![]() |
Re: Nissan S13 - drift project
Quote:
si sa postezi si tu te rog cand afli daca avem si noi loc la Cluj. Si multumesc mult pt Timisoara, a fost de vis. |
ma bucur mosu k te-ai distrat :D Traian se va ocupa sapt viitoare de evacuare asa k etapa din iunie voi fi pe cai
|
bft mate .... totusi te`am vzt intr`o zi cu pisica pe stefan cel mare ... frate cum a ajuns :( ... tanc ... pe table :-S
|
da a ramas inalta si pe table de asta iarna pentru ca o fol k masina de zi cu zi si drumurile ink nu sunt reparate + asa inalta si pe table NU MA MAI OPRESTE CAP DE CRETA MEREU ! nu m-a mai oprit chiar deloc :D
|
Re: MC MATE S13 Drift project
3 Attachment(s)
Quote:
|
ia uite domnu mate de cand era ea celebra....:d
https://www.youtube.com/watch?v=C5pjgfpzuAg ca kit asa era .... |
Quote:
axela filmul il stiam si il pusesem si eu pe la incepututl topicului, ms Update: evacuarea este gata urmeaza sapt asta sa duc masina inapoi la tarnafes pt a pune senzori de ulei pt ceasuri , schimba uleiul cu Motul , si mici bibilituri :P |
1 Attachment(s)
Dmitry a luat locul 1 la prima etapa din Campionatul Ucrainei de Drift, dar s-a lasat si cu putine daune, acum nu mai conteaza :D
|
Quote:
Mate poti da mai multe detalii cu ce a patit? (nu imi explic cum a spart lateralu si luneta dar masina nu pare sifonata...) ...o filmare?? mai multe poze?? (scz k scriu aici offtopic) |
Geamul sa spart de la prea multa forta :lol: se intampla :mrgreen:
|
mie imi pare vandalizare :P
|
Quote:
Acu radem si glumim .... si platim dar totusi ce sa intamplat cu saracu Dmitry?:???: |
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=e07JC...os=LG6zR8AxxgQ dupa cum veti vedea in film, adversarul lui Dmitry ( campionul 2009 ) a intrat la arat , si o mare piatra a trecut prin masina lui Dmitry
|
YUPIIII FUNCTIONEAZA !!! Ieri dupa-amiaza am pelcat de la garaj cu masina PE ROTI ! trage grav pot sa zic :D trebuie sa schimb rulmentul de la jumatatea cardanului, pentru ca atunci cand ii dau face k dracu cardanul , in rest sunt super fericit :D urmeaza sa dau susp jos ca sa o intaresc si sa sudez diful :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:19. |
- Copyright 2026 4Tuning