![]() |
Alex.....cand putem vorbi de un sticker ceva....am fost martea asta in kaufland si am stat de povesti cu baietii.....eu il cunosc cel mai bine pe cristi (cicione) si am discutat cu el una alta.....mi-ar place daca ne-am intalni sa povestim si noi....ca asa prin mesaje....nah....eu in fiecare joi seara sunt si la sala sporturilor...acolo ma intalnesc cu un preten cu o fiesta alba....ne uitam si noi ce mai fac romanii cu masinile....in rest...am sa incerc sa vin marti de marti pe la kaufland....;)
|
Re: Team CSR
marti am avut eu ceva problenme si nu am mai ajuns.marti sigur povestim
|
Team CSR
Come on people.....from CSR :) wake up.....nici un post aici? nimeni? :D alex....cand se organizeaza mai in detaliu pregatirea pt baia mare? marti nu am sa pot veni :( sunt la oradea.......in concediu :D dar vin in 21-22...cam asa....daca ajung martea acasa vin....daca nu povestim pe forum....
|
se rezolva..o sa fii anuntat:D o sa fie poze noi si niste upgrade-uri la anumite masini.poze in cateva zile :D
|
Se anunta ceva la Baia-Mare ? care stiti detalii pls :D
|
intrati pe sectiunea cluburi la TEAM CSR
|
3 Attachment(s)
ultima achizitie in materie de masini in Team CSR
citroen saxo - andi |
Frumoasa masinutza..:)
|
Foarte tare VTS-ul .. proprietarul sa aiba noroc de ea :)
|
unde-s facute pozele cu saxo...MAMAAAA
zici ca-i razboi pe acolo unde ati fost dragilor???..ceva gheto?? :) :) |
no ma felicitari, tot mai multe masini de linii :D
|
bravo mai andy....sa ai grija de ea
|
secret place. horica au venit alea???
|
draguta masina, dar cel mai mult imi place tribalul de pe parbriz...si textul VTS tot de pe parbriz
|
Quote:
wright on the money... acolo e bomboana :)) , all the best, Smoke out |
| All times are GMT +2. The time now is 18:33. |
- Copyright 2026 4Tuning