Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - m-am indragostit prea repede (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/118535-e36-indragostit-repede.html)

cemepe 31-08-09 14:14

Re: E36 - m-am indragostit prea repede

Frumoasa masina. Poate te prind prin buzau sa dam o liniuta ceva, imediat ce-mi iau amortizoare :rolleyes2

roGan 31-08-09 20:38

poate:):D nu iti stiu masina, nush daca ma prinzi prea des prin oras ca nu prea stau la BZ:D xcum poate ne intalnim impartasim niste idei in legatura cu pisicile :) ce vrei sa-ti iei? ce amortizoare?

RideTheRiddle 31-08-09 21:12

Quote:

Originally Posted by WolfTown (Post 2597788)
felicitari daca ai cumparata motorul... pt masina de zi cu zi sa stii ca este o alegere buna dar sa stii ca nici cel de 2 nu este rau... :-P

pe pisica 320 aveam consum 10 in conditii de mers destul de forjat, deci nu ar fi fost rau deloc, dar nici is-ul nu e deloc rau, chiar din contra. sa il stapanesti sanatos si sa faci cu el multi km fara probleme.

bmw_motorsport 31-08-09 21:15

cand ne dam cu IS-urile?:-P....vroiai sa-mi iei bijuterie de motor hotule:-P
bafta multa man cu noul motor...si cat mai multi km...cu consum redus;)

C_kst 31-08-09 21:19

Ia uite cine nu are bani....bine rogane :)))))))))))...ms pt tel de azi de ,,ce mai faci''...

Hai...sa ne auzim in formula noua....

roGan 31-08-09 21:24

mc la toti pentru urarile numai de bine... si sper sa fie totu' ca la carte... mai am xcum multe de facut pentru a fi gata masina...
eu sper la un consum de 10-11 in oras si sub 8 in afara la un mers cat de cat rezonabil :D
cristi, chiar numai am niciun ban ma rog in stanga si in dreapta pentru niste bani... astept formula aia noua cat de curand... cand o sa fie?

WolfTown 31-08-09 21:26

o safie domnu... bravo tie pt alegerea facut... baga tare sa aud si eu cum suna masinutza aia....

P.S.: nu sti nimik de sprinter?!!1 offtopic

roGan 31-08-09 21:35

sprinter e plecat pe la medias/sibiu se intoarce miercuri a plecat nush cu ce training:D o sa se intoarca pramatia, a facut si el niste achizitii cat a fost plecat, de fapt eu i-am facut :P
poze, filmuletze cu tot ce-am facut la masina o sa apara saptamana viitoare, ca sunt multe modificari si e si murdarie in masina astfel incat dupa ce o spal am sa fac si poze:)

WolfTown 31-08-09 21:37

felicitari abia astept sa vad ce ai facut la ea si pe sprinter sai iau proiectoarele ca mor fara proiectoare ca mie mi leo furat... mai ales acuma ca am vopsit si eu spoilerele la masina

roGan 31-08-09 21:41

si la cluj se fura? numai stiu ce sa mai cred, mai bine ai avea un m5 2009 ca stai mai linistit in casa decat cu o pisica M-packet :x:x:x:x:x:x smf in ei de hoti ...

WolfTown 31-08-09 21:43

ma eram la tasnad satu-mare in weekend:)) da tot acolo ii

roGan 31-08-09 21:48

xcum e foarte nasol :ce se intampla la noi in tara:| ti-e si frica sa-ti pui o bara de M ca in orice seara s-ar putea sa ramai fara... :(

C_kst 31-08-09 22:09

Nu stiu cand...vorbim...bfta cu motorul...

roGan 31-08-09 22:12

te-am sunat in seara asta sa-mi dai linku ala cu ceasuri... dar nu ai raspuns :|
eu astept noua formula :)

cemepe 03-09-09 20:56

Quote:

Originally Posted by roGan (Post 2600956)
xcum e foarte nasol :ce se intampla la noi in tara:| ti-e si frica sa-ti pui o bara de M ca in orice seara s-ar putea sa ramai fara... :(

Am eu bara de M ca asa a venit masina din fabrica la vremea ei si deja e zgariata pe dedesubt... kit M-Optik nu e pentru buzau asta e clar asa ca poate sa o fure cine apuca :D

Cat despre amortizoare, am vazut la un baiat de pe forum de aici ca vinde kituri de 4 amortizoare sport + arcuri la vreo 250 euro si dalea reglabile la 350 euro. Ma gandesc sa iau kitul de amortizoare reglabile sa pot controla eu inaltimea ca deja e incredibil de joasa cu astea care sunt pe masina acum.

Iar la consum, am facut plin pe plin pe autostrada cand am venit din Constanta ieri si mi-a luat 9.2% mers 170-210 km/h si cam 7.3% mers pana in 140 km/h. Atata timp cat nu treci de 3500 de ture la un IS, iti consuma sub 7.5 in afara. In oras nu i-am facut consumul ca-mi e frica :D La orice semafor nu ma pot abtine sa nu o duc in 6000-7000 ture in primele 3 trepte (acolo e placerea mea la un IS).

All times are GMT +2. The time now is 21:14.

- Copyright 2026 4Tuning