Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Chat (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/1274-chat.html)

Theba 22-12-04 20:16

nu piry...nu te`am uitat,cum sa te uit p tine,piry bazatu`?:D
daca ii pana acolo...p cei p care nu i`am pomenit sunt aia selektzii...
melo...de ce nu zici nimik?am permis man,nu`i asa de mare stresu`:))

tekno 22-12-04 21:48

andy.... da' conduci bine? :lol: just kiddin', bine ai revenit pe forum :wink:

Laju 22-12-04 22:58

Ba melo...io fac urat....ala ii lupo....pai nu ai ce cauta pe forum atuncea....ii SEAT AROSA.....mah...si daca vrei autocolant....sau viniluri pe masina....xtreme_tuner...userul de yahoo

alexufo 22-12-04 23:09

fii rau lajule
seat arosa suparat

melo 23-12-04 16:28

lool

lajule despre ce vorbesti ca nu imi dau seama!!! ce lupo???
theba masina nu se da :D

Theba 23-12-04 16:59

hmmmm,tekno,conduc bine...continuarea ti`o zic pe mess,k aici nu pot :twisted: ...
melo dragutzule,chiar nu ma agit,tzi se pare.Iti doresc sa te bucuri singur de noua ta mashina,de fapt de prima ta mashina,k cealalta era aspirator :P

ZanDer 23-12-04 22:16

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Laju\"
Ba melo...io fac urat....ala ii lupo....pai nu ai ce cauta pe forum atuncea....ii SEAT AROSA.....mah...si daca vrei autocolant....sau viniluri pe masina....xtreme_tuner...userul de yahoo

:D Laju cre'ca il confunzi ... io am scris shi am zis ca eram in masjina cand am vazut deci am trecut pe langa ea nam prea apucat sa vad ce masjina ii, iam vazut numa dosu :D apropo mersi de info cu viniluri si stickere ... xtreme_tuner tu esjti? anyways team bagat pe yahoo mess ca friend 8)

tekno 23-12-04 23:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Theba\"
hmmmm,tekno,conduc bine...continuarea ti`o zic pe mess,k aici nu pot :twisted:

hopaaaa... am incurcat-o? :lol: :lol: :lol: :roll: apropo... cand conduci bine? :roll:

junkie 23-12-04 23:31

andy de cand conduci bine shi eu nu jtiu??? huh?
:lol: sincer nici eu nu conduc bine....da oricum conduc mai bine ca tine...tre` sa recunoshti.....mestecala la viteze....shi luci shi tekno or zis ca is mai buna :wink: shi ma refer ca is mai buna la volan...... : :twisted: :twisted: oke... sa nu te superi pe mine.....shtii ca te iubesc mult..... :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :icon_kiss :icon_kiss :icon_kiss :pelvic_th
da` mi`ar place sa fi sincera...

KrushX 24-12-04 00:46

daca ai avut ca arbitru pe Luci... nu ma indoiesc cat de bine conduci... :) pe tek nu l-am vazut prea mult la volan... dar shi experientza lui e destul de restransa... lasatzii pe altzii sa va aprecieze... nu va aruncatzi cu capu inainte shi va culcatzi pe urechea aia cu shoferia... ca nu e indicat...

alexufo 24-12-04 01:03

vio fii rau :shock:

KrushX 24-12-04 01:41

yeah :)

strengaritza 24-12-04 02:41

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Theba\"
Bah!recunoashtetzi...v`o fost dor de mine? Strengaritza,acuma jtiu k ejti a 12-a,da` nici chiar asa...mai ieshi si u la o poveste...uita`te la mine,la tekno...la horea...la junkie!...

fiica mea.....is in vacanta nu vad ce ai cu scoala..lasa-ma ca am buftat-o la sfarsit..nu vreau sa aud...nu-i stres...
stresu meu de fapt..motivu pt care nu ma vezi e paul... el imi ocupa tot timpul mai nou...asa ca...daca ti dor de mine iesim toti trei la un suc...4 daca mai aduci pe careva :wink: :roll: :P :P :P ...

sfigmo 24-12-04 07:52

aaaaaaaaaaaaa.....despre ce e vorba pe aici ?....

junkie 24-12-04 09:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"KrushX\"
daca ai avut ca arbitru pe Luci... nu ma indoiesc cat de bine conduci... :) pe tek nu l-am vazut prea mult la volan... dar shi experientza lui e destul de restransa... lasatzii pe altzii sa va aprecieze... nu va aruncatzi cu capu inainte shi va culcatzi pe urechea aia cu shoferia... ca nu e indicat...

poate daca citeshti mai bine ce am scris o sa vezi ca am zis ca nu conduc bine.....da` theba conduce mai prost ca mine :twisted: oricum noi va lasam pe voi barbatzii sa fitzi aia care conducetzi bine :wink:

All times are GMT +2. The time now is 04:09.

- Copyright 2026 4Tuning