Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tobe, Esapamente, Tevi, Intercoolere (https://forum.4tuning.ro/464-tobe-esapamente-tevi-intercoolere.html)
-   -   Evacuari custom INOX (https://forum.4tuning.ro/464-tobe-esapamente-tevi-intercoolere/118693-evacuari-custom-inox.html)

buddweiser 18-04-11 09:22

Re: Evacuari custom INOX

Salut, un pret aproximativ pentru o evacuare de la catalizator pana in spate fara intermediara, finala o am eu. Masina este dacia 1310 injectie. O zi buna.

zn_tavy 18-04-11 12:27

Quote:

Originally Posted by buddweiser (Post 4264969)
Salut, un pret aproximativ pentru o evacuare de la catalizator pana in spate fara intermediara, finala o am eu. Masina este dacia 1310 injectie. O zi buna.

sal, ai pm

zn_tavy 22-04-11 10:10

1 Attachment(s)
oare ce a adus iepurasul???:shock:
Va urma....:D

uskt2005 22-04-11 17:32

It's for me? It's for me? :twisted:

BoG12 22-04-11 22:15

Quote:

Originally Posted by zn_tavy (Post 4275097)
oare ce a adus iepurasul???:shock:
Va urma....:D

Eu stiu ce a , adus iepurasul :lol::lol::lol::lol::-P:boxing::drunk:

SUPAPA_Jr 22-04-11 22:34

pune pozele alea :D

@zntavy: sunt panica evacuarile...

pt restul in caz ca exista oameni care se indoiesc ... il recomand pe tavy ca si sudor oricand...face treaba foarte buna la preturi civilizate ,mai razi mai glumesti...una peste alta...merita sa faci treaba cu All Custom Garage.

zn_tavy 23-04-11 02:50

Quote:

Originally Posted by uskt2005 (Post 4275860)
It's for me? It's for me? :twisted:

Quote:

Originally Posted by BoG12 (Post 4276475)
Eu stiu ce a , adus iepurasul :lol::lol::lol::lol::-P:boxing::drunk:

Quote:

Originally Posted by SUPAPA_Jr (Post 4276521)
pune pozele alea :D

@zntavy: sunt panica evacuarile...

pt restul in caz ca exista oameni care se indoiesc ... il recomand pe tavy ca si sudor oricand...face treaba foarte buna la preturi civilizate ,mai razi mai glumesti...una peste alta...merita sa faci treaba cu All Custom Garage.

:twisted: MUAHHAHA...stati sa vedeti ce a iesit acum pe strazi... :)) e mic, e negru si are la numar YKR :D...urmeaza si pozele ...8)

zn_tavy 23-04-11 16:04

6 Attachment(s)
mic update:D

zn_tavy 24-04-11 11:03

5 Attachment(s)
Hristos a Inviat!!!
Nea Supapa uite pozele...

jacku 24-04-11 11:05

salut,

oferta buna pentru turbo-back golf 4 1.8t - sa arate cat mai stock, sa sune bine si mai ales sa respire motorul mai bine dupa soft.
ce avem?

zn_tavy 24-04-11 11:07

Quote:

Originally Posted by jacku (Post 4278744)
salut,

oferta buna pentru turbo-back golf 4 1.8t - sa arate cat mai stock, sa sune bine si mai ales sa respire motorul mai bine dupa soft.
ce avem?

salut, ai pm

AnDr3Y-SoLenZa 26-04-11 07:57

cat e magna ala de pe fiesta? are si silencer nu?

zn_tavy 26-04-11 10:54

Quote:

Originally Posted by AnDr3Y-SoLenZa (Post 4281804)
cat e magna ala de pe fiesta? are si silencer nu?

salut, are silencer incorporat, fiind Street Series,ai pm cu pretul, poti vizita si site-ul magnaflow pt alte modele.

zn_tavy 26-04-11 15:11

13 Attachment(s)
Din colectia "e mic si negru" All Custom Tuning prezinta prima lucrare completa la un TypeR.(A se mentiona ca masina avea evacuare completa, cu intermediara magnaflow si finala borla cu o intrare(pe mijloc) si 2 iesiri (stanga dreapta) care pe langa faptul ca nu era directflow, a mai pierdut si o parte din site... garantia fiind degeaba, ca deh traim in romania,dar tot raul spre bine, s-a inlocuit complet toata evacuare cu una mai mare, mai directa si mai eficienta mai ales ca s-au montat si niste serpi CPL care pe traseul anterior stateau tensionati, acest fapt putand duce la deterioarea racordurilor flexibile).
Noua evacuare are in componenta 2 tobe magnaflow directflow si a fost sudata cu ajutorul aparatului TIG cu baghete de inox, unde a fost cazul de adaos.In poze se va observa ca finala este pozitionata la unghi, pentru carcotasi, s-a ales aceasta amplasare pentru a avea un traseu cat mai direct, daca era pozitionata orizontal intrau inca 2 coturi la 90* si deci s-a mers pe solutia cat mai direct posibil.

SUPAPA_Jr 26-04-11 18:23

inca o lucrare dementiala marca A C G :D

ce zici...gasim la magnaflow 2 silencere de 90 ? doar asa...sa fie in caz de garda.

All times are GMT +2. The time now is 11:00.

- Copyright 2026 4Tuning