Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Ce masina credeti ca este? (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/9488-masina-credeti.html)

dinteus 02-09-07 02:24

Re: Ce masina credetzi ca este?

Bugatti? .

robertzEL_bz 02-09-07 02:26

nupz...
iar e grea si asta?
:))))

dinteus 02-09-07 02:46

din ce tzara?:(((((

panaitescud 02-09-07 02:52

talbot lago t150 1938;)

26WRC 02-09-07 02:53

French & British
stiu ce e dar nu zic:D :oops: recunosc mi'a zis robert...

florin_cars 02-09-07 11:55

mai Robert cum poti spune k e urata?
E o opera de arta apreciata de multi pasionati, este o firma din SUA care o si copiaza, mot V8 modern, dar linia asta e clasica, asta e..oldtimerii o recunosc din prima, mai greu cu incepatorii :-P :twisted:

1938 Talbot-Lago T150 C SS Teardrop Coupe
William Lyons de la Jaguar a spus odata: “Aceasta masina este indecenta in sensul bun al cuvantului”.

Pune pozna panaitescule ;)

Quote:

Originally Posted by dinteus (Post 1076576)
Seamana destul de mult cu 1936 Delahaye 135 Competition Court.......deci ....e Delahaye?:D
p.s. Florine...chestie cu "del sol" a fost aiurea din partea ta...te luasei de mine ca ceream specificatiile complete...hotaraste-te

MAN..aici iar o iei pe ulei, intreaba orice pasionat de HONDA si vezi ce-ti zice la vederea pozei..DEL SOL toata ziua :wink:
CRX-uri sunt multe, si asta nu numai eu iti voi spune, pana sa scrii u ce masina este eu din poza am si sarit cu gandul la DEL SOL..pt k asa e cunoscuta de toti ..cunoscatorii :-P
si stai calm, k nu tu ai fost primul cu "specificatiile complete" :lol: :oops:, eu de mult dau detalii cat mai multe, knd ofer un raspuns :-P

dinteus 02-09-07 16:56

Ma Florine,de ce trebuie sa repeti tot timpul masina dupa ce este ghicita?Ghicise Panaitescu....de ce ai mai scris si tu o data?Chiar vreau sa shtiu....asa faci tot timpul...Tu nu oferi raspunsul...tu repeti raspunsul...crezi k noi nu shtim Google?:)))

panaitescud 02-09-07 17:51

hai cu poza ...;)

florin_cars 02-09-07 22:12

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by dinteus (Post 1077218)
Ma Florine,de ce trebuie sa repeti tot timpul masina dupa ce este ghicita?Ghicise Panaitescu....de ce ai mai scris si tu o data?Chiar vreau sa shtiu....asa faci tot timpul...Tu nu oferi raspunsul...tu repeti raspunsul...crezi k noi nu shtim Google?:)))

eu cred k tu chiar nu ai ce face cu timpul tau :lol: :lol:
eu n-am repetat nici un raspuns, iar la asemenea masini dk folosesti Google esti incult grav in domeniul auto :oops:
citeste mai bine..si vezi de fapt k am raspuns unei afirmatii facute anterior...dk esti Smart observi :oops: :chuckel: :poke:

next poznaaaaaaa.................bag eu :twisted: :twisted:

:arrow:

26WRC 02-09-07 22:34

a pus florin poza in sfarsit...incredibil.....
dar.... mai bine nu punea ca'i asa grea:(=))))
nu pui o poza cu masina din alta pozitie?..asa ca un indiciu..

EaGle 02-09-07 22:48

seamana cu o Lancia sau Alfa Romeo ..nu mai stiu sigur...e vreuna dintre asteah???

panaitescud 02-09-07 22:54

mai degraba seamana a ceva japan ;)

florin_cars 02-09-07 23:24

3 Attachment(s)
nici una din cele de mai sus...:twisted:

26WRC..pai m-a niervat dinteus asta miku:oops: ..zice el k are 22 ani..de fapt e minor :wink:..si nah..am zis sa va incui putin..k cineva tot va desqrca :-P

26WRC 02-09-07 23:49

foarte frumaosa masina dar n'am nici o ideie ce'ar putea fi...
europeana?

florin_cars 03-09-07 00:09

low-rider first, si NU, nu e europeana, chiar nu prea aduce a Eu :D

All times are GMT +2. The time now is 21:43.

- Copyright 2026 4Tuning