![]() |
Re: DJ 02 NUE
Quote:
|
Frumoasa si intretinuta Dacia ta :P..felicitari pentru munca depusa , masina arata foarte bine cu jantele dublate.Cat te-a costat operatia intarit amortizoare - comprimat arcuri ?Masina cum se comporta cu suspensia asta?
|
Salut! Foarte frumoasa dacia ta ;) ceva de genul as vrea si eu sa fac la a mea :joy: ma refer la bad boy si grila fata :-) si poate voi monta o inchidere centralizata si alarma :bat: Oricum a ta a iesit super sper sa iasa si a mea macar pe jumatate cat a ta! MULTA MULTA BAFTA CU EA SI ASTEPTAM NOUTATI!!!
|
Quote:
Quote:
|
am citit tot threadul masini tale si este una dintre cele mai frumoase dacii pe care le-am vazut facuta cu gust si un stil clean dar de efect si acel bad boy a iesit perfect jentile la fel o intrebare am cat te'a costat vopseaua fara manopera si prin ce zona a bucurestiului iesi cu daciana :D
|
Quote:
|
Quote:
Ce nou pe la masina: -panou de sigurante nou -sistem audio revizuit -retapitat unele elemente din interior -plachetii de frana schimbati -ulei in praguri si vaselina in usi -parasolar din autocolant mat -jugul la cutie strans, completat ulei in cutie, rectificat planetare(cam degeaba, sunt de 10 ani pe masina, avand o uzura estimata la 30%)bani dati cam degeaba, dar am zis sa le fac... -am revizuit tot ce tine de bucsa, pivot, tot ce se afla pe sub masina, nici o problema -vopsea noua pe barele din plastic, vopsea mata, vopsea negru lucios pe jante, -montat triple stock. -am aerisit sistemele de franare si racire+vas de expansiune nou plastice stranse la interior mai bine -am redus vibratiile si zgomotele produse de barele din plastic, aplicand un strat de silicon sanitar intre ele si armaturile din tabla, care au fost revopsite -plus alte maruntele.... Am deja amortizoarele intarite...o sa pun arcuri de nova spate noi pe toate rotile plus bare de torsiune mai groase....si sa imi mai dublez doua jante canada la un 6.5 J pentru a completa setul.Astea o sa fie facute in functie de timpul disponibil...care nu prea e.... Am considerat ca nu trebuie sa postez la fiecare maruntis facut si sa postez cand o sa fac ceva mai memorabil. Aaa si da, masina o sa ramana simpla, lasata putin din suspensie si jante dublate, curata si cocheta..nimic mai mult..pentru mine e mai mult decat suficient.O sa pun si cateva poze in curand. |
10 Attachment(s)
Masina in stadiul actual...
Deci...urmeaza suspensia "shport" si 2 jante dublate canada 6.5(ca cele de pe spate)...si vreau sa ma opresc. |
Arata foarte bine caroseria :P.Intretinuta masina.
|
frumoasa
|
Quote:
Incearca sa pui toate prostiile alea dupa roata de rezerva, o sa dea impresia de mai curat si ingrijit Deci lasata si cu rotile alea de 6,5 pe fata si o sa fie "the shit" Felicitari pentru masina;) |
Quote:
Mr. b08ygs...daca nu imi atrageai atentia asupra sticlei de apa...nu vedeam cat praf e in spatele ei...pe arcada rotii spate...:lol:..cred ca e singurul loc fara praf....ma duc acum sa-l sterg...ar fi si pacat sa-l las asa. Lasata si cu roti dublate...vopsite bine..o sa ajung exact la ce visam acum vreo 3 ani despre masina asta.Adica...fara rugina...reconditionata piesa cu piesa...cateva imbunatatiri care sa faca diferenta si.....simpla. Merci. Apropo...misto imaginea de la semnatura ta.Imi place!:lol: |
Ca să fie completă īţi recomand:
1. Semnale faţă mate (lāngă far) de la hadpeter. Nu te costă mult. 2. Lucas-uri albe. Un mic flex unghiular şi multă atenţie şi scapi de lucas-urile astea pătrăţoase. Felictări īncă odată pentru starea maşinii! |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:01. |
- Copyright 2026 4Tuning