![]() |
Re: B~15~FOF
pai si nu mai ai planuri marete , doar nu ramai cu motorul asta de taiat lemne.:lol:
|
Planuri sunt in continuare,mai mari decat au fost aplicate pe PVA , dar eram curios care era diferenta intre cele doua masini, fiindca asta nu va mai primii acelasi motor.
|
5 Attachment(s)
pai nici la mine nu ramane asa :)
dar hai ca facem prostii aici , vorbim cand ne vedem. am primit niste VT-uri , sunt bagat umpic in ceata , hmm... |
Eu as merge pe prima poza..pacat de jentile alea daca le vei vopsi..:???:
|
Prima sau a doua...dau bine si albe!:D
|
Eu sunt fan 2 si 5 dar as merge mai mult pe 5:-P parca da mai bine simpla cu negru
|
momentan cred ca le las asa , sa le pun pe masina maine si le vad pe viu.
am testat si corpul acela marit , la rece nu am probleme , dar la cald , ramane turat la 1500rpm. trage bine bine cu el , cu jantele de tabla si gume de iarna , sunt foarte multumit, raspunde foarte bine la acceleratii. o sa`l rezolv cu un banut de metal. |
Eu as merge pe ultima varianta insa cu jantele alb :)
|
Quote:
|
Varianta 2 ;)
|
Totu vopsit rosu, clean, fara stickere ca n-au o treaba. Rally pe masinai care NU au treaba cu asta e cam degeaba. Jantele in culoarea lor naturala sau na, albe ar fi ce trebuie. just my 2 cents
|
@Andreea13:sunt putin bagat in ceata...esti fetita sau baietel ?:lol:
E de apreciat ceea ce faci :) Frumos loganul...keep going :) |
13 Attachment(s)
azi am tras tare chiar daca vremea nu a tinut cu mine si am pus cu tot dinadinsul rotile si suspensia inapoi.
mai am de pus stopurile si mici maruntisuri. cateva cadre din timpul operatiunii. |
Hai ca dau bine ma. Ai scos buburuzele dupa capota pana la urma!:))
|
Imi place cum arata masina in configuratia de acum, ar trebui sa lasi jantele asa, sau un gri inchis. Succes in continuare!
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:21. |
- Copyright 2026 4Tuning