![]() |
|
Re: Comentarii lucrari!
2 Attachment(s)
am revenit si eu cu un golfuletz simplu ... nu am mai lucrat de mult in photo... sper sa fie binisor...ce ziceti sar putea pune in practica ideea ?
|
2 Attachment(s)
Ia bagati aici o OPINIE :lol::lol::lol:Stiu ca mai are greseli dar nu am mai stat sa o retusez:arrow:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
primul meu proiect...nsuh ce sa zic va las pe voi
p.s "becurile" dupa spate sunt cam ireale pare cam de mantuiala;)) asta e va las pe voi later edit: o sa pun si o motocicleta daca am voie maine sau poimaine cel tarziu |
jentile zici ca sunt lipite , iar tipsurile de la esapament nu sunt la acelasi nivel . iar cerul prin geamuri se vedea prea "alb/negru" ... in rst , nu stiu ce sa mai zic .... e rezoluta mult prea mica
later edit: si vinyl-ul in fata este PESTE priza de aer ...trebuia intrerupt acolo |
Quote:
la faza cu cerul daca ai la o masina reala geamuri fumurii cerul se vede albastru? rezolutia nush ce importanta are si cu vinyl-ul e greseala mea recunosc:D si jantele chiar sunt lipite am zis "prima mea lucrare" ce vroiai sa iasa dupa revista:)) |
Quote:
cand postezi o lucrare , trebuie sa accept si critici ... nu sa sari de cur in sus . critica e constructiva , tocmai pentru a reface partile gresite , si pentru a invata pentru viitor. si acum reveniind : daca ai geamuri fumurii , cerul nu se vede in nici un caz alb-negru ... iar tipsurile stiu ca sunt in spatiu , dar tot nu vin bine iar rezolutia are foarte mare importanta pentru a observa detaliile |
Quote:
1)Stopurile sunt ierale si sincer arata aiurea 2)ai selectii colturoase 3)culoare ireala 4)in spate toba de esapament nuj ce sa zic dar oricum arata aiurea cu albastru ala acolo 5)ai pus neon sub masina dar se vede ceva mai alb oricum nu a iesit bine nici ala 6) jantele sunt plate, strambe si rontzaie din vinylu' ala 7)vinylu nu sta pe masina e doar pus acolo doar "ca sa fie" 8)cu geamurile nu stiu ce ai avut... si mai sunt ... sper ca nu am fost prea dur:P |
Quote:
ideea tobei albastre a fost ceva gen o toba incinsa care da in albastru... si duritatea ta daca o pot numi asa mi-a fost de folos nu m-a demoralizat din contra chiar m-a facut sa ma gandesc de 10x la o lucrare;) ms si pt Killer nu am sarit de cur in sus doar am comentat comentul tau ceva de genul asta |
1 Attachment(s)
Opel Astra Cabrio !
80% Done ! PS. Stie careva vre-un site unde pot sa uploadez un fisier .rar de 300 MB [donoare] ? |
Quote:
per general ii bine..bafta in cont. PS:data viitoare dak consideri k masina nu e terminata,posteaza la WIP... no offence;) |
Quote:
|
c80
3 Attachment(s)
|
Re: c80
Quote:
|
Quote:
as vrea o parere despre masina ?...daca se poate |
2 Attachment(s)
American Muscle:D:lol:Fitzi cat mai duri ;):arrow:
|
Quote:
-Personajul nu are umbre , -Roata fata e cam ciudata , -Geamuri ireale, -Si "fumu" ala de la toba foarte ireal ! Ìn rest eu nu prea vad...eu ma bag la somn...Noate buna ! Scuze daca am fost prea dur ! :lol: |
Quote:
|
trebuia sa fie mai joasa si jantele mai mari....in rest e ok
|
maine urc si eu un bmw...no limits o sa vreau commenturi...m-am chinuit la ea putin dar vedem maine..
|
astept bmw-u` boss :D...treci si tu pe la topicul meu cu freehand si da-ti o parere
|
4 Attachment(s)
BMW M6 si un fum murdar...am incercat ceva efecte..comentati va rog..;)
|
bara si farurile sunt super..dar in rest..ai selectii urate..urme de smudge
|
Quote:
|
consulta tut meu pt wide arch
poate o sa te ajute |
Quote:
|
Quote:
|
mersi amandoi..;)
|
Quote:
PS:de asta am nevoie de voi ..pentru pareri,critici si sfaturi... multumesc.;) |
@Fily: cum a zis si mrsika + multe parti blurry
|
bun..eu va inteleg...sunt multe parti blurry...dar vreau sa va intreb unde anume..in care din poze....alea cu fum, aia simpla sau in toate?;))
|
Bai neneeeee .... ma lasatiiiii ???? E prea frumoasa lucrarea !!!! (carcotasilor :D) Fily , sincerele mele felicitari !!! Mie, personal, mi se pare superba lucrarea. Fata masinii, back-ground-ul, culorile, toate sunt alese cu bun-gust.
Parere personala: Ca][n si Wlady, in curand veti avea un oponent redutabil. Fily ... keep on going, man ! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
mersi oricum... cat despre critici..stai linistit..dupa cum am mai zis...am nevoie si de ele... multumesc all.. |
2 Attachment(s)
ultima mea lucrare --> un bmw la care am lucrat ceva ceva....
|
backgroundu e fain dar nu se potriveste deloc.. trebuie sa il schimbi .. si masina e desaturata ..umbra e ciudata si selectiile sunt colturoase (mai ales la spate)
+ buza sau bara e descentrata rau..ciuadta in partea dreapta a masinii a barii din fata |
cum nu se potriveste bg mah??? si dak e masina desaturata ce, asa am vrut sa o fac. si selectii colturoase nu stiu unde vezi tu
|
mie imi place , nu prea imi plac grilele din fata da in rest e frumoasa!
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:05. |
|
- Copyright 2026 4Tuning