![]() |
Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI
Quote:
|
Un club nu-l faci cat ai bate din palme. Nu se face ca sa iasa o afacere, ci ca sa bagi in fata masinile potente.
Vad aici ca pe unii nu-i intereseaza actele dar vor sa se intample ceva. Sa se faca ceva. Vreti sa iau eu membri si sa-i aduc la curse fortat? Vreti sa va umplu eu rezervoarele si sa va duc la curse platindu-va intrarile si taxele de participare? Vreti sa facem evenimente auto? Vreti evenimente gen Carrefour Tuning Show? Vreti curse legale la Ploiesti? Pai intai trebuie sa avem ce sa aratam si cu ce. Daca avem 2 masini la drift si 3 la liniutze iar la expozitie nu prea avem ce sa bagam e vina mea? Trebuie sa va faceti cunoscuti la curse, nu pe forum si la o ilegala sau doua. La ilegale se da oricine si se dau chiar si pe jos, nu cu masina... De legale vorbim. Cand e vorba de legale..., e scumpa intrarea, nu ma avantajeaza grupa aia sau cealalta, e prea departe locatia... Toata lumea vrea shefia, toata lumea vrea sa conduca clubul, toata lumea vrea numai sa aiba de castigat. Ca sa castigi trebuie sa te si zbati. Trebuie sa ai cu ce sa apari in fata, sa ai cu ce sa rupi gura targului. La o legala daca vii cu parasolarul in geam n-o sa te opreasca cineva sa te intrebe daca clubul respectiv are acte sau sa nu credeti ca o sa va arate cu degetul si o sa zica: Ia uite-i si p-aia care n-au acte la club, iar un sponsor n-o sa plateasca niciodata cat va ganditi voi ca ar plati. Daca iti bubuie motorul la o legala, un sponsor sau clubul din care faci parte n-o sa-ti plateasca niciodata reparatia la masina. Clubul te inscrie acolo, te ajuta sa participi intr-un anume fel dar nu o sa-ti repare masina. Nu suntem la CNR sau WRC. Ce va avantajeaza daca vine un sponsor si va plateste... "sa zicem" zeama pana la locatia legalei? Clubul il fac membri lui si cui nu-i convine sa dea din buzunar bani ca sa putem avea: un stand la o expozitie, sa platim intrarile la vreun show, taxa de participare sau 4L de ulei acolo pentru castigator si o cupa frumoasa din partea clubului pe care s-o pastrezi si sa te lauzi cu ea, atunci n-am ce sa va fac baieti. Tuning-ul costa si este o pasiune care se intretine cu bani. Ca noi suntem mai putini si vrem sa fim Ploiesti-ul sub un nume propriu este alta treaba si o sa fim cu mai multi sau mai putini membri. Au fost destule legale din februarie pana acum. N-ati putut sa participati ca nu era clubul legal? V-a spus cineva asta? Sunt numarati pe degete cei care au mers si s-au dat la legale sau macar au mers si au vazut despre ce e vorba. Si la Satu-Mare sa stiti ca am vazut membri de la alte cluburi care au venit si s-au dat sau au stat pe dreapta chiar daca aveau masini puternice, dar macar i-au sustinut pe cei care ii reprezentau acolo. Ca sa nu mai zic de curse din orase mai apropiate de noi. Va multumesc! |
incepem sa devenim formali.. asta de nota ca incepem sa ne stricam.. :( pacat
|
Quote:
doar sa ne plimbam aiurea asa la misto cu niste stickere in geam...pt ce??? ideea voastra a fost minunata!!!! si apropo donu-le,cine vrea sefia???pe cine v-am propus eu sa se ocupe si sa fie sef???(parca pe tine....) :P asa ca nu stiu daca eu aveam vreun interes...sau altii ar fi avut...nu cred. chestia cu suportatul unor cheltuieli a fost o discutie aberanta.ce am zis eu a fost un pur exemplu!!!nu mai interpretati! iar in legatura cu triatul celor care vor fi....ma ia rasul...nu cred ca sunt singurul care a gandit ce am gandit eu!!!! "..acum se vor vedea cei care vor intradevar sa faca ceva...." deci eu inseamna ca sunt unul din cei care nu a vrut sa se faca ceva!asa o fi. aveam de fapt interese ascunse! :P ce naiba ma baieti!!!daca am zis ca facem o treaba pai...o facem.cand zicem ceva si pe urma dam inapoi sau batem pasul pe loc numai credibilitate si seriozitate nu prezentam.si asta nu pt altii ci chiar pt noi! imi pare rau daca m-am agitat mai mult decat era cazul pt clubul asta....unii chiar mi-au scos ochii pt asta.am crezut ca e cazul sa ne implicam si prin implicarea mea si a voastra nu faceam altceva decat sa-i atragem si pe ceilalti sa se faca ceva serios si ca lumea!!! club meritam Taz!!!!dar facut serios nu la misto.si mai te intrebi de ce radeau toti la inceput.iti spun ca nu ar mai fi ras acum daca ne tineam de treaba. ar mai fii multe de zis..imi pare rau ca a-ti plecat azi de la garaj asa rpd.eram f prins in cacatul ala de macara la panciu si nervos ca vroiam sa plec nu sa stau de geamul ala.chiar trebuia sa stam de vb.... |
Quote:
|
Imi bag poola....suntetzi mai rau ca femeile!!!!!
Ce atatea cluburi si acte si vrajeli....mashinile sa faca ceva....sa fyga sa scoata fum sa accidenteze porumbeii;)!!!! Hai gata...ramanem tot racerii din Ploiesti si asta e cel mai important lucru! |
Quote:
Cat despre faza cu shefia stai linistit man ca nu vorbeam de tine. Stiu ca esti/ai fost bine intentionat, dar discutam luni... |
E primul meu post la sectiunea RedZone Ploiesti cu toate ca sunt membru.
Eu zic ca nu e corect spus frate nu meritam etc..ca mergem cu abtipildele asa eu zic ca si asa nu era nevoie de abtipilde ca oricum grupu nostru era format eu am inteles ca la inceput s-a vrut infiintarea unui club prin care 1 la mana sa iesim in evidenta fiindca e legal ceea ce e foarte rar in tara, 2 la mana pentru ca e un club al Ploiestiului. Eu sincer sunt pentru infiintarea unui club mi-ar placea sa fac parte dintr-un club legal ca asa si maine imi fac "blana racing club" si gata...sper sa nu sariti pe mine dar intr-un fel are si adi dreptate ! |
si eu as fi vrut sa stam de vb azi la garaj,dar era mult prea aglomerat....
cu prima ocazie stam de vb,daca mai vrei. eu si donu am facut niste planuri de la bun inceput si ne vom tzine de ele.stim care ne sunt prioritatile si nu are rost sa ne grabim....ptr ca graba asta ne-a adus unde suntem acum si anume la discutii aiurea. eu am intrebat si mai intreb inca odata si insist sa primesc raspuns: CARE E MOTIVUL PTR CARE VRETI ACTE? CU CE VA SCHIMBA UN ACT IMPLICAREA VOASTRA IN ACTIVITATILE CLUBULUI? insist sa primesc un raspuns de la voi... numai bine |
dar mam gand oricum voi ras.daca asa ati vb de la bun inceput ca o sa fie legal si etc etc,pai faceti ce ati zis,promis si asa mai dep.a si ar mai fi ceva daca ramane la ideea doar de stikr dece mai ziceti de cotizatie lunara,faceti doar stikre si laegeti voi cine vreti sa fie in club mai exact cine vine colo colo stiti voi la ce ma refer,nu asa toata gloata))))),si cand o fi club cu acte atunci fixati o cotizatie lunara,pt a va scoate bani care iati cheltuit si asa mai dep.cu respect semneaza al vostru NAE
|
Quote:
dar nu mai are rost sa o lungim si sa intram in detalii. eu astept un raspuns la intrebarile mele in special de la cei care au insistat ca vor acte urgent.intrebarea e adresata si celorlalti membrii redzone.vreau sa aflu cat mai multe opinii. multumesc |
cum sa imi ceri cotizatie atata timp cat nu reprezinti nimic?????!!!!!!!
daca am fost primul care am platito am facut-o ca un gest sa-i fac si pe ceilalti sa-mi urmeze exemplu.dar intentia mea a fost inteleasa gresit....:P deci cum spuneam am fost primul care am dat cotizatie si totodata voi fi primul care mi-o iau inapoi...:)) |
Parca sunteti turci!
Si daca facem clubul cum ziceati voi, cativa care sa dea banii si sa infiintam totul legal, cum ne vom lua banii bagati inapoi? Cerand o taxa lunara inzecita sau cum? Punand oamenii sa plateasca o taxa de inscriere foarte mare? Pai in momentul ala ar renunta toti sa mai intre in club si i-ar durea fix in esapament de legalitatea clubului, iar tu ramai singur cu banii bagati acolo dar cu un club legal. Care cu ce te ajuta? |
Quote:
|
Uite cum zic eu ca era treaba Adi...
Ne gaseam 5-6 insi care dadeam cate-o suta de euro (maxim 5-6 insi). Infiintzam clubul. Apoi urmau sirul de evenimente legale la care nu participa nimeni. Rezultatul = Bani bagati in acte si alergatura la greu pentru ce? Ca sa avem niste parasolare pe parbrize (legalizate). Actele se fac in momentul in care respectivii membri participa la evenimente si eventual aduc si premii. Tu ai impresia ca daca ai un club legal toata lumea va sta drepti in fata ta si vei putea organiza cate evenimente vrei tu si cand vrei tu? |
| All times are GMT +2. The time now is 04:05. |
- Copyright 2026 4Tuning