![]() |
|
Re: Masini tari vazute la noi !!!
Reventonurile au fost vandute toate si sare bugetul lui!
|
3 Attachment(s)
ceva ce am vazut in brasov akuma 2 zile......
|
31 Attachment(s)
ce stiti de ea ?....zona titan
|
Una dintre lucrarile lui DR ZOZO daca nu ma insel, din pacate in paragina.
|
Masina mi se pare super tare ( cu putine retusari.. se rezolva) am vazut-o si eu .Daca proprietarul este printre noi sa ne dea si noua mai multe detalii
|
Quote:
Ce ma supara cel mai tare e badge-ul AMG, probabil proprietarul habar nu are ce inseamna un R129 AMG, o masina de colectie. Daca ar avea asa ceva ar fi chiar norocos si nu ar lasa praful sa se depuna pe ea , avand in vedere ca SL R129 AMG a avut parte de 3 editii limitate (300 bucati de toate) printre care SL 73 AMG care imparte acelasi motor cu Pagani Zonda ;) Quote:
|
9 Attachment(s)
Un Cincic E60 Cu Kit Ac Schnitzer Si Un Ml Mai Vechi Cu Kit Brabus
|
am vazut noul Touareg in versiunea W12 sau cel putin asa parea.. l-a mai vazut careva sau probabil ma insel?
|
1 Attachment(s)
Daca tot vorbim de masini cam "prafuite" sa pun si eu una .. cred ca e cam veche si cam "curata"!
Scuzati claritatea pozei(k700i)poza facuta acum vre-o 4 zile |
2 Attachment(s)
in buzau
lexus ls600 hybrid |
2 Attachment(s)
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
este x5 dar nu cel obisnuit1o fi noul x5?oricume diferita si fata dar nu am reusit sa fac o poza clara!si un a8
|
4 Attachment(s)
Unde sunt scuzele mele?Nu este o masina tare dar deabia a aparut!Am mai vazut un phantom dar poza...lasa de dorit!Si un dodge ram 1500 sta permanent in statie...dar nu stiu daca merita pus aici
|
am vazut in seara asta la hotel cental in ploiesti mercedes S AMG model nou,placute de inmatriculare rosii de bv*****ia ceva pe aripa..6.2(sau 6.3 nu mai stiu sigur ) AMG...:rolleyes2 :D :twisted: am ramas perplex
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:30. |
|
- Copyright 2026 4Tuning