![]() |
Re: Maşina mea: Alba-Neagra
Ce portbagaj bogat ai:shock::lol:
Masina arata mult mai bine in realitate decat in poze, jantele borbet le mai ai? |
Da le am, sunt la caldurica pana la primavara, sau poate cine stie vor fi schimbate cu altceva :twisted:, momentan mergem cu rotile de iarna(jante sparco+anvelope matador nordica mp49)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Sonny oglinzile le-am pus inspirandu-ma dupa original
|
Quote:
|
De ce ca mai gasesti acelasi model pe BMW si e o profanare sa pui acest model si pe o amarata de astra? :twisted:
|
Quote:
|
Foarte frumoasa masina, felicitari pentru tot ce ai facut. Ar trebui sa apara pe prima pagina a site-ului...
Nu ii colantezi/vopsesti bandourile alb ? Bafta in continuare. |
Multumesc pt aprecieri!
Bandourile vor ramane negre pt contrastul care l-am vrut mereu Alb-Negru |
cv nou pe la ea?:D
|
Am schimbat modulul de aprindere - bibina de inductie.... nu mai dadea scanteie la bujia cilindrului 4...
Urmeaza sa fac iluminarea pt picioare fata - spate si iluminare in portiere cand acestea sunt deschise, bineinteles tot pe leduri |
cum adica iluminare in portiere?sa bata lumina sub use cand o deschizi?
suna interesanta ideea!:D |
Da, sa bata si sub usa sa vad pe unde calc cand ma dau jos din masina noaptea si voi mai pune inca un modul pe fata de usa sa se vada cand este usa deschisa sa nu ma trezesc cu usa data peste cap daca sunt batut in cap si nu ma uit in spate cand deschid usa si nu vad pe cineva
|
exact la astea ma gandeam si eu sa-i fac la a mea!zilele astea o sa vad ce module cumpar!daca ai gasit vreun model anume care stii ca se potriveste posteaza si aici te rog!:D
|
6 Attachment(s)
Intre timp am mai pus inca o lampa in torpedou deoarece din cauza politei despartitoare nu ajungea lumina si in partea de jos a acestuia si cautam ca un bezmetic noaptea cate ceva pe acolo....
Am rezolvat si cu iluminarea la picioare fata-spate, urmeaza iluminarea pe usi. Pics: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
- Copyright 2026 4Tuning