![]() |
Re: E30 - taxiul meu
bai coloratule fortza fortzaaa:lol:_)))))
|
Quote:
@lafuleee...chiparosule,argintarule........:)).... hai fortza la ursaraie ,tiganie.. ca tot ne face lumea colorati pe aici..:)) deh invidia frate ca nu sint si ei de culoare....:lol::lol: @shantzule mersi ....... |
baiatul meu in actiune.......:))
https://www.youtube.com/watch?v=dICCPqjb4ZM |
prea criminala masina ;):D nam cuvinte... eu iti urez multa bafta in continoare la proiect si sa realizezi ce ti-ai dorit :D sati triasca baiatu.
|
Super tare! Are grija de urs:) Numai bine boss!
|
Foarte frumoasa masina am vazut-o la pitesti la mall , si am vazut si baiatu se uita la noi la oltcit ;)) ! Bafta
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
crazy taxi :D
|
Jakal in caz ca intrii pe mess: fl0rin3l_vl asta e id meu de mess! Vreau sa te intreb si eu cate ceva!!! MS!
|
6 Attachment(s)
Legale Pitesti .. cu Taxiul
|
super masina tare sa o stapanesti sanatos si sata bucuri de ea multi Km fara plobleme
cu respect ionut |
BAI FRATE U CIT MAI AI ,PINA CIND TURBEZI?
|
eu sint deja turbat....:))....316 IS asta deocamdata trage bine....1-1 cu urs 2,5 24+cip ..si bara fata la usa din fata a unei pisici 2,5 24 + cip......per total ..multumit de getax...;)
ursu 24 il sti dar tot are mici probleme...o sa te viziteze iar si cu ocazia asta sa imi trimiti si mie prin el injectoarele... |
Imediat scrii a dracu lepra....Ma de facut te fac n-ai ce face.Ai vazut cum incepe sa intrerupa si alte chestii nu mai e de joaca.Lasa ca luni trec la Lafu si sper sa termin cu porblema asta odata pt todeauna.
|
Quote:
zdreanta draq:)):) |
| All times are GMT +2. The time now is 20:23. |
- Copyright 2026 4Tuning