![]() |
Re: sexy braileanca B 44 DVL
foarte frumoase pozele de la postu #454 ... tine o tot asa :)
|
Eu astept pasajele pe spate :D.Macar tu incearca sa le faci cu tot cu portiera.
Drum bun la mare! Bafta |
Quote:
mersi pt urare:D |
Dau mai bine cu tot cu usa
|
Eventual ai putea incerca cu ambele usi ... ar fi unicata... galeria aia racing ai montat`o?
|
Quote:
|
la ce motorizare te gandesti ? vad ca ai multe planuri cu 1300 asta
|
Quote:
si de motorizare nu e cazu sa vorbesc acum, cand o sa am motorul respectiv cu tot set-up lui atunci o sa pot sa ma pronut calumea:) momentan ma descurc cu ce am:) |
[QUOTE=b08ygs;2538286]mai planuri sunt, finatele vin mai greu dar vin sigur:) cu un simplu salariu nu le pot face pe toate deodata, dar le pot face cu timpul:D
asa o gandire,mai rar intalnesti :) imi place ce ai realizat pana acum si sunt sigur ca imi va placea ce vei realiza si in continuare... multa bafta de acuma in colo ;) |
Nu-ti mai place 1.6???
Spor la lucru si sa vina noua inima cat mai repede |
noua inima trebuie sa aiba si pe ce sa o puina ca momentan nu prea are ......asa ca e timp de inima,momentan tabla si cristi stie asta!
|
4 Attachment(s)
Am revenit din concediu:D dar am venit un pic stresat:( pe drumul de intors am avut probleme cu dvl-ul, undeva la podul de la cernavoda am dat intr-un set de damburi sanatoase tipice drumurilor romanesti care au provocat un lat de intamplari: mi-a sarit radiatorul din locului lui si furtunul de la pompa de apa-radiator mi-a sarit in paletii de racire de la alternator care a provocat o mare gaura si mia dat in fiert motorul, fara izolir si apa am inceput sa improvizez pe margine autostrazi:D cu niste silicon pt garnituri si o rola intreaga de scoci am astupat gaura iar apa am luat dintr-un sant si am filtrato print-o soseta:D ( nu radeti,alta solutie nu aveam) am plecat mai departe spre bucuresti, culmea a tinut si la viteze de 120 130 cu 5 oameni in masina:D
azi dvl-ul a intrat in coma profuna, dupa problema de ieri cu fiertul apei am intrat la banuieli si am decis sa dau chiuloasa jos si sa schimb garnitura si cu ocazia asta am dus-o si la planat si la rectificat scaunlele si spaunele:D culmea garnitura nu avea nimika dar tot am sa o schimb iar scaunele supapelor erau cam nasoale la fel si ghidajele si simerigurile asa ca si alea se vor schimba chiuloasa a fost dusa la Caprita( dupa parerea mea unu atelier foarte bun) dar din pacate baietii de acolo au zis ca o sa dureze cam 2 zile, cred ca au multe comenzi:( oricum piese au fost cumparate azi acum astept veste de la ei cateva poze cu improvizatia de pe autostrada, poze cu chiuloasa maine, ca nu am avut azi aparatul la mine:) |
bv ma si voi nu aveati incredere in el ca mecanic .... na ca va dovedit ... si sia batut joc si de ce-i cu masini straine ... care raman in pana ( ce-i drept ei nu prea raman in pana , dar in fine ) el cu un scoci si niste silicon a rezolvat problema . bv mane bafta cu masina in continuare si la cat mai putine evenimente neplacute .
|
ooohhhh....da mai umplut de respect:lol::lol::lol:
|
te-au ajuns blesteme scarba ! :))) :D nu ai dat si tu un telefon duminica, cand ai plecat, sa iti dau ala pt bolidu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:37. |
- Copyright 2026 4Tuning