![]() |
Re: Machetele mele - Dark Side
6 Attachment(s)
Merci de aprecieri ! :-)
-------------------------------------------------------------------------- Pentru azi o macheta 1/43. Dedicatie : Evoluzione Maserati Biturbo ~ 1986(4??) ~ Edicola Gianni & Partners. + Poze de grup cu Maserati Karif, tot Edicola. :) Sper sa va placa ! ;) DS, Passion for Motor Racing. |
4 Attachment(s)
Vad ca va placut... :evil:
Oricum revin la reteta de succes ! Sutele de Hot Wheels-uri si raritati si noutati si OZN-uri. (care sunt defapt fantazisme ca OZN-urile sunt "farfuriile alea zburatoare, adica aerodine in forma lenticulara in care calatoresc intraterestrii si extraterestri). :shock: Nu ma intrebati ce am zis... :???::lol: Oricum HW-uri dupa cum am zis... unde ramasesem ?!!!:?: ahhaaaa 12) Evil Twin ~ Hot Wheels STH 2007. Si pentru ca trebuie sa mai pun ceva va delectez cu un vechi Mercedes-Benz de la Minichamps 1/43 vechi... cred ca are vreo 10 ani.... :rolleyes2 |
Sunt superbe amandoua, dar mai ales Mertzu'. Am amintiri placute cu W124!
|
Quote:
Quote:
|
6 Attachment(s)
Una dintre cele mai detaliate modele din colectia mea de masinut"z"e 1/18.
Deasemenea modelul cu nr 70 in colectie deci o "bucatica" speciala ! :-P 70. Cadillac CTS ~ 2009 ~ Kyosho, Master-Piece Collection. Sper sa va placa ! set 2 cu interiorul si toate celelalte in curand. |
E frumoasa. Am vazut-o live chiar azi si merita cu siguranta. Pune si tu poze cu detalile: portbagaj, capota, interior :)
ps: daca e luata de la aa ... inseamna ca am vazut-o chiar pe asta live :) |
Arata foarte bine...asteptam pozele cu interiolul...Bafta;)
|
foarte nice!!
bafta-cu pozele la interior! |
Quote:
Merci de aprecieri. Erm... este posibil sa nu pot posta pozele cu detaliile astazi... imi cer scuze. :oops::rolleyes2 |
6 Attachment(s)
Set 2.
|
E extraordinara. Cred ca e printre cele mai detaliate modele kyosho, daca nu cel am detaliat.
|
Frumoasa rau,i se ridica si capacul de la cotiera dintre scaune :D Un model foarte foarte frumos !~
|
Ce faina e:shock:Imi place ca se deschid totul la ia:DMersi pentru poze;)
|
Asta da master-piece;-) Una dintre cele mai bune machete Kyosho!
|
Frumoasa :D imi place mult trapa si capacu de rezervor :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:20. |
- Copyright 2026 4Tuning