![]() |
Re: Nfsug2 pe net
am incercat si yo sa joc nfs u2 prin hamachi. dar cand ma conecateza la server imi zice conecting to lobby.....si nu se mai conecteaza!:???:
ce pot sa fac in cazu asta???:?: pls.....daca are cineva intenti sa ma ajute ma poate contacta pe mess la ID: Lukian_white_xxx:rolleyes2 |
trebuie modificat fisierul server.cfg
il deschizi cu notepad, la PINGWAIT pui o valoare mare (sa zicem 9999999), apoi stergi ultima linie din fisier (ADDR=%%bind("159.153.253.82")) |
ms......:lol: mult am reusit
|
kre se baga la un u2 in weekend ???poate ne strangem mai multi..:D
|
yo ma gab!!:lol:
...............anu, luna, ziua, ora, minutu, secunda, milisecunda........... ??? |
kre intrati acum ???:D
|
cum fac sa ma joc cu voi online cu voi?
daca vrea sa ma ajute cineva sa imi dea un pm...ms |
cand facem un NFSU2...........???
|
Re: Poze cu masinile voastre din UG1 si UG2
voi sunteti primii care o vad
:arrow: https://img183.imageshack.us/img183/3...xevool3.th.jpg https://img120.imageshack.us/img120/5...evo2sk3.th.jpg |
n-are rost sa te mint - da' ai muncit degeaba - nu prea ma incanta , da' totusi u ai facut vinilul ala superb de golf pe care n-o sa-l uit toata viata - ala a fost super tare !!!
|
Quote:
ma bucur ca iti place vinilul pt golf, si astept sa-mi demonstrezi ca faci viniluri mult mai interesante decat mine. |
Vinilul asta daca nu ma insel trebuie luat drept vinilul crewului ;)...cred :???:...oricum imi plac lateralele dar in schimb sunt putin cam nelamurit cu acele "racing stripes"[nu stiu cum sa le zic]...oricum keep up tha good work ;)...ca pana acum ai facut treaba buna...
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
nu arata bine???
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:24. |