![]() |
Re: Inferno MotorSport Constanta - CT
Quote:
poate totusi vii fara masina k sa putem sa bem si noi o sticla de vin linistiti. |
@ romica : Ai tren la 20:45 din ct si a 2a zi la 05:10 :lol::lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
Vin cu masina si care ma primiti dorm o seara acolo si ma intorc a doua zi sau imi iau soferita :D |
ba romy ai cu stucanu ala si cu j&b-u si te duc eu pana la bucuresti sa vezi cum merge masina ta cu adevarat
|
ce liniste ee :))
|
da....peste tot e liniste....sa treaca zapezile astea odata sa iasa lumea pe strazi :D
|
Quote:
|
vin in sprijinul lui Jac si va spun mai pe larg. Are nevoie de copiile voastre dupa bulentin pentru a fi aduagate niste date in actele de infiintare ... si va rugam cei care cititi aici pe forum aceste mesaje sa urgentati treaba + sa ii dati un telefon lui Romica sa le trimita. Cine nu se poate intalni cu romica ... o poza ... descarca`ti in pc si @mail ... sau cine nu e atat de comod un scan si @mail. Va rog luati treaba mai in serios ca nu ne mai jucam cu mingea in spatele blocului :lol: O zi buna.
|
ba raspundeti la telefoane, ca va sun de am innebunit!!!!!!!!!
:rolleyes2 |
Quote:
|
Ce-ar mai fii sa nu te mai bagi tu in seama ?
|
Quote:
|
Ar mai fi un singur lucru de rezolvat de catre sucursala CT. Asteptam (eu, jac sau marius, robynet, daffy) un termen. Multumesc
|
Haideti copilasi mei,gata cu tacerea ca a trecut zapada :D
|
Pai bun asa ... hai ceva noutati pe acolo ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:37. |
- Copyright 2026 4Tuning