salut! |
VEC -ule ar trebui sa recunosti asa FAIR PLAY ca nu a mers NICIODATA la noi un URS cum merge WPP - ma refer la URS TURBO........asta e adevarul si degeaba batem campii.....
La fel ar trebui sa recunoasca si RAZVAN - ca peste 3 ani il bate pe wpp alt urs e alta mancare de peste - acum merge de RUPE si la momentul actual mie imi pare cel mai tare urs |
Quote:
|
CUM AM ZIS SI MAI SUS INTR-UN ALT POST.....EU PUN 5000 E ......WPP-ULE TE PROVOC....DAR DOAR PE 5000 E .....
SI DACA VREA SI GTA SA VINA EU NU MA SUPAR ...TOT PE 5000 E :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning