![]() |
mie-mi place pe mircea de la isj la capitol
|
nu se aude nimic de vreo adunare pe varianta de la metro in week-end-ul asta .era klumea daca am fii fost mai multi,mai ales ca avem pe forum si reprezentantul unui alt club constantean.poate iese ceva week-end-ul asta.ganditi-va bine si poate se aduna lumea dar in oricare loc decat SS,adica macar sa fie un loc unde se poate face romanul cu ambitite.numai bine
|
Ca sa vina garda din 5 in 5 minute sa vada ce se mai intampla? LoL timpul lu' Metro a trecut de mult..
|
degeaba tata .se vede ca nu este vointa.asta e.in bucurestiul ala se intampla multe ,la noi este doar asa cand li se pune pata unora.asta e
|
Gabby tata, in bucurestiul asta se intampla multe pentru ca sunt de vreo 10 ori mai multi ca la cta, si pe langa asta, nu tine nimeni cont ca e clubul X ca e Y ca e mama ca e tata.
Se strange lumea aproape seara seara mai la o barfa mai la o linie, mai se pleaca pe DN pentru ceva mai amplu etc. Cta nu va ajunge niciodata la nivelul Bucurestiului, cu toate ca daca stai sa citesti prin posturile astea, anul trecut pe vremea asta intalnirile 4tuning aveau o cu totul alta nuanta ;) Drive safe! |
si ce nuantza aveau anul trecut intalnirile 4 tuning?
|
O nuanta inchisa :) , pentru ceea ce se vroia sa fie.
Numai daca stai sa citesti toate posturile(de fapt tu stii mai bine ca mine) o sa iti dai seama cat de mult a evoluat cta fata de anul trecut la intalnirile astea mai organizate. Ca lumea se facea si atunci si acum 2,3,4,5 ani si nu era nimic organizat si \"amplu\" asta e altceva. |
io nush despre ce intalniri .. zicetzi voi .. dar la alea .. tin minte k ma distram f f f bine :))
|
psycho tu ai cumva o dacie nova/sn alba? daca da, ce naighba incercai sa faci tu aseara pe soveja dinspre bratianu spre primo (impreuna cu tipu ala cu nova/sn galbena)? era un tico alb in spatele vostru care se cam grabea si facea flashuri intr-una, iar voi mergeati pe 2 benzi cu 20-25 la ora :lol: ...hmmmm...si daca erai tu, zi-mi si mie ce reprezinta inscriptia aia de deasupra mumiei (ceva cu e------) ca tare sunt curios... :?:
|
sincer chiar nu ai vrea sa stii :twisted: :twisted: cind il mai vezi depasestel cu mare grija sau trage pe dreapta e cel mai intelept lucru
|
ERHABE?!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:
Prieteni stiu de ce!! |
ERHABEEEEEEEE! dar el este mai original are solenza nu sonata :P
|
solntza dar mai bine sonata
|
in seara asta se pare ca va fii miscare mare tinand cont de evenimentul de maine.daca aflati ceva ptr seara va rog sa postati si pe forum.multumesc
|
Da e k-lumea pe mircea ...zona aia pana la capitol... da nu se compara cu varianta... Mie unu varianta mi se pare cel mai taree lok la racing...sosea marfa... linie dreapta.. skoti o liniutza perfecta si o turatie maxima :d
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:05. |
- Copyright 2026 4Tuning