Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Propuneri orase (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase.html)
-   -   Alba Iulia (https://forum.4tuning.ro/40-propuneri-orase/12481-alba-iulia.html)

riv_gms 19-03-07 10:53

Re: Alba Iulia

FRumoase opelurile .... agresive... dar bmw ce motoras are pe el cu ce baterii merge ... ?kt ponei

hoinar 19-03-07 10:58

Quote:

Originally Posted by ab79fly (Post 805550)
sincer conashule poate banuiesti doar ... fara suparare ... oricum .. m-am gandit bine si aseara desi am baut .. ca deh azi e ziua mea ... dar in stadiul in care merg "lucrarile" prefer sa fiu simplu membru titular (nici macar fondator) sa dau taxa de intrare in club si dau taxa lunara si cand se face ceva sa vin cu masina si sa ma distrez .. decat sa fiu undeva sus la mama draq .. si sa ... mi se albeasca parul ... sa fiu stresat gandit ... cum sa fac ... sa fie bine sa ... organizez ceva .. pentru niste "pasionati de masini" ... care unii au impresii ... altii au fluturasi .. altii au ... bani .. altii vor gratis tot ... si cel de ieri .. cand a auzit de taxa .. a zis .. pai tre sa platim ceva .. ? am vrut sa ii zic nu, daca intri in club iti facem plinu la rezervoru masini 1 pe saptamana ... in fine ....

si dc nu zici nika ca e ziua ta? ti-era frica ca te aruncam in sus si te scapam? :p LA MULTI ANI! sa ne traiesti :)
pare-mi-se ca ai cazut o leaca in butoiul cu melancolie. nu avem ce face... in club o sa fie si de stres, si de distractie. o sa fie si pasionati, si impresari, si d'aia cu fluturi sau cu multi bani care nu pun pret pe multe lucruri. asta e. nu avem cum sa facem. suntem o comunitate, cu oameni care ne plac mai mult sau mai putin. sa nu uitam ca facem asta din pasiune pt ceea ce ne place. si sa nu uitam ca sunt si vor fi si din aceia care stiu ce e respectul pentru munca si pentru o pasiune. hai, revino la ganduri mai bune si sa ne gandim mai bine cum sa facem treaba asta sa mearga cum trebuie. nu putem renunta si eu nici nu vreau sa renuntam.

riv_gms 19-03-07 13:09

fratilor ... in fiecare oras exista acei impresari de bani gata kre undeva ii doare da bani pt k mami tati sunt avocati , politisti si alceva kre nu stiu sa pretuiasca un ban muncit ... las k are tata sau mama .... poate knd or ajunge si ei sa vada cum se castiga un ban poate atunci nu or mai comenta.
SI k membru o sa ai bataie de cap ... dar exsita ceva ... poti avea autoritate fata de ceilalti din club.un club de tuning are dreptul sa-si aleaga membri sa-i supuna unor teste,chear dak astia sunt nu o sa fie deacord...haide sa fiu membru clublui XXX si sa am stiker pe masina sa ma laud....trebuie sa fie trup si suflet pt ceea ce vrea sa fc pt club.SErvus baieti!!

hoinar 19-03-07 14:29

ai dreptate :) oricum, trebuie sa ne gandim deja la criteriile de intrare.

bogdan100 19-03-07 14:44

la criterii si la un fel de regulament de ordine...cine face prostii plateste...

hoinar 19-03-07 14:46

ROF si ROI sunt cam obligatorii sa le facem. acolo o sa trecem si drepturile si responsabilitatile membrilor. si un fel de cod de conduita.

bogdan100 19-03-07 14:56

La multi ani banditule...mi-a zis si Cosmin ieri ca astazi e ziua ta....Sa traiesti...sper ca ai glumit la faza aia,ca nu mai vrei sa fii presedinte...

bogdan100 19-03-07 15:06

ghostdog ce masina ai?poate vii cand o sa ne itn data viitoare...te asteptam

Quattro27 19-03-07 15:17

Quote:

Originally Posted by popasan (Post 675103)
Cine nu stie in Alba este un cea mai mica versiune de Hummer adica un H3, acel Cielo are doar un eleron de aluminiu si bare modificate cam atat ca la motor mai nimica; mai sunt cateva BMW-uri an 1980+ modificate; acel IMS cu motor si transmisie de Nissan Patrol; o Alfa 156; un Renault Clio Sport de 250CP. In trecere a fost un Nissan 300ZX cu eleron din fibra de carbon, Dodge Ram 3500, o Mazda verde

Ma cam indoiesc ca acel Clio are 250 de ponei, avand in vedere ca Clio V6 are 250.... asa ca p**a mea, yo zic sa mai citit si voi ceva. si nu mai vorbiti aiurea! RESPECT

ghostdog 19-03-07 17:40

Quote:

Originally Posted by bogdan100 (Post 806182)
ghostdog ce masina ai?poate vii cand o sa ne itn data viitoare...te asteptam

masina ..nimik deocamdata...vreau sa iau in vara asta un golf III sau un 318i...am de ales intre tractiune fata sau spate:))..pai eu am fost la prima intalnire la schit q silk'..q vectra ala...aqm nu am venit ca eram la lucru...nici nu stiu ce s-a vb ..nimik...doar urmaresc ,,stirile":)))

riv_gms 19-03-07 19:08

de curiozitate de cat timp ai carnet.... k dupa mine mai bine incepi cu o tractiune fata ..... si apoi sa treci pe spate....

ghostdog 19-03-07 20:45

Quote:

Originally Posted by gms-ul (Post 806576)
de curiozitate de cat timp ai carnet.... k dupa mine mai bine incepi cu o tractiune fata ..... si apoi sa treci pe spate....

pai ink nu am carnet...dap sa imi fie rusine..nu amfacut scoala ca nu vroiam sa stau cu carnetu-n buzunar...dar situatia se schimba...aqm vreau sa fac scoala si la vara o masina...ce zici gms?ce recomanzi...sa nu zici logan ca ma tai:))

hoinar 19-03-07 21:36

incepe si tu cu o broscuta... o sa rupi gura targului cu ea, crede-ma :)

ab79fly 20-03-07 00:11

[QUOTE=hoinar;805784]si dc nu zici nika ca e ziua ta? ti-era frica ca te aruncam in sus si te scapam? :p LA MULTI ANI! sa ne traiesti :)

pt mine cel putin a fost si este o zi ca oricare alta .. atat doar ca mai adun un an ... si daca vrei sa iti zic cum a fost iti zic :)) la 9:15 am plecat din ab , la 9:50 am fost in cj cu skoda la revizie, la 1:30 am plecat din cj si am mers pana in salciua unde am ajuns la 2:30, din salciua am pllecat spre turda alba iulia la ora 3:30 si la ora 4 :20 am fost in santimbru dupa 130 km unde m-am intalnit cu italianu si am facut schimbi de masini si eu am plecat cu alta masina si remorca cu 1,5 tone la tg mures .. :) si uite asa am ajuns inapoi de la tg mures la ora 23:00 si apoi am plecat spre sibiu dar am mers doar pana in mercurea sibiului caci a venit baiatul cu care trebuia sa ma intalnesc mai incoace de sb caci i-am zis ca sunt rupt ... si in clipa asta este ora 1:00 ..... deci this is my fuck-ing day in care am implinit 2 zeci si multi ani ... .. merci oricum de urare .. hai ca ma tirez la somn ... la dim plec la arad ...

riv_gms 20-03-07 08:45

Quote:

Originally Posted by ghostdog (Post 806807)
pai ink nu am carnet...dap sa imi fie rusine..nu amfacut scoala ca nu vroiam sa stau cu carnetu-n buzunar...dar situatia se schimba...aqm vreau sa fac scoala si la vara o masina...ce zici gms?ce recomanzi...sa nu zici logan ca ma tai:))

sincer singurul logan pe kre l`ar recomanda ar fi 1.6 16v pe kre il conduc in alba knd vin ... masina lu tata socru,dar eu te-as sfatui un opel vectra-astra,
sau wv bora, pej 206,ceva usor de inceput fara tractiune spate .... k sa te omoare putin geometria fata :P sau fc cum doresti ...dar sa te obijnuiesti pt inceput cu condusul,
Nu am carnet de mult un an si vreo 10 luni dar sunt sincer si recunosc , cu tractiune spate nu prea ... sunt in apele mele . itzi da o stare super marpha in viraje si sensuri giratori.acum alegerea ramane a ta si sanatatea la fel:))

All times are GMT +2. The time now is 23:44.

- Copyright 2026 4Tuning