![]() |
nu piry...nu te`am uitat,cum sa te uit p tine,piry bazatu`?:D
daca ii pana acolo...p cei p care nu i`am pomenit sunt aia selektzii... melo...de ce nu zici nimik?am permis man,nu`i asa de mare stresu`:)) |
andy.... da' conduci bine? :lol: just kiddin', bine ai revenit pe forum :wink:
|
Ba melo...io fac urat....ala ii lupo....pai nu ai ce cauta pe forum atuncea....ii SEAT AROSA.....mah...si daca vrei autocolant....sau viniluri pe masina....xtreme_tuner...userul de yahoo
|
fii rau lajule
seat arosa suparat |
lool
lajule despre ce vorbesti ca nu imi dau seama!!! ce lupo???
theba masina nu se da :D |
hmmmm,tekno,conduc bine...continuarea ti`o zic pe mess,k aici nu pot :twisted: ...
melo dragutzule,chiar nu ma agit,tzi se pare.Iti doresc sa te bucuri singur de noua ta mashina,de fapt de prima ta mashina,k cealalta era aspirator :P |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
andy de cand conduci bine shi eu nu jtiu??? huh?
:lol: sincer nici eu nu conduc bine....da oricum conduc mai bine ca tine...tre` sa recunoshti.....mestecala la viteze....shi luci shi tekno or zis ca is mai buna :wink: shi ma refer ca is mai buna la volan...... : :twisted: :twisted: oke... sa nu te superi pe mine.....shtii ca te iubesc mult..... :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :icon_kiss :icon_kiss :icon_kiss :pelvic_th da` mi`ar place sa fi sincera... |
daca ai avut ca arbitru pe Luci... nu ma indoiesc cat de bine conduci... :) pe tek nu l-am vazut prea mult la volan... dar shi experientza lui e destul de restransa... lasatzii pe altzii sa va aprecieze... nu va aruncatzi cu capu inainte shi va culcatzi pe urechea aia cu shoferia... ca nu e indicat...
|
vio fii rau :shock:
|
yeah :)
|
Re:
Quote:
stresu meu de fapt..motivu pt care nu ma vezi e paul... el imi ocupa tot timpul mai nou...asa ca...daca ti dor de mine iesim toti trei la un suc...4 daca mai aduci pe careva :wink: :roll: :P :P :P ... |
aaaaaaaaaaaaa.....despre ce e vorba pe aici ?....
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:09. |
- Copyright 2026 4Tuning