![]() |
Re: SPEEDLINE Club Brasov
Quote:
|
Speedline drinking team !
|
Quote:
|
Nu vreau sa fiu off topic:P
Vand statie alimentare tip OMV, stare inca buna de functionare, are plinul facut, ideala pentru racerii ce se fugaresc noaptea prin oras si ziua se cearta k chiorii pe forum-uri... Ce indeletniciri au unii frate...:( |
Acuma...ce sa zic... sper k marea majoritate care se simt cu musca pe caciula sa inteleaga cate ceva...ideal ar fi ...chiar mesajul pe care vreau sa vi-l transmit prin cele spuse mai sus...
in fine... cer prea multe de la cei carora m-am adresat...scoala asta numa ravagii mai face in ultimul timp... ...VI SE PREGATESTE CEVA!!!... |
Ce o fi cu linistea asta pe aici???
Hmmm maine este o noua zi de lucru...ar trebui sa va bucurati de asta...sau nu? |
Intrebare...am intrat si eu acum pe site-ul speedline, spre rusinea mea, fiind membru de ceva timp, iar la filiala brasov la categoria membrii, apar nici un sfert din cei existenti...de ce?
cine se ocupa de site, mai precis de update-urile filialei brasov? sau exista asa o persoana? |
am ajutat si eu cum am putut upload-ul urmand sa fie facut de LKS(constanta).......pozele sunt de ceva vreme la el dar nu stiu dece se intarzie putin cu urcarea lor pe site......
|
Nu vreau sa fiu rautacios dar eu am vb cu lks din iarna si tot nimic ... a zis cand are putin timp liber :/
|
Quote:
|
Quote:
|
Pun aceeasi intrebare si aici :oops: , merge cineva Duminica la accelerare la Baraolt?! Intreb ptr ca sunt curios daca va fi ceva interesant.....:)
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
ceva poze de la Sfantu ...sorry de intarziere:lol:
|
Ce fain e golu ala albastru din ultima poza:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:26. |
- Copyright 2026 4Tuning